نبشی چیست؟ انواع نبشی و کاربرد هر کدام چیست؟

قیمت نبشی

نبشی ( به انگلیسی Angle bar ) را می توان در زمره پرکاربردترین پروفیل فولادی با قابلیت اتصال بخش های مختلف سازه دانست. البته نبشی تنها به عنوان اتصال دهنده کاربرد ندارد. بلکه برای توزیع گستردگی و یکنواختی بارهای وارده بر سازه نیز نقش مهمی ایفا می کند. نبشی ها بسته به شرایط و حوزه استفاده دارای انواع مختلفی هستند. انواع نبشی و کاربرد هر کدام سبب شده تا در طیف وسیعی از شرایط بتوان از این پروفیل پرکاربرد استفاده کرد.

در این مطلب با تعریف نبشی، مزایا، کاربردها و انواع آن آشنا می شویم. همچنین به بررسی قمیت نبشی و راهنمای خرید بهترین نبشی می پردازیم. پس بی درنگ در ادامه مطلب همراه ما باشید.

نبشی چیست؟

نبشی چیست و چه کاربردی دارد؟ این احتمالاً نخستین سوال ذهن شماست؟ نبشی پروفیلی از جنس فولاد است که دارای دو ضلع عمود برهم به نام بال نبشی می باشد. بال مهمترین بخش و عضو ساختاری نبشی محسوب می شود. به طوری که ضخامت و اندازه آن در دسته بندی و نامگذاری نبشی نقش زیادی دارد.

در صورت مساوی بودن دو ضلع یا همان دو بال، به آن نبشی بال مساوی می گویند. این نبشی ها به عنوان نمونه با نماد L50 یا L50*50 نمایش داده می شود. نبشی 5 یا L50 یعنی یک نبشی بال مساوی با طول 50 میلیمتر.

در برخی موارد نیز ضخامت نبشی را در کنار طول بال می نویسند. مثلاً نبشی L5*50*50 یعنی نبشی با دو بال مساوی به طول 50 و ضخامت 5 میلیمتر.

اگر طول دو بال نبشی یکسان نبوده و یکی از دیگری بلندتر باشد، به آن نبشی با دو بال غیرمساوی می‌گویند. در نامگذاری نیز معمولاً از هر دو طول استفاده می شود. به عنوان مثال نبشی L50*100 یعنی نبشی با بال های 50 و 100 میلیمتر. به طور مشابه نبشی L4*50*100 یعنی نبشی با ضخامت 4 و دو بال 50 و 100 میلیمتر.

انواع نبشی

جدول اشتال و مشخصات فنی نبشی

استفاده از جداول اشتال راهکاری مناسب و کاربردی برای اطلاع از مشخصات فنی و وزن نبشی است. جدول اشتال شامل اطلاعات مناسبی از مشخصات نبشی نظیر ابعاد، ضخامت، وزن، ممان اینرسی و… است. این جداول برای انواع نبشی بال مساوی و بال نامساوی وجود دارد. شما با تهیه و یا دانلود pdf جدول اشتال نبشی می توانید به این مشخصات دسترسی داشته باشید.
برای دانلود دفترچه اشتال نبشی اینجا کلیک کنید

کاربرد انواع نبشی

نبشی ها بر اساس نوع، به دسته های مختلفی تقسیم شده و در حوزه های مختلف کاربرد دارند. اما پیش از آن که بخواهیم به کاربرد هر کدام اشاره کنیم، خوب است با برجسته‌ترین کاربردهای نبشی آشنا شویم.

  • گزینه ای بسیار پراستفاده در حوزه اتصالات ساختمانی
  • ساخت انواع خرپا و پروژه های صنعتی نظیر حمل و نقل
  • استفاده در چهارچوب های ساده در و پنجره
  • قابلیت استفاده در اتصالات دکل های مخابراتی، سینی کابل برق و…
  • کاربرد فراوان نبشی در پشت‌بند های سازه ای و کمک به مهار جانبی نیروها
  • استفاده در ساخت انواع سقف شیروانی یا سقف سبک و پلکان
  • نبشی لقمه مناسب برای اتصالات پایه پل، آسانسور و …
  • قابلیت استفاده در کنار برخی پروفیل ها نظیر ناودانی در سقف های کرومیت

مزایا نبشی

نبشی دارای مزایا و امتیازات متعددی است. این مزایا و ویژگی های مثبت سبب شده تا پروفیل آهنی پرکاربرد و پراستفاده در صنعت و ساخت و ساز باشد. از جمله:

  • تنوع بسیار بالا در ابعاد، اندازه و مشخصات فنی. این امر امکان استفاده در هر شرایط و موقعیتی را فراهم کرده است.
  • دارای انواع مختلف در ظاهر و جنس برای کاربردهای گوناگون. نظیر نبشی گالوانیزه، نبشی بال مساوی، نبشی ضد زنگ، نبشی اسپیرال و …
  • کمک به توزیع یکنواخت نیرو و فشار وارده بر اجزای سازه و جلوگیری از تخریب آن
  • ساده سازی جابجایی و انتقال تجیهزات سنگین به ویژه در پروژه های صنعتی
  • ایجاد فرم مناسب و بهتر به ساختار اتصالات سازه ای با تقویت گوشه و لبه ها

قیمت نبشی

انواع نبشی و کاربرد هر کدام

همان گونه که اشاره شد، نبشی دارای انواع مختلفی است. هر یک از انواع نبشی دارای ویژگی ها، مزایا و کاربردهای خاص خود هستند. در ادامه نگاهی اجمالی و بررسی کوتاهی به این موارد خواهیم داشت.

نبشی پرسی ( نبشی st37 )

نبشی ها را بر اساس شیوه تولید می توان به دو دسته نبشی پرسی و نبشی فابریک تقسیم بندی کرد. نبشی پرسی با برش ورق سیاه و استفاده از دستگاه پرس یا همان رول فرمینگ ساخته می شود. گرید ST37 و استاندارد DIN1022 آلمان از مهمترین مشخصات آن هاست. نبشی پرسی معمولاً دارای بال مساوی بوده و برای مصارف ساختمانی کاربرد زیادی دارد.

نبشی فابریک

همان طور که اشاره شد، نبشی فابریک یکی دیگر از انواع نبشی بر اساس روش تولید است. این نوع نبشی ها با حرارت دهی شمش های فولادی در دمای زیاد تولید می شود. تنظیم ابعاد و نورد قطعه با استفاده از غلتک های مخصوص از دیگر مراحل تولید این نوع نبشی است. نبشی فابریک قیمت و تنوع جنس بیشتری نسبت به نبشی پرسی داشته و اغلب برای مصارف صنعتی استفاده می شود.

نبشی گالوانیزه

این نبشی نظیر لوله گالوانیزه دارای پوشش آبکاری شده از فلز روی (Zn) است. این پوشش گالوانیزه مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی ایجاد می کند. در نتیجه نبشی گالوانیزه برای شرایط و محیط های خورنده، مرطوب و اسیدی گزینه ایده آلی است.

نبشی اسپیرال

نبشی اسپیرال به روش نورد گرم تولید شده و با نام نبشی بال مساوی سبک نیز شناخته می شود. نبشی های 2*20*20 و 5*50*50 از پرکاربرترین و بهترین نبشی اسپیرال در بازار هستند. این نوع نبشی دارای انعطاف پذیری بالاتری نسبت به سایر انواع نبشی است. لذا در برابر سوراخ شدن مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهد. نبشی اسپیرال برای ساخت ماشین آلات صنعتی کاربرد زیادی دارد.

نبشی ضد زنگ

استفاده از ترکیبات ضد زنگ در ساخت نبشی سبب تولید نبشی ضد زنگ می شود. اصلی ترین عنصر در این زمینه فلز کروم و نیکل می باشد. این فلز با افزودن به آلیاژ فولادی خاصیت ضد زدگی ایجاد می کند. نبشی ضد زنگ برای محیط های دریایی و دکل های مخابراتی و سازه در معرض رطوبت، بسیار کاربردی است.

نبشی آلومینیومی

نبشی آلومینیومی از جنس آلومینیوم و آلیاژ مرتبط با آن ساخته می شود. استحکام و شکل پذیری مناسب از ویژگی های اصلی این نوع نبشی است. به همین دلیل برای مصارف و حوزه های سنگین کاربرد وسیعی دارد. سازه های نسبتاً بزرگ نظیر سازه های مخابراتی از مهمترین حوزه استفاده نبشی آلومینیومی می باشد. نبشی آلومینیومی زیبایی ظاهری بهتری نسبت به سایر نبشی ها داشته و از قابلیت جوشکاری خوبی برخوردار است.

نبشی T316 و نبشی A36

نبشی T316 و نبشی A36 نوع خاصی از نبشی با ترکیبات مختلف هستند. نبشی T316 دارای پوشش نیکل کروم و خاصیت ضد زنگ می باشد. همچنین از مقاومت فوق العاده ای در برابر حرارت و دمای زیادی برخوردار است. این نوع نبشی برای قفسه های فلزی و ضد زنگ در صنایع دریایی و غذایی کاربرد دارد.

نبشی A36 نیز دارای کربن بسیار کمی در ساختار خود است. از این رو قابلیت جوشکاری، خم شدن و کار با ماشین آلات دارد. این نوع نبشی در اندازه مختلفی تولید شده و در ابعاد دلخواه قابلیت برش دارد. این ویژگی ها درکنار استحکام کششی خوب، سبب استفاده از این نبشی در صنعت و ساخت و ساز شده است.

نبشی لقمه

نبشی لقمه به همان نبشی ها خرد شده گفته می شود که به دلیل استفاده زیاد با نام لقمه نامگذاری شده است. در اتصالات خاصی نظیر آسانسور ها، نبشی لقمه کاربرد بسیار زیادی دارد.

قیمت روز نبشی

قیمت نبشی

قیمت نبشی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. بدون شک نوع نبشی، کیفیت ساخت و ترکیبات سازنده از اصلی ترین علل تأثیرگذار بر قیمت نبشی است. از طرفی دیگر برند سازه، قیمت جهانی فلزات و نوسانات دلار نیز می تواند قیمت تولیدات فولادی را تغییر دهد. لذا نیاز است تا به بررسی قیمت روزانه این پروفیل ها بپردازیم. شما عزیزان برای آگاهی از آخرین قیمت روز نبشی می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

خرید نبشی قیمت مناسب

بدون شک همه ما به دنبال خرید نبشی با بهترین قیمت و کیفیت هستیم. انتخاب یک مرکز فروش خوب و مطمئن می تواند این ویژگی را به ارمغان آورد. شرکت فولاد جهان مهر به عنوان مجموعه ای تخصصی با سابقه بیش از 2 دهه خرید نبشی قیمت مناسب را فراهم کرده است.
نه تنها نبشی؛ بلکه طیف وسیعی از انواع پروفیل فولادی نظیر ناودانی، میلگرد ، لوله مانیسمان ، لوله سیاه درزدار و… نیز ارائه می شود. مشاوره تخصصی رایگان، ارسال به سراسر کشور و استعلام قیمت از دیگر خدمات فولاد جهان مهر است. برای آگاهی از شرایط خرید و قیمت روز نبشی می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

قیمت امروز نبشی

ناودانی چیست؟ تفاوت ناودانی سبک ، اروپایی و هموزن اروپایی در چیست؟

قیمت ناودانی

ناودانی ( به انگلیسی UPN Channels ) از جمله پروفیل فولادی پرکاربرد با زمینه استفاده گسترده در ساختمان و صنایع مختلف است. امروزه ناودانی با مقاومت مناسب، سرعت اجرای خوب و تنوع بالای خود اهمیت زیادی در طراحی و اجرای سازه دارد. به طوری که در تیر و ستون انواع ساختمان فولادی، مهاربندها، خرپاها و ماشین آلات صنعتی استفاده می شود.
در این مطلب به بررسی ویژگی‌ ها، کاربردها، مزایای ناودانی و تفاوت ناودانی سبک، اروپایی و هموزن اروپایی می پردازیم. پس اگر قصد خرید ناودانی قیمت مناسب دارید، این مطلب را از دست ندهید!

ناودانی چیست؟

ناودانی نوعی پروفیل فولادی باز، با ظاهری U شکل است. به زبان ساده تر، ناودانی از یک ضلع افقی و دو ضلع عمود بر آن ساخته شده است. به ضلع افقی، جان ناودانی و به دو ضلع عمودی، بال ناودانی می گویند. ناودانی بسته به شکل ظاهری، جنس و استاندارد ساخت به انواع مختلفی تقسیم می شود. ناودانی پرسی، ناودانی فابریک، ناودانی گالوانیزه، ناودانی سبک، ناودانی اروپایی و هموزن اروپایی از جمله پرکاربردترین آن هاست.

جدول اشتال و مشخصات فنی ناودانی

ناودانی از اجزای مختلفی نظیر جان، بال و ضخامت تشکیل شده است. تغییر هر یک از این موارد، مشخصات فنی ناودانی نظیر مساحت، وزن ناودانی، ممان اینرسی و … را تغییر می دهد. جدول اشتال با در اختیار گذاشتن مشخصات انواع ناودانی، مرجع مناسبی برای اطلاع از این موارد است. برای دانلود pdf جدول اشتال ناودانی می‌توانید وزن ناودانی را مشاهده و در طراحی استفاده نمایید.  دانلود pdf جدول اشتال

قیمت روز ناودانی

کاربرد ناودانی

ناودانی دارای کاربردهای مختلفی در ساختمان و صنعت است. از جمله برجسته ترین آن ها عبارتند از:

  • استفاده در سازه های فولادی در بخش های مهمی نظیر تیر و ستون یا پایه ها پل ها
  • پرکاربرد برای ترمیم سازه و استفاده در مهاربند ها و بادبند ها
  • قابلیت استفاده از ناودانی به عنوان عضو غیرباربر در ساخت نمای ساختمان و چهارچوب ها
  • امکان استفاده در ساختن انواع خرپا و سقف سازه
  • پایه و یا قاب برای سیستم های مختلف صنعتی از جمله پایپینگ و خودروسازی
  • استفاده در تجهیزات صنعتی، ماشین آلات و صنایع دریایی

پرکاربردترین انواع ناودانی

ناودانی در اندازه های مختلفی تولید و عرضه می شود. برخی از آن ها به دلیل کاربردهای محدودتر اغلب به صورت سفارشی و بسته به نیاز خریدار ساخته می شود. به ویژه ناودانی های با ابعاد بزرگ. اندازه بال و ضخامت ناودانی عامل مهمی در انتخاب و استفاده ناودانی است. همان گونه که اشاره شد، با بررسی جدول اشتال ناودانی می توانید انواع آن را ملاحظه کنید.

ناودانی 4، ناودانی 8، ناودانی 10 و ناودانی 12 به دلیل تناسب خوب مشخصات فنی با نیاز اغلب سازه ها، کاربرد بیشتری دارند. ارتفاع آن ها دامنه وسیعی بین 30 تا 400 میلیمتر دارد. طول ناودانی ها نیز معمولاً 6 متری و 12 متری می باشد. شاخه های 6 متری کاربرد بیشتری دارند.

استاندارد ساخت ناودانی

برای ساخت پروفیل فولادی از استانداردهای خاصی استفاده می شود. در تولید ناودانی نیز شاهد استفاده از استانداردهای متعددی هستیم. استاندارد اروپایی DIN-1026 یا UPN، UNP و NF A 45-255 از جمله مهمترین موارد است. همچنین استاندارد DIN EN ISO 12944-3 برای مقاومت در برابر خوردگی در نظر گرفته می شود. در ایران برای مشخص کردن رواداری ابعاد و وزن ناودانی، استاندارد EN10279 مورد استفاده قرار می گیرد.

شکل ظاهری ناودانی

ناودانی را از لحاظ شکل می توان به دو دسته ناودانی ساده و مشبک (حفره دار) تقسیم کرد. نوع ساده معمولا در اندازه ناودانی 8، ناودانی 10، ناودانی 12، 14 و 16 ساخته می شود. ناودانی مشبک نیز دارای سوراخ هایی برای پیچ و مهره شدن به سازه است. این ناودانی ها برای موارد خاصی نظیر قفسه های فلزی کاربرد بیشتری دارند.

جنس ناودانی

ناودانی بر پایه آلیاژهای فولادی ساخته می شود. اما همچون بسیاری از پروفیل های فولادی نظیر ناودانی، با ترکیب برخی آلیاژها، انواع دیگری از ناودانی تولید می شود. تغییر جنس این امکان را می دهد تا از ناودانی در شرایط خاص نیز به بهترین شکل بهره برد. ناودانی آلومینیومی، ناودانی گالوانیزه و ناودانی استینلس استیل از مهمترین آن هاست.

  • ناودانی گالوانیزه با آبکاری فلز روی (Zn) مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی دارد. در نتیجه برای ستون و سقف سازه ها در شرایط محیطی مرطوب، دریایی و اسیدی گزینه مناسبی است.
  • ناودانی آلومینومی وزن کم و انعطاف پذیری خوبی دارد. لذا برای کاربردهای حساس و ظریف نظیر نما و دکوراتیو کاربرد زیادی دارد.
  • ناودانی استینلس استیل با نام ناودانی ضد زنگ نیز شناخته می شود. طبیعتاً بارزترین ویژگی آن مقاومت در برابر زنگ زدگی می باشد.

انواع ناودانی

همان گونه که ملاحظه کردید، ناودانی را بسته به معیارهای مختلفی می توان طبقه بندی کرد. اما یکی از مهمترین دسته ها، طبقه بندی ناودانی بر اساس حوزه کاربرد و مشخصات فنی است. از این رو ناودانی ساده، ناودانی سبک، ناودانی اروپایی و هموزن اروپایی از مهمترین آن هاست.

ناودانی ساده

ناودانی ساده یا استاندارد رایج ترین و پرکاربردترین نوع ناودانی است. تنوع بسیار بالایی دارد و برای انواع حوزه های ساختمانی و صنعتی می توان از آن ها استفاده کرد.

ناودانی سبک

ناودانی سبک از وزن کمتری نسبت به نمونه های مشابه برخوردار است. در واقع وزن این نوع ناودانی کمتر از حد استاندارد ناودانی ساده است. اجزای غیرباربر مهمترین حوزه کاربرد ناودانی سبک می باشد. چهارچوب های ساختمان، برای ساخت سازه های پشتیبان موتور و رادیاتور خودرو از دیگر حوزه کاربردهای آن است.

ناودانی اروپایی

ناودانی اروپایی یا UNP یکی دیگر از انواع ناودانی پر استفاده است. تفاوت در استاندارد ساخت، شکل ظاهری بال ها که حالتی مخروطی شکل دارد، از اصلی ترین تفاوت آن با سایر ناودانی هاست. وزن ناودانی اروپایی و ضخامت آن بالاتر از ناودانی استاندارد است. از این رو به آن ناودانی سنگین نیز می گویند. ناودانی اروپایی یا ناودانی UNP اغلب برای حوزه های صنعتی، پروژه های بزرگ و امور سنگین استفاده می شود.

ناودانی هموزن اروپایی

ناودانی هموزن اروپایی یکی از ناودانی ها پرمصرف در صنعت ساخت و ساز است. این ناودانی مطابق با استانداردهای بین المللی نظیر استاندارد فرانسه NF A 45-255 ساخته می شود. قطر و ضخامت بیشتری نسبت به ناودانی سبک و ساده دارد. نصب آسان، مقاومت و انعطاف پذیری خوب در کنار ابعاد استاندارد و متنوع از ویژگی ناودانی هموزن اروپایی است.

قیمت ناودانی

قیمت خرید ناودانی به عوامل مختلف و متعددی بستگی دارد. ابعاد و اندازه ناودانی به دلیل اثرگذاری بر وزن فولاد مصرفی، از پارامترهای مهم قیمت ناودانی است. مثلاً قیمت ناودانی 8 از قیمت ناودانی 16 سنگین کمتر است. هر چه مشخصات فنی بالاتر رود، قیمت خرید ناودانی نیز بیشتر خواهد شد.

نوع ناودانی اعم از ناودانی ساده، ناودانی سبک، ناودانی اروپایی و هموزن اروپایی از دیگر موارد است. قیمت جهانی فلزات و فولاد، نرخ ارز و شرایط عرضه و تقاضا نیز بر قیمت ناودانی تأثیرگذار است. همچنین برند سازنده، فاصله حمل و شرایط ارسال می تواند در خرید ناودانی قیمت مناسب نقش داشته باشد.

خرید ناودانی با بهترین قیمت

فولاد جهان مهر یکی از مجموعه های فعال و با تجربه در زمینه تهیه و فروش آهن آلات و انواع پروفیل فولادی است. انواع ناودانی ساده، سبک، اروپایی و هموزن اروپایی نیز در این مجموعه با بهترین قیمت عرضه می شود. تنوع بالا، همکاری با برندهای خوب ایرانی و خارجی، ارسال به سراسر کشور و مشاوره تخصصی از مزایای این مجموعه است. شما می توانید برای بهره مندی از مشاوره و استعلام آخرین قیمت ناودانی با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

ناودانی چیست

لوله سیاه درزدار چیست؟ تفاوت لوله سیاه سبک و لوله سیاه سنگین در چیست؟

لوله گاز 6 متری سپنتا ساوه

لوله سیاه درزدار ( به انگلیسی Welded Steel Pipe ) به عنوان یکی از پرکاربردترین و رایج ترین انواع لوله فولادی ( به انگلیسی Carbon Steel Pipe ) محسوب می شود. کیفیت ساخت بالا در کنار تولید انواع لوله برای کاربردهای سبک و سنگین از مزایای این نوع لوله هاست. امروزه شاهد استفاده از این لوله ها در مصارف لوله گاز خانگی، صنعتی، گازرسانی، انتقال مایعات و … هستیم.
در این مطلب به بررسی تعریف، ویژگی ها، مزایا و کاربرد لوله سیاه درزدار می پردازیم. همچنین برای خرید بهترین لوله سیاه، نیم‌نگاهی به تفاوت لوله سبک و سنگین و قیمت لوله سیاه درزدار خواهیم داشت. پس در ادامه مطلب همراه ما باشید.

لوله سیاه درزدار چیست؟

احتمالاً تعریف لوله سیاه و پاسخ به این پرسش که لوله سیاه درز دار چیست، ذهن شما را درگیر کرده است. پس بی مقدمه به سراغ پاسخ این پرسش رایج می رویم!
لوله سیاه درزدار یک نوع لوله فولادی است. لوله ای که به دلیل ظاهر تیره رنگ و مات خود به نام لوله سیاه شناخته می شود. علت سیاه بودن نیز به فرآیند ساخت لوله و حرارت و دمای فوق العاده بالای پروسه تولید بر می گردد. دمای ساخت ورق فولادی که به وسیله نورد گرم معمولاً به حدود 1000 درجه سانتی گراد و بیشتر می رسد.
لوله فولادی معمولاً به دو صورت درزدار و بدون درز یا مانیسمان بدون درز ساخته می شود. در لوله بدون درز یا  Seamless Pipe فرآیند تولید بدون شکاف یا جوش صورت می پذیرد. اما در لوله درزدار یا Welded Pipe برای شکل‌دهی لوله و انجام جوشکاری و اتصال لبه ها، جوش داده می شود. لوله سیاه درزدار از مهمترین و پرکابرد ترین نوع لوله های درزدار می باشد.

برای مشاهده تفاوت لوله سیاه درزدار و لوله مانیسمان می توانید اینجا کلیک کنید.

لوله صنعتی

مزایای لوله سیاه درزدار

همان گونه که اشاره شد، لوله سیاه درزدار از جمله لوله فولادی پرکاربرد و شناخته شده است. علت اصلی آن نیز مزایای و ویژگی های مثبت این مقطع فولادی است. مزایایی که سبب شده تا مهندسان از این نوع لوله ها به طور گسترده استفاده نمایند. از جمله:

  • مقاومت و استحکام بالا به دلیل فرآیند حرارت دهی ورق های فولادی
  • دوام بسیار مناسب در برابر شرایط محیطی با حرارت بالا و ضربه
  • تولید توسط برندهای مختلف ایرانی و خارجی با قطر و ضخامت گوناگون
  • در دسترس بودن انواع لوله سیاه و همچنین اتصالات سیاه درزدار
  • سرعت اجرای کار مناسب و قابلیت تعویض و اتصال نسبتاً آسان
  • وجود انواع لوله سیاه درزدار سبک و سنگین برای استفاده های مختلف
  • قیمت مناسب و ارزان

کاربرد لوله سیاه درزدار

لوله درزدار سیاه یکی از پرکاربردترین انواع لوله فولادی است. به گونه ای که در طیف وسیعی از کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین کاربردهای لوله سیاه درزدار عبارتند از:

  • گزینه ای ایده آل برای انتقال مایعات و گازها نظیر لوله آب و نفت و گاز
  • قابلیت استفاده در صنعت ساختمان و ساخت سازه های فولادی
  • مناسب برای صنایع پتروشیمی، پالایشگاه ها و انتقال سیالات
  • مورد استفاده برای تأسیسات ساختمانی، موتورخانه و سیستم گرمایشی
  • کاربرد بالای لوله سیاه درزدار برای ساخت مخازن تحت فشار
  • پرکاربرد برای سیستم های آتش سوزی و محافظت از سیستم برق
  • استفاده از لوله درزدار برای صنایع نظامی، گازرسانی، کشتی سازی، کشاورزی و …

لوله صنعتی سبک

نحوه ساخت لوله سیاه درزدار

مهمترین مشخصه لوله درزدار انجام جوشکاری برای اتصال لبه ورق هاست. به زبان ساده برای تولید لوله سیاه درزدار به ورق سیاه نیاز داریم. پس از بریدن ورق به اندازه مورد نیاز، با خم کردن آن و جوشکاری لبه ها، ورق به لوله تبدیل می‌شود.
پس از ساخت لوله ها، سطح جوشکاری شده به خوبی صاف شده و صیقل داده می شود. پس از آن نوبت به برش لوله با طول شاخه های مساوی و همچنین قاب گیری می رسد. در نهایت امور مربوط به کنترل کیفی لوله ها و بازرسی مشخصات فنی لوله سیاه درزدار انجام می شود.

اینفوگرافی مراحل ساخت و تولید لوله سیاه درزدار

ساخت لوله سیاه درزدار و گاز

ویدیو مراحل ساخت و تولید لوله سیاه درزدار

انواع لوله سیاه درزدار

لوله سیاه درزدار در انواع مختلفی تولید و ساخته می شود. از جمله:

  • لوله سیاه درزدار سبک
  • لوله سیاه درزدار سنگین

لوله سیاه درزدار سبک

لوله سیاه سبک دارای ضخامت و وزن کمی هستند. از این رو به آن ها لوله سبک گفته می شود. ضخامت آن ها معمولاً بین 2 تا 8 میلیمتر می باشد. لوله سبک فولادی درزدار نظیر اغلب لوله فولادی در طول 6 و 12 متری عرضه می شود. لوله 6 متری استفاده گسترده تری داشته و از تقاضای بالاتری برخوردارند.

لوله سیاه درزدار سبک غالباً برای کارهای روتین و رایج سبک نظیر گاز کشی روکار استفاده می شود. تکمیل پروژه های ساختمانی و صنعتی از دیگر حوزه کاربردهای این نوع لوله هاست. تنوع بالا در مشخصات فنی و همچنین قیمت مناسب لوله سیاه درزدار از مزایای برجسته این نوع لوله هاست.

لوله سیاه درزدار سنگین

لوله سیاه سنگین به عنوان یکی دیگر از انواع پرکاربرد لوله درزدار به شمار می رود. وزن بالا و حساسیت خاص در تولید، اصلی ترین ویژگی این نوع لوله هاست. به واسطه همین مشخصات فنی ، قابلیت کاربرد در حوزه های سنگین و پرفشار دارد. نظیر صنایع مهم نفتی، پتروشیمی و … .

استحکام و مقاومت بالا در برابر فشار، ضربه و حرارت از ویژگی های اصلی لوله فلزی سنگین است. ضخامت این لوله ها به مراتب بالاتر از لوله های سبک است. چراکه شرایط و موقعیت استفاده از آن ها ایجاب می کند که لوله از ضخامت بالایی برخوردار باشد. قیمت لوله سیاه درزدار سنگین نیز بالاتر از لوله سیاه سبک می باشد.

برای اطلاع از قیمت امروز لوله سیاه درزدار می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

اصلی ترین تفاوت لوله سیاه سبک و لوله سیاه سنگین

  • ضخامت و وزن لوله فلزی سبک کمتر از لوله فلزی سنگین است.
  • حوزه استفاده لوله سبک برای موارد لوله کشی گاز خانگی و مواردی که نیاز به تحمل فشار و امور تخصصی خاص نباشد، اما کاربرد لوله سنگین برای صنایع مهم و پروژه های صنعتی و ویژه می باشد.
  • به دلیل ضخامت بالاتر، لوله سیاه درزدار سنگین از استحکام و مقاومت بیشتری برخوردار است.
  • لوله فلزی سبک به دلیل فراهم کردن شرایط و امکانات خوب، پرمصرف تر بوده و تنوع بالاتری دارد.
  • قیمت لوله فلزی سبک نسبت به لوله سنگین مقرون به صرفه تر می باشد.

تست کیفیت لوله سیاه درزدار

بازرسی و کنترل کیفیت یکی از بخش های کلیدی برای اطمینان از مشخصات فنی و کیفیت لوله است. بدین منظور آزمایش ها و تست های مختلفی وجود دارد. برخی از این تست‌ها قبل از ساخت لوله، برخی حین فرآیند تولید و برخی پس از ساخت انجام می شود.

تست های کیفیت را به دو دسته اصلی مخرب و غیرمخرب می توان تقسیم بندی کرد.

  • در نوع مخرب، نمونه لوله مورد نظر برای مورد آزمایش قرار گرفتن، آسیب دیده و تخریب می شود. آزمایش کشش، سختی، ضربه، خمش و متالوگرافی از تست های رایج مخرب است. مشخصات مکانیکی و ساختار لوله از مهمترین محورهای مورد آزمایش و ارائه نتایج این تست هاست.
  • در تست غیرمخرب، لوله سیاه درزدار سالم باقی می ماند. این تست ها اغلب به بررسی خواص فیزیکی لوله سیاه پرداخته می شود. مواردی نظیر هدایت مغناطیسی و الکتریکی، مشخصات فنی نظیر ابعاد و اندازه لوله و نظایر آن.

قیمت لوله سیاه درزدار

بدون شک آگاهی از آخرین قیمت لوله سیاه درزدار نقش مهمی در انتخاب و خرید لوله دارد. به دلیل اثرگذاری پارامترهای مختلف در تولید و فروش لوله درزدار، قیمت این نوع لوله به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله:

  • نوع لوله مانند سیاه درزدار سبک یا سنگین
  • کاربرد لوله مانند: صنعتی ، داربستی، جدار چاه عمیق، تست گاز یا آب بودن لوله
  • مشخصات فنی نظیر ابعاد، قطر و ضخامت لوله
  • برند سازنده و تولید داخل یا وارداتی بودن لوله
  • قیمت جهانی آهن آلات و فولاد و نرخ ارز و نوسانات قیمت دلار
  • هزینه مربوط به انبارداری و ارسال لوله
  • مرکز خرید و فروش لوله سیاه درزدار

خرید لوله سیاه درزدار با بهترین قیمت و کیفیت

فولاد جهان مهر یکی از مجموعه های تخصصی با سابقه و تجربه بالا در زمینه تهیه و فروش آهن آلات و پروفیل های فولادی است. تجربه بیش از 20 سال فعالیت و همکاری با برندهای معتبر، خدمات خوبی را برای مشتریان به ارمغان آورده است.

شما می توانید انواع لوله سیاه درزدار سبک و لوله سیاه درزدار سنگین را با قیمت مناسب خریداری کنید. ارسال به سراسر کشور، استعلام قیمت لوله سیاه درزدار و مشاوره تخصصی از دیگر خدمات ماست. برای استفاده از این خدمات می توانید همین حالا با مشاوران شرکت فولاد جهان مهر با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

خرید لوله فولادی مانیسمان

چگونه کف قيمت ميلگرد امروز را پيدا کنيم؟ (عوامل موثر بر افزایش و کاهش قیمت میلگرد امروز)

قیمت میلگرد امروز

کمترین قیمت میلگرد امروز و آگاهی از نوسانات قیمتی از عوامل کلیدی در انتخاب و خرید میلگرد است. امروزه باتوجه به نیاز بالای جامعه مهندسی به این کالای پرکاربرد، اطلاع از قمیت میلگرد اهمیت زیادی دارد. خبر خوب آن است که روش های مختلفی برای این کار وجود دارد. روش هایی که دارای مزایای و محدودیت های خاص خود هستند. اگر به دنبال یافتن بهترین راه برای اطلاع از قیمت روز میلگرد هستید، ادامه مطلب را ازدست ندهید.

قیمت میلگرد به چه عواملی بستگی دارد؟

عوامل زیادی در فرآیند تولید و عرضه میلگرد نقش دارد. در نتیجه فاکتورهای زیادی بر قیمت آن مؤثر است. در ادامه به بیان برجسته ترین فاکتورها بر قیمت میلگرد می پردازیم.

مشخصات فنی و وزن میلگرد

مشخصات فنی نظیر سایز و وزن میلگرد را می توان مهمترین فاکتور در تعیین قیمت میلگرد دانست. در اکثر مواقع هرچه وزن و اندازه میلگرد بزرگتر باشد، به دلیل فولاد مصرفی بیشتر، هزینه خرید آن افزایش می یابد. مثلاً قیمت میلگرد 16 بالاتر از قیمت میلگرد 14 یا 12 است. به طور مشابه قیمت میلگرد 18 نیز از قیمت میلگرد 16 بیشتر است.
سایز میلگرد معمولاً بر اساس قطر آن نام گذاری می شود. میلگرد 6 یعنی میلگردی به قطر 6 میلیمتر. میلگرد 8، میلگرد 10، میلگرد 12، میلگرد 14، میلگرد 16، میلگرد 18 و میلگرد 20 از انواع پرکاربرد میلگرد هستند.

قیمت میلگرد آجدار

نوع میلگرد

میلگرد در انواع ساده و آجدار عرضه می شوند. میلگرد ساده ( به انگلیسی Plain Round Bars ) یا A1 ظاهری یکدست و صاف دارد. برای امور سبک استفاده می شود. میلگرد آجدار ( به انگلیسی Deformed Reinforcing ) دارای برآمدگی بر روی سطح خود می باشد. میلگرد A3، A2 و A4 در گروه میلگرد آجدار قرار می گیرند. برای امور ساختمانی و صنعتی استفاده می شوند. میلگرد آجدار معمولاً هزینه بالاتری دارند. چرا که از مشخصات فنی و مقاومت بالاتری نسبت به میلگرد ساده برخوردارند.

شرکت و برند سازنده

برند سازنده و شرکتی که به تولید و فروش میلگرد می پردازد، عامل مهم بعدی است. بدون شک تولید داخل یا وارداتی بودن در تعیین قیمت نقش دارد. میلگرد ذوب آهن، میلگرد کویر کاشان، میلگرد ابرکوه یزد، بافق یزد و میلگرد نیشابور از مهمترین برندهای ایرانی هستند.

هزینه ارسال و بارگیری میلگرد

مرکز فروش میلگرد و هزینه های جانبی نظیر انبارداری، جابجایی و ارسال نیز بر قیمت خرید میلگرد مؤثر است. مراکز فروش معتبر و ارائه دهنده خدمات تخصصی گزینه های ایده آلی برای خرید مقرون به صرفه هستند.

عوامل مؤثر بر قیمت میلگرد امروز

در کنار فاکتورهایی که در تعیین قیمت میلگرد نقش دارد، برخی عوامل نیز سبب نوسان قیمت میلگرد می شود. این نوسانات باعث تغییرات روزانه و لزوم آگاهی از قیمت روز میلگرد می شود. مهمترین آن ها عبارتند از:

  • قیمت جهانی فولاد: کالاهای اساسی و مهم در سراسر دنیا به صورت روزانه خرید و فروش می شود. در کنار میزان عرضه و تقاضا، عوامل سیاسی و منطقه ای بر این قیمت ها اثرگذار است. طبیعتاً نرخ قیمت های جهانی آهن آلات و فولاد بر قیمت میلگرد داخل نیز اثرگذار است.
  • نرخ ارز: از دیگر پارامترهای کلیدی بر قیمت محصولات صادرات محور، نرخ ارز و دلار است. با توجه به شرایط کشور و حساسیت‌های نرخ ارز، نوسان قیمت دلار می‌تواند قیمت میلگرد را دستخوش تغییر نماید.
  • نرخ تورم: تورم و افزایش هزینه ها سبب می شود تا قیمت نهایی و تمام شده محصولات تولیدی نیز تغییر کند. از این رو نرخ تورم از دیگر عوامل مؤثر بر قیمت آهن آلات و میلگرد می باشد.
    همان گونه که مشاهده می کنید، عوامل مختلفی بر قیمت میلگرد تأثیرگذار است. همین امر سبب نوسان قیمتی روزانه میلگرد و لزوم آگاهی از آخرین قیمت می شود.

میلگرد و آرماتور

روش های آگاهی از کمترين قيمت ميلگرد امروز

امروزه راهکارهای مختلفی برای آگاهی از آخرین قیمت میلگرد وجود دارد. البته به لطف توسعه فضای اینترنتی و شبکه های اجتماعی، این امر با سهولت و سرعت بیشتری صورت می پذیرد. در ادامه با رایج ترین و بهترین شیوه های اطلاع از قیمت روز میلگرد آشنا خواهیم شد.

قیمت میلگرد در بورس کالا

بورس کالا از مراجع مهم در زمینه قیمت گذاری برخی کالاهای استراتژیک از قبیل آهن و فولاد می باشد. محاسبه و تعیین قیمت میلگرد بر پایه برخی فرمول ها و و ضوابط تعیین می شود. شما باید به قسمت آمار و معاملات فیزیکی سپس بخش تالار محصولات صنعتی مراجعه نمایید. با ورود به این بخش و انتخاب گروه فولاد و زیرگروه میلگرد می توانید آخرین قیمت میلگرد را مشاهده کنید.

بورس کالا این امکان را به شما می دهد که قیمت میلگرد را در تاریخ های مختلف نیز بررسی کنید. نمودار قیمت انواع میلگرد را بررسی کرده و افزایش یا کاهش قیمت میلگرد را مشاهده کنید. اما نکته بسیار مهمی که در این روش وجود دارد، ارائه قیمت میلگرد تنها در یک روز هفته است. به زبان دیگر میلگرد تنها در یک روز هفته در بورس عرضه می شود. در نتیجه امکان قیمت گیری روزانه و لحظه ای میسر نیست.

کارخانه های تولید میلگرد

برای خرید در مقدار بسیار زیاد به صرفه ترین روش ارتباط با کارخانه های تولیدیست، مزیت این روش خرید از منبع درجه یک است که هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ قیمت برای خریدار مقرون به صرفه است.

بازار آهن آلات و مراجعه حضوری یا تماس تلفنی

از دیگر مراکز مهم و گزینه‌های در دسترس برای آگاهی از قیمت روز میلگرد، مراجعه به مراکز فروش میلگرد است. بازار آهن آلات نظیر بازار شادآباد و آهن مکان تهران به عرضه و فروش انواع میلگرد می پردازند. شما با مراجعه به هر یک از بخش ها و غرفه های موجود، می توانید از آخرین قیمت آگاه شوید.

در کنار تفاوت خرید میلگرد از بازار شادآباد و آهن مکان تهران، اطلاع از قیمت از مزایای مراجعه به آن هاست. هرچند لازم است تا برنامه ریزی برای حضور و صرف زمان کافی را مد نظر قرار دهید. تماس تلفنی با این مراکز و سایر مجموعه های فروش میلگرد نیز می تواند در استعلام قیمت میلگرد مؤثر باشد.

شرکت و سایت فروش آنلاین میلگرد

یکی از بهترین روش های آگاهی از آخرین و کف قیمت میلگرد امروز ، سایت ها و شرکت های آنلاین هستند. سایت هایی نظیر سایت فولاد جهان مهر امکان مشاهده قیمت میلگرد امروز را فراهم کردن. آپدیت و به روزرسانی داشته و به واسطه فعالیت مستمر، از قیمت روز با خبر هستند. همچنین این مجموعه ها می توانند در خصوص خرید میلگرد قیمت مناسب نیز به شما مشاوره دهند.
با توجه به شرایط و تغییرات روزانه نرخ ارز، قیمت جهانی فولاد و عرضه و تقاضا، شاهد نوسانات قیمتی زیادی هستیم. جای نگرانی وجود ندارد. شما به راحتی و با تماس با تلفن 88654200-021 مجموعه می توانید قیمت هر نوع میلگرد را استعلام نمایید. علاوه بر آگاهی از قیمت، امکان سفارش و خرید میلگرد در تناژ مختلف، از دیگر مزایای سایت فروش میلگرد است.

کانال قیمت لحظه ای میلگرد در تلگرام و اینستاگرام

امروزه بسیاری از مجموعه ها و سایت های اینترنتی دارای شبکه های اجتماعی مختلفی هستند. ارائه آخرین قیمت میلگرد در بازار از خدمات مهم این مجموعه ها در شبکه های اجتماعی است. شما با عضو شدن در کانال قیمت لحظه ای میلگرد ، می توانید از آخرین تغییرات قیمتی آگاه شوید. برای مثال می توانید به آدرس کانال تلگرام شرکت فولاد جهان مهر به آدرس  https://t.me/jahanmehr_co مراجعه نمایید.
بررسی نمودار قیمت میلگرد امروز، نمودار قیمت میلگرد 16، میلگرد 18 و… از دیگر مزایای این شبکه هاست. همچنین می توانید به بررسی قیمت انواع برندها ازجمله قیمت روز میلگرد اصفهان، قیمت روز میلگرد بناب و … بپردازید.

چگونه می توان از قیمت لحظه ای میلگرد با خبر شد؟

آگاهی از قیمت روز و لحظه ای نیازمند استفاده از خدمات آنلاین است. لذا سایت های اینترنتی میلگرد و شبکه های اجتماعی انتخاب مناسبی برای آگاهی از قیمت لحظه ای میلگرد است. مراجعه به سایت های معتبر فروش آهن آلات و عضویت در شبکه های اجتماعی اقدام مؤثری محسوب می شود.

چگونه کمترين قيمت ميلگرد امروز را پيدا کنيم؟

مجموعه فولاد جهان مهر یکی از شرکت های تخصصی و باسابقه در زمینه تهیه و فروش انواع آهن آلات است. ارائه قیمت میلگرد روز در سایزها و برندهای مختلف از خدمات مهم ماست. همچنین امکان مشاوره تخصصی رایگان برای اطلاع از قیمت و یا خرید میلگرد نیز به مخاطبان ارائه می شود. پس اگر به دنبال کمترين قيمت امروز ميلگرد هستید، می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

خرید میلگرد امروز

7 نکته طلایی برای خرید میلگرد (شکل ظاهری | استاندارد | بهترین میلگرد)

قیمت روز میلگرد

میلگرد ( به انگلیسی Raber ) یا آرماتور از پرکاربردترین پروفیل های فولادی است که کاربرد وسیعی در صنعت و ساختمان دارد. امروزه حجم بسیاری از فولاد مصرفی کشور به تولید و عرضه میلگرد اختصاص می یابد. چراکه صنایع بزرگی نظیر ساختمان سازی، راهسازی، ماشین آلات، نفت ،گاز، پتروشیمی و … از آن استفاده می کنند. ضمن آن که ساختمان های مختلف مسکونی و تجاری نیز سهم قابل توجهی از مصرف میلگرد دارند. از این رو انتخاب و خرید بهترین میلگرد از اصلی ترین نیازهای مهندسان است.

7 فاکتور کلیدی برای خرید میلگرد و آرماتور

برای انتخاب بهترین میلگرد فاکتورهای متعددی نقش دارند. در این بخش به عنوان راهنمای خرید میلگرد قصد داریم به برجسته ترین آن ها اشاره نماییم. پس اگر قصد خرید این پروفیل فولادی پرکاربرد را دارید، ادامه مطلب را از دست ندهید!

  1. شکل ظاهری

    از نظر شکل ظاهری، میلگردها را می توان به دو دسته میلگرد ساده و میلگرد آجدار تقسیم کرد. میلگرد ساده از سطح صاف و یکدستی برخوردار است. میلگرد آجدار دارای برآمدگی های ریزی بر روی سطح خود می باشد. به این برآمدگی ها آج می گویند. بر اساس شکل آج نیز این میلگردها به انواع یکنواخت، مارپیچ و مرکب یا دوکی شکل تقسیم می شوند: میلگردهای A3 ، A2 ، A1 و A4
    مقاومت کششی میلگردهای ساده (A1) کمتر از میلگرد آجدار است. از این رو کاربردهای سبک و محدودتری دارد. آرماتورهای مورد استفاده در صنعت ساختمان اغلب از نوع آجدار A2 و A3 می باشد. استفاده به عنوان میلگرد خمشی، خاموت، سنجاقی، رکابی و زیگزاگ از جمله کاربردهای آن ها در ساختمان است.

  2. استانداردها و نوع میلگرد

    استانداردهای تولیدی از جمله موارد مؤثر بر مشخصات فنی و مکانیکی میلگرد می باشد. از این رو توجه به نوع استاندارد نقش مهمی برای انتخاب و خرید میلگرد دارد. تنش تسلیم، مقاومت خمشی و مشخصات فنی نظیر قطر(سایز) و طول میلگرد از اصلی ترین تفاوت های استانداردهای میلگرد است.
    استاندارد میلگرد ایران به شماره ISIRI 3132 است. این استاندارد در سال 1392 و براساس استانداردهای جهانی مورد بازنگری قرار گرفت استانداردهای ANSI/AWS D1.4 ایالات متحده، ISO 6935 سازمان جهانی استاندارد، BS4449 انگلستان، JIS G3112 ژاپن و DIN 488 آلمان از جمله استانداردهای رایج است.
    مطابق با استانداردها و فولاد به کار رفته، میلگردها انواع مختلفی دارند. میلگرد با پوشش اپوکسی، گالوانیزه، فایبرگلاس و کربن دار از رایج ترین آن هاست. مقاومت میلگرد، دوام در برابر خوردگی و شرایط محیطی در کنار شکل پذیری مهمترین تفاوت انواع میلگرد می باشد.

  3. سایز و قطر میلگرد

    سایز و قطر میلگرد یکی از اصلی ترین فاکتورهای مهم برای خرید میلگرد است. این امر به حوزه استفاده و اینکه برای چه کاری به میلگرد نیاز دارید، بستگی دارد. قطر میلگرد معمولاً با عبارت “Ø” بیان می شود. به عنوان مثال میلگرد فی 16 یعنی میلگردی با قطر 16 میلیمتر.
    میلگرد 12،میلگرد 14، میلگرد 16، میلگرد 18 و میلگرد 20 از پرکاربردترین انواع میلگرد در ساخت و ساز محسوب می شود. میلگرد 10 و کمتر نیز برای کاربردهای سبک تر نظیر میلگردهای عرضی ساختمان کاربرد دارند.
    هر چه قطر میلگرد بالاتر باشد، برای استفاده های سنگین تر مناسب تر است. از طرفی دیگر با افزایش وزن فولاد به کار رفته، قیمت میلگرد نیز افزایش می یابد. در نتیجه توجه به سایز مناسب میلگرد، تأثیر زیادی در انتخاب و خرید هوشمندانه و مقرون به صرفه دارد.

  4. وزن و روش تولید میلگرد

    بدون شک وزن میلگرد یکی از اساسی ترین فاکتورها در طراحی سازه و اجرای آن است. اطمینان از حصول وزن مناسب نقش مهمی در اجرای دقیق و ایمن سازه دارد. شما با استفاده از مشخصات فنی نظیر طول و قطر میلگرد می توانید وزن میلگرد را محاسبه نمایید. سپس آن را با جداول وزن میلگرد مطابقت داده از صحت مشخصات فنی و وزن مناسب اطمینان حاصل نمایید.
    امروزه میلگردها به روش های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند. روش نورد گرم، نورد سرد، میکروآلیاژی و ترومکس یا QST از رایج ترین آن هاست. میلگرد نورد گرم که در دمای بسیار بالا تولید می شود، پراستفاده ترین و شناخته شده ترین نوع است. انعطاف پذیری و شکل پذیری میلگردهای ترومکس و میکروآلیاژ بالاتر از انواع دیگر است. میلگرد نورد سرد نیز استحکام بسیار بالا و شکل پذیری خوبی دارد.
    ملیگرد آجدار

  5.  برند سازنده میلگرد

    امروزه کارخانه های مختلفی در ایران و خارج از کشور اقدام به تولید و عرضه میلگرد می نمایند. میلگرد ذوب آهن اصفهان ، میلگرد کویر کاشان، میلگرد نیشابور، امیرکبیر، زاگرس، درپاد یزد میانه، فایکو، بافق یزد، میلگرد  ابهر زنجان و… از برندهای خوب ایرانی هستند. علاوه بر آن محصولات وارداتی نیز از دیگر مواردی است که دارای کیفیت و قیمت مناسبی هستند. تفاوت در ابعاد و اندازه در کنار روش ساخت از مهمترین تفاوت های انواع میلگرد ایرانی و خارجی است.
    میلگرد ذوبی ذوب آهن اصفهان

  6. قیمت میلگرد و آرماتور

    بدون تردید قیمت میلگرد یکی از تأثیرگذارترین فاکتورها برای خرید است. از آنجا که پروسه تولید تا استفاده از میلگرد یک فرآیند نسبتاً طولانی است. در نتیجه قیمت آن متأثر چندین و چند عامل می باشد. مشخصات فنی از قبیل قطر میلگرد و شکل ظاهری میلگرد از اصلی ترین آن هاست.
    علاوه بر مشخصات فنی میلگرد، قیمت جهانی فولاد، میزان عرضه و تقاضا، برند سازنده و نرخ ارز نیز مؤثر است. در کنار این موارد نرخ تورم و همچنین شرایط سیاسی و اجتماعی ایران و جهان می‌تواند بر قیمت میلگرد اثرگذار باشد.
    شما عزیزان برای آگاهی از آخرین قیمت میلگرد برندهای معتبر ایرانی و خارجی می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید یا به صفحه قیمت میلگرد امروز مراجعه نمایید.

  7. مرکز خرید میلگرد

    مرکز خرید و فروش میلگرد از دیگر پارامترهای مهم برای تهیه میلگرد مورد نیاز است. شما می توانید از کارخانه، بازار فروش آهن آلات و یا شرکت ها و مجموعه های بازرگانی اقدام به تهیه نمایید.
    خرید میلگرد از کارخانه در تناژ بالا و شرایط خاصی صورت می پذیرد. به عنوان مثال کارخانه ها معمولاً فروش روزانه ندارند. از طرفی بازارهای آهن آلات نظیر شادآباد و بازار آهن تهران نیاز به مراجعه حضوری دارند، البته مشاهده و بررسی محصولات از مزایای خوب این مجموعه هاست، که از جمله مزایای آن می توان به عدم محدودیت در زمان مراجعه، حجم خرید و ارسال به تمامی نقاط کشور اشاره کرد.
    چنانچه قصد خرید میلگرد دارید، به چند مورد توجه نمایید. از جمله ی این موارد می توان به حجم مورد نیاز، محدودیت زمانی ،محل تخلیه و همچنین شرایط خرید حضوری یا غیرحضوری اشاره کرد. ارائه محصولات مرغوب با کیفیت، مشاوره تخصصی، پشتیبانی فعال و … از ویژگی های مرکز معتبر است.

انتخاب و خرید بهترین میلگرد

شاید در نظر گرفتن تمامی فاکتورها برای خرید بهترین میلگرد کار ساده ای نباشد،چرا که به تجربه، تخصص نسبی و اطلاعات مناسب نیاز است. استفاده از مشاوره و تجربه مراکز خرید معتبر، راهکاری هوشمندانه و مطمئن است. یک مرکز خرید باسابقه و تخصصی می تواند راهنما و همراه شما برای خرید بهترین میلگرد باشد. مرکزی که از کادر حرفه ای بهره ببرد. از سابقه بلندمدت و درخشانی در فروش میلگرد و آهن آلات برخوردار بوده و قیمت منطقی و بروز ارائه نماید.

فولاد جهان مهر با تجربه بیش از 20 سال سابقه در زمینه تهیه و عرضه انواع آهن آلات و میلگرد فعالیت دارد. این مجموعه با کادر تخصصی و باتجربه، تنوع بالایی از انواع میلگرد با مشخصات فنی مختلف را تهیه کرده است. همکاری با برندهای خوب ایرانی و خارجی، ارسال به سراسر کشور و مشاوره رایگان از مزایای فولاد جهان مهر است.
شما همراهان و مخاطبان گرامی می توانید برای آگاهی از شرایط خرید و قیمت روز میلگرد می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

قیمت میلگرد امروز

دانلود کتابچه وزن و جدول اشتال + PDF (کاملترین) و جدول اشتال تيرآهن ( HEA – HEB – IPB – IPE – INP – CPE )

جدول اشتال تیرآهن

جدول اشتال یکی از مهمترین ابزارها برای شناخت و آگاهی از مشخصات فنی مقاطع فولادی است. با توجه به گستردگی این مقاطع، جداول اشتال نیز برای طیف وسیعی از آن ها از جمله تیرآهن وجود دارد. این جداول با در اختیار گذاشتن پارامترهای مهمی نظیر ضخامت، ارتفاع، عرض، مساحت، وزن واحد طول و … جایگاه ارزشمندی دارد. به گونه ای که جدول اشتال را می توان از کلیدی ترین ابزارهای مهندسان و طراحان سازه به شمار آورد.

جدول اشتال چیست؟

اشتال ( به انگلیسی Structural Steel Shapes Table ) یکی از کلمات نام آشنا در حیطه مهندسی به ویژه در میان مهندسان ساختمان و حوزه صنعت است. اما جدول اشتال چیست و چه مشخصاتی دارد؟ این جدول از چه جهاتی اهمیت دارد و روش استفاده از جدول اشتال تيرآهن و هاش چگونه است؟ در ادامه به این پرسش ها پاسخ داده ایم.

جدول اشتال نوعی جدول برای ارائه اطلاعات متعدد و متنوعی در ارتباط با مقاطع فولادی است. در این جدول تمامی مشخصات فنی ظاهری مورد نیاز مقطع به شما ارائه می شود. از مدل، ضخامت مقطع، اندازه جان و بال تیرآهن، طول و عرض گرفته تا اساس مقطع، ممان اینرسی یا گشتاور دوم سطح و … . امروزه جداول اشتال برای انواع مقاطع از قبیل نبشی ، ناودانی ، تیرآهن IPE ، IPB، تیرآهن هاش و … وجود دارد.

تاریخچه جدول اشتال

جدول اشتال نخستین بار به وسیله مهندس آلمانی، مارتا اشترابدر بوگر ارائه شد. این جدول شامل اطلاعات و مشخصات مختلفی از مقاطع فولادی بود. این امر در اواخر دهه 40 میلادی و در سال 1938 در قالب کتابچه ( Stahlbau Profile ) تهیه و تنظیم گردید.

کاربرد و اهمیت جدول اشتال

امروزه جداول اشتال یکی از پرکاربردترین ابزارهای مهندسان است. محاسبه وزن تیرآهن و انتخاب درست مقاطع مورد نیاز از کاربردهای مهم این جدول است. شما با درنظرگیری نیروهای وارده و بررسی مشخصات جدول می توانید مقطع مناسب را انتخاب نمایید. بنابراین نقش مهمی و کلیدی جدول اشتال در طراحی سازه، مهمترین کاربرد آن به شمار می رود.

راهنمای نمادهای جدول اشتال

در جداول اشتال برای سادگی و سهولت در استفاده از نمادها و کاراکترهای مشخصی استفاده می شود. هر یک از این نمادها بیانگر یکی از مشخصات فنی مقطع فولادی می باشد. بسیاری از آن ها نیز برای مهندسان و دانشجویان شناخته شده است. به عنوان مثال h بیانگر Height یا همان ارتفاع مقطع است.
در جدول زیر برجسته ترین نمادها که برای استفاده از جدول اشتال به آن نیاز دارید، ارائه شده است. همچنین در شکل زیر می توانید اغلب این نمادها را برای تیرآهن IPE مشاهده نمایید.

جدول اشتال تیرآهن

نماد
تعریف
نماد
تعریف
H
ارتفاع جان تیرآهن (مقطع)
G
وزن یک متر طول تیرآهن
S
ضخامت جان
h-2c
تفاضل ارتفاع جان و ضخامت بال
T
ضخامت بال
JX
ممان اینرسی حول محور x
B
عرض بال تیرآهن
JY
ممان اینرسی حول محور y
A
مساحت
IX
شعاع چرخش محور x
S
اساس مقطع
IY
شعاع چرخش محور y
C
ضخامت بال + انحناء داخلی
WX
مدول مقطع محور x
R
شعاع ژیراسیون یا شعاع انحنا
Wy
مدول مقطع محور y

چگونه مشخصات فنی را از جدول اشتال بخوانیم؟

استفاده از جدول اشتال تیرآهن و هاش و سایر مقاطع بسیار ساده و کاملاً مشابه است. در هر ردیف جدول، نام یک مدل و مشخصات فنی آن قید شده است. با توجه به عنوان هریک از ستون ها، مشخصات فنی آن مدل قابل دستیابی است. به عنوان مثال در جدول زیر که بخشی از جدول اشتال تیرآهن است، مساحت IPE 100 برابر 10.3 سانتیمتر مربع می باشد.

r (mm)
A(cm2)
t (mm)
S (mm)
b (mm)
h(mm)
نام مدل
5
7.64
5.2
3.8
46
80
IPE 80
7
10.3
5.7
4.1
55
100
IPE 100
7
13.2
6.3
4.4
64
120
IPE 120

دانلود و دریافت کتابچه جدول اشتال

در حال حاضر جداول اشتال تیرآهن و هاش و سایر مقاطع فولادی در قالب فایل pdf وجود دارد. شما به راحتی می توانید با دانلود و یا مشاهده این فایل ها، مشخصات فنی مقاطع را بررسی نمایید.

برای دانلود کتابچه جدول اشتال تمامی مقاطع فولادی (مانند: تیرآهن، میلگرد ، قوطی و پروفیل، نبشی ) می توانید اینجا کلیک کنید.

برای استفاده از کتابچه اشتال می توانید به راهنمای زیر مراجعه نمایید:

  1. جدول اشتال نبشی صفحات 12 الی 16
  2. جدول اشتال ناودانی صفحه 17
  3. جدول اشتال تیرآهن صفحات 18 الی 22
  4. جدول اشتال سپری صفحات 23 الی 25
  5. جدول اشتال لوله صفحات 26 الی 27
  6. جدول اشتال پروفیل صفحات 29 الی 30
  7.  جدول اشتال ورق صفحه 31
  8. جدول اشتال ریل صفحات 32 الی 35

فرمول محاسبه وزن تیرآهن به کمک جدول اشتال

بدون شک وزن یکی از عوامل کلیدی و پرکاربرد در طراحی سازه محسوب می شود. در نتیجه امکان محاسبه آن، امر حائز اهمیتی است. یکی دیگر از مزایای ارزشمند جداول اشتال، امکان محاسبه وزن مقطع فولادی است. بدین منظور و با استفاده از فرمول زیر براحتی می‌توانید، وزن تیرآهن و یا هر مقطع دیگری را محاسبه نمایید.

وزن تیرآهن = طول تیرآهن x وزن مخصوص تیرآهن (وزن واحد طول) از جدول اشتال

فرمول زیر نیز رابطه کلی برای به دست آوردن وزن مقطع می باشد.

چگالی فولاد * طول * {(ضخامت جان * طول جان) + (ضخامت بال * عرض بال)*2} = وزن مقطع فولادی برای مثال تیرآهن

این رابطه بر مبنای فرمول چگالی یعنی وزن تقسیم بر حجم (مساحت در طول) به دست آمده است. چگالی فولاد را می توانید 7850 کیلوگرم بر مترمکعب در نظر بگیرید. در این رابطه باید به واحدهای طول، عرض، ضخامت و چگالی و تبدیل واحدهای احتمالی توجه ویژه ای داشت.

جدول اشتال تيرآهن

تیرآهن هاش یا بال پهن یکی از انواع رایج و پراستفاده تیرآهن در ساختمان و صنعت است. این نوع تیرآهن بال نسبتاً بزرگتری در قیاس با تیرآهن معمولی دارد. همچنین تساوی بال و جان و شباهت ظاهری به حرف H (اچ یا هاش) مهمترین خصوصیت این مقطع می باشد.
با توجه به کاربرد فراوان این نوع تیرآهن، آگاهی از مشخصات فنی آن و مراجعه به منبعی مناسب، اهمیت زیادی دارد. جدول اشتال با جمع بندی و قراردهی مشخصات کلیه مدل ‌های تیرآهن هاش، نقش مهمی در این زمینه دارد. شما با مشاهده و بررسی این جدول می توانید مقطع مورد نیاز خود را انتخاب و مورد ارزیابی قرار دهید.

روش استفاده از جدول اشتال تيرآهن

اساساً استفاده اصلی از جدول اشتال تيرآهن و هاش و سایر مقاطع فولادی برای انتخاب مقطع مناسب است. در واقع طراحی سازه را می توان اصلی ترین حوزه استفاده این جدول محسوب کرد. به عنوان مثال با محاسبه نیروها و لنگرهای وارده، نیاز به تیرآهنی با وزن و یا مساحت X دارید.

شما با مراجعه به جدول اشتال و بررسی مشخصات هر یک از مدل های تیرآهن لانه زنبوری یا CPE، تیرآهن معمولی یا IPE، تیرآهن روسی یا INP و تیرآهن هاش یا IPB می توانید مدل مورد نظر را انتخاب کنید. در این حالت برای طراحی اقتصادی و بهینه به دنبال نزدیک ترین مشخصات فنی مورد نیاز باشید.

انواع تیر آهن

در برخی موارد نیز ممکن است نیاز به سعی و خطا داشته باشید. به بیان ساده تر، با استفاده از جدول، مدلی را به عنوان مقطع مورد نظر انتخاب می کنیم، سپس با توجه به مشخصات فنی که جدول در اختیارتان قرار می دهد، به محاسبه می پردازید.
در پایان با در نظر گرفتن اور دیزاین (طراحی دست بالا) ،مقطع را انتخاب میکنیم. این امر به انتخاب آن مقطع و یا مقاطع سبکتر و سنگین تر منجر می گردد، که با توجه به طراحی (طبق استاندارد) انجام شده توسط مهندسین تصمیم به انتخاب مقطعی سبکتر یا سنگینتر گرفته می شود.

مهمترین پارامترهای جدول اشتال کدامند؟

طبیعتاً هر یک از مشخصات ارائه شده در جدول اشتال از اهمیت خاص خود برخوردارند. اما برخی از آن ها به دلیل کاربرد و اثرگذاری بیشتر، جایگاه بالاتری در حین محاسبات دارند. پارامترهایی نظیر ارتفاع جان تیرآهن (h)، عرض بال (b)، ضخامت بال (t) و ضخامت جان (s). این موارد به دلیل کاربرد زیاد در محاسبات و طراحی اولیه، از مهمترین پارامترهای جدول اشتال هستند.

 

ما در فولاد جهان مهر به عنوان مرجع تخصصی تهیه و فروش انواع مقاطع فولادی آماده ارائه مشاوره تخصصی هستیم. همچنین امکان استعلام قیمت روز انواع مقاطع فولادی از جمله تیرآهن هاش وجود دارد. شما می توانید برای انتخاب و خرید مناسب ترین تیرآهن و سایر مقاطع فولادی با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید. همکاری با برندهای معتبر ایرانی و خارجی، ارسال به سراسر کشور و تنوع محصولات از مزایای فولاد جهان مهر می‌باشد.

قیمت روز تیرآهن

5 تفاوت لوله آتشخوار و لوله مانيسمان رده 40

تفاوت لوله آتشخوار و لوله مانیسمان رده 40

لوله آتشخوار و لوله مانیسمان رده 40 از انواع لوله کربن استیل بدون درز پرکاربرد در صنایع مختلف هستند. ساختار یکدست و بدون هرگونه درز و ترک مهمترین ویژگی مشترک این دو لوله فولادی است. علی رغم داشتن شباهت ها نظیر استحکام و مقاومت بالا، لوله آتشخوار و لوله مانیسمان رده 40 تفاوت هایی دارند. تمایزاتی که توجه به آن سبب می شود، انتخاب و خرید لوله فولادی با دقت و هوشمندی بالاتری انجام شود.

در این مطلب به ویژگی ها و مزایای لوله آتشخوار و لوله مانیسمان 40 اشاره می کنیم. در پایان نیز به 5 تفاوت اصلی آن ها خواهیم پرداخت. پس اگر قصد خرید لوله آتشخوار یا خرید لوله مانیسمان رده 40 دارید، این مطلب برای شماست!

لوله آتشخوار چیست؟

در نگاه نخست شاید از خود بپرسید لوله آتشخوار چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ یا آنکه زمینه استفاده و مهمترین کاربرد لوله آتخشوار چیست؟ پاسخ به این پرسش ها در شناخت بهتر خواص و ویژگی های آن نقش مهمی دارد.

لوله آتخشوار یکی از انواع لوله کربن استیل است. بدون درز بودن و مقاومت بالا در برابر فشار و حرارت، دو مشخصه اصلی این لوله است. در واقع فرآیند تولید لوله کربم استیل آتشخوار به گونه ای است که لوله به صورت یکپارچه ساخته می شود. بدون آن که درز و یا جوشی در ساخت آن به کار گرفته شود.

ویژگی لوله آتشخوار

لوله آتشخوار بویلر همانگونه که از نامش پیداست، قابلیت تحمل دمای فوق العاده زیادی دارد. به زبانی ساده، خوراکش آتش است! این لوله ها می توانند حداکثر دمایی در حدود 600 درجه سانتی گراد را تحمل کنند. به دلیل درصد پایین کربن و وجود منگنز، مقاومت فشاری بالایی نیز دارد. بدون درز بودن آن نیز سبب شده تا کیفیت ساخت و همچنین دوام و استحکام لوله آتشخوار بسیار مناسب باشد.

لوله آتشخوار ( به انگلیسی: Heat seamless carbon steel pipe ) دیگ بخار و مشعل در استانداردهای مختلفی تولید می شود. تفاوت در میزان عناصر و ترکیبات تشکیل دهنده نظیر درصد کربن یا منگنز از تفاوت های اصلی آن هاست. ST35.8 DIN 17175 ، ST45.8 DIN 17175 & DIN 2448، ASME SA 192 DIN 17175 و ASTM A179 Boiler Tube از جمله موارد رایج است.

کاربرد لوله آتشخوار

همانگونه که اشاره شد، استحکام و مقاومت بسیار بالا در برابر دما و فشار اصلی ترین ویژگی لوله آتشخوار است. از این رو این لوله برای انتقال مایعات و گازها با دما و فشار بالا بسیار کاربرد دارد. استفاده در بویلر ، واتر تیوب، دیگ جوش، مبدل های حرارتی و خطوط انتقال از حوزه های کاربرد آن است. صنایع نفت و گاز، محصولات شیمیایی، ساختمان سازی، کشتی سازی و سیستم حرارتی نیز از این لوله استفاده می کنند.

قیمت لوله آتشخوار

قیمت لوله آتشخوار با توجه به سایز و برند متفاوت است، برای دریافت جدیدترین قیمت لوله آتشخوار کربن استیل می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

لوله آتشخوار دیگ موتورخانه

لوله مانیسمان رده 40 چیست؟

پیش از بررسی و بیان ویژگی ها، خوب است به این سؤال پاسخ دهیم که لوله مانیسمان چیست؟ لوله مانیسمان یک نوع لوله فولادی کربن استیل با ساختار کاملاً یکپارچه و بدون هر گونه درز و شکاف است. به بیان دیگر، لوله کربن استیل مانیسمان به کمک شمش فولاد و با ایجاد حفره توسط سمبه ساخته می شود. در نتیجه خبری از خم کردن و جوش دادن صفحات وجود ندارد. همین ویژگی سبب شده تا ساختاری یکدست و مقاوم داشته باشد.

لوله مانیسمان در رده های مختلفی تولید می شود. لوله مانیسمان رده 40 ( به انگلیسی: Seamless Sch 40 ) به دلیل مشخصات فنی مناسب، از پرکاربردترین و پرفروش ترین انواع لوله هاست. استاندارد API 5L، IPSm-pi-190 ، ASTM A106 و ۵۳ ASTM A از جمله استانداردهای ساخت لوله مانیسمان می باشد.

ویژگی لوله مانیسمان رده 40

ساختار یکپارچه و بدون درز و به دنبال آن استحکام مناسب، مهمترین ویژگی لوله مانیسمان است. مقاومت خوب در برابر فشار، دما ، رطوبت و شرایط محیطی، درکنار وزن مناسب و ابعاد متنوع ،دیگر ویژگی های این لوله است. قطر این لوله از 1/2 اینچ به بالاست و طول آن نیز معمولاً 6 متری یا 12 متری است.

کاربرد لوله مانیسمان رده 40

لوله مانیسمان رده 40 کاربردهای بسیار متنوع و فراوانی دارد. از جمله برجسته ترین آن ها می توان به خطوط انتقال آب ،نفت و فراورده های نفتی، گاز، مواد شیمیایی و پتروشیمی و … و البته در دما و فشار بالا اشاره کرد. استفاده در مخازن تحت فشار، صنایع تبدیلی، خودروسازی، صنعت غذایی و کشتی سازی از دیگر موارد مهم می باشد.

لوله کربن استیل بدون درز مانیسمان رده 40

5 تفاوت لوله آتشخوار و لوله مانيسمان رده 40

لوله آتشخوار و لوله مانیسمان رده 40 از انواع لوله کربن استیل بدون درز محسوب شده، مقاومت و استحکام خوبی دارند. اما در کنار این شباهت ها، توجه به برخی تفاوت ها حائز اهمیت است. این نکات می تواند در انتخاب و خرید بهترین لوله نقش مهمی داشته باشد.

  1. ترکیبات و عناصر سازنده

    لوله مانیسمان رده 40 و لوله آتشخوار در ترکیبات سازنده به ویژه عناصر کربن و منگنز متفاوت هستند.

  2. اندازه و قطر لوله آتشخوار و لوله مانيسمان رده 40

    استفاده از لوله مانیسمان رده 40 در قطرهای 1/2 اینچ تا 24 اینچ رواج دارد، در حالی که لوله آتشخوار ازحدود 3/4 اینچ تا حدود 4 اینچ بیشترین کاربرد را دارد، که البته سایزها در این نوع از لوله با اندکی تغییر در قطر بیرونی تولید می گردد: 25.4، 31.8، 38، 44.5، 50.8، 57، 60.3، 63.5 و 76.1 و 114 میل

  3. حوزه کاربرد و استفاده

    لوله مانیسمان رده 40 در صنایع مختلف کاربرد دارد، صنعت پتروشیمی، کشتی و خودروسازی، خطوط انتقال و مخازن از جمله آن هاست. همچنین موارد خاصی نظیر آتش نشانی ها و … نیز از آن استفاده می کند.
    اما لوله آتشخوار به دلیل مشخصات فنی خاص، در مواردی که لوله بایستی فشار و دمای قابل توجهی را تحمل کند مانند موتور خانه، مشعل، بویلر و دیگ بخار اشاره کرد، لذا کمتر برای شرایط معمول کاربرد دارد.

  4. قیمت لوله آتشخوار و مانیسمان رده 40

    قیمت لوله آتشخوار و لوله مانیسمان به عوامل مختلفی بستگی دارد. طبیعتاً ترکیبات سازنده ( متریال )، مشخصات فنی نظیر سایز، ضخامت، طول و برند سازنده و … بر قیمت خرید لوله فولادی مؤثر است، و دقیقا بخاطر متریال خاص لوله آتشخوار قیمت بالاتری نسبت به مانیسمان رده 40 دارند. برای آگاهی از آخرین قیمت لوله آتشخوار و مانیسمان رده 40 می‌ توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

  5. تحمل فشار و دما

    یکی از بارزترین تفاوت های لوله آتشخوار و لوله مانیسمان رده 40، تحمل دما و فشار است. لوله آتشخوار تحمل فشار و دمای فوق العاده بالایی دارد. اساساً استفاده در چنین شرایطی یکی از مهمترین محورهای انتخاب این نوع لوله است. درست است که لوله های مانیسمان از جمله مانیسمان رده 40 مقاومت تحمل فشار بالایی دارند. اما این ویژگی در لوله آتشخوار بسیار پررنگ و قابل توجه تر است.

خرید بهترین لوله آتشخوار و لوله مانیسمان رده 40

فولاد جهان مهر از جمله شرکت های تخصصی در زمینه تهیه و فروش انواع آهن آلات و لوله فلزی است. تجربه بالای دو دهه سبب شده تا امکان همکاری با بهترین برندهای ایرانی و خارجی فراهم شود. بنابراین تنوع بالایی از محصولات ازجمله انواع لوله آتشخوار و لوله مانیسمان رده 40 در اختیار خریداران است.

فولاد جهان مهر به عنوان یک مجموعه تخصصی و باتجربه برای آسودگی مشتریان، امکان مشاوره رایگان را قرار داده است. همچنین امکان استعلام آنلاین قیمت، ارسال به سراسرکشور و تهیه انواع آهن آلات مورد نیاز مهندسان از مزایای این مجموعه است. شما عزیزان برای آگاهی از شرایط خرید و ارسال و همچنین قیمت روز محصولات می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرد.

خرید لوله فولادی مانیسمان

قوطی و پروفیل فولادی چیست ؟ انواع و تفاوت قوطی و پروفیل در چیست ؟

قوطی و پروفیل فلزی

قوطی و پروفیل فولادی ( Steel Profiles and Sections ) از جمله اسامی رایج و پراستفاده در رشته های مهندسی و در زمینه آهن آلات است. به دلیل کاربرد و استفاده فراوان آن دو، حتی به اشتباه شاهد استفاده این دو نام به جای یکدیگر هستیم. اما پروفیل فولادی چیست و چه تفاوتی با قوطی دارد؟ در این مطلب به این پرسش پاسخ داده و به بسیاری از ویژگی ها، کاربردها و انواع قوطی و پروفیل اشاره می کنیم. پس بدون معطلی در این مطلب کاربردی همراه ما باشید.

پروفیل فولادی چیست؟

پروفیل فولادی یک اسم کلی برای مجموعه ای از مقاطع فولادی است. به زبان ساده تر، پروفیل به سطح مقطعی ثابت در طول مشخصی گفته می شود. به عنوان مثال میلگرد یک نوع پروفیل فولادی با مقطع دایره ای شکل است که در طول چند متری ساخته می شود. ناودانی، نبشی، سپری و تیرآهن از دیگر پروفیل های نام آشنا و محبوب به شمار می رود.

قوطی چیست؟

قوطی نوع خاصی از پروفیل فولادی است. در واقع به پروفیل دارای سطح مقطع بسته مربعی یا مستطیلی قوطی می گویند. به زبان ساده تر، قوطی را می توان زیر مجموعه ای از پروفیل فولادی قلمداد کرد.

انواع پروفیل فولادی

پروفیل های فولادی را از دیدگاه مختلفی می توان طبقه بندی نمود. یکی از رایج ترین آن ها، طبقه بندی بر اساس شکل مقطع به صورت باز و بسته است.

سطح مقطع باز، مقطعی است که دو سر آن از یکدیگر فاصله داشته و به هم متصل نمی باشد. نظیر ناودانی که مقطعی U شکل و یا نبشی مقطعی L شکل دارد. ناودانی، تیرآهن، پروفیل z و نبشی از پرکاربرترین انواع پروفیل فولادی باز به شمار می رود.

پروفیل بسته نیز دارای سطح مقطعی بسته همانند دایره، مربع یا مستطیل است. لوله و قوطی را می توان از مهمترین انواع پروفیل بسته محسوب کرد.

کاربرد پروفیل فولادی

به دلیل وجود انواع مختلفی از پروفیل ها، دامنه کاربرد آن ها بسیار گسترده است. به عبارت دیگر، دامنه کاربرد پروفیل شامل حوزه استفاده انواع نبشی، ناودانی، میلگرد ، لوله فولادی و … می شود. اما در یک نگاه کلی می توان عمده کاربردهای پروفیل فولادی را شامل موارد زیر دانست:

  • پر استفاده در بخش های مختلف ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و …
  • پرکاربرد در زمینه صنایع گوناگون سبک تا سنگین کارگاهی تا صنعتی
  • قابلیت استفاده در خودروسازی، لوازم خانگی؛ حمل و نقل، پتروشیمی و…
  • ساخت انواع ماشین آلات و تجهیزات صنعتی و غیرصنعتی
  • تولید انواع لوازم ساختمانی از قبیل گاردریل ها، نرده ها، چهارچوب ها و …
  • و…

برای آگاهی از آخرین قیمت انواع پروفیل فولادی و قوطی می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

کاربرد قوطی

قوطی ها نیز به عنوان یکی از پرکاربردترین انواع پروفیل فولادی هستند. عمده حوزه کاربرد قوطی عبارتند از:

  • استفاده فراوان در اسکلت و بدنه ساختمان ها و سازه های فلزی
  • قابلیت استفاده برای ساخت لوازم خانگی مختلف نظیر مبلمان، جالباسی ها، تخت خواب، قفسه و …
  • استفاده از قوطی برای تولید سازه های پیش ساخته نظیر سوله
  • ساخت انواع سازه های نه چندان سنگین نظیر آلاچیق، سایه بان و …
  • مناسب برای تجهیزات صنایع نظیر اتاق خودرو، شاسی و …
  • ساخت تجهیزات ورزشی و پارک ها
  • تابلوهای تبلیغاتی و راهنمایی رانندگی

انواع پروفیل فولادی

همان گونه که اشاره شد، پروفیل های باز و بسته از انواع مهم و رایج پروفیل فولادی است. اما از دیدگاه دیگر نظیر جنس نیز می توان پروفیل ها را طبقه بندی کرد. از جمله:

پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه یکی از پروفیل های پرکاربرد و پراستفاده است. گالوانیزاسیون ( Galvanization ) یا پوشش گالوانیزه با آبکاری فلز روی (Zn) ایجاد می شود. این ویژگی سبب مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی پروفیل می گردد. امروزه لوله و اتصالات گالوانیزه ، نبشی گالوانیزه و ناودانی گالوانیزه از پروفیل های رایج هستند.

پروفیل کامپوزیت

کامپوزیت به معنای ترکیب کردن فولاد با سایر آلیاژ و الیاف خاص است. کامپوزیت سبب می شود تا خواص فنی پروفیل ارتقا پیدا کند. مقاومت در برابر دما، مقاومت در برابر شرایط شیمیایی، لرزش و … از جمله این خواص است.

پروفیل آلومینیومی

ساخت پروفیل آلومینیومی سبب کاهش وزن و سبک شدن پروفیل می شود. در نتیجه با سبک شدن وزن سازه و افزایش شکل پذیری، مزیت خوبی برای ساخت برخی اجزای سازه ای ایجاد می شود. استفاده در ساخت در و پنجره ساختمان از حوزه کاربردهای پروفیل آلومینیومی است.

پروفیل استنلس استیل

زنگ زدگی یکی از معایب مهم پروفیل های فولادی است. به ویژه اگر در معرض رطوبت و مواد شیمیایی باشند. نظیر محیط های دریایی و قرارگیری مستقیم در معرض آب. پروفیل استنلس استیل خاصیت ضد زنگ و دوام بالایی در برابر خوردگی دارد. سطح نسبتاً صاف و براقی دارد. لذا برای تجهیزات دکوراتیو که در معرض شرایط محیطی هستند، گزینه مناسبی است.

انواع قوطی

قوطی ها بسته به ابعاد و ضخامت خود به انواع مختلفی تقسیم می شوند. ضخامت های کم، نظیر 0.5 تا 1 میلیمتر برای کاربردهای نسبتاً سبک و کارگاهی مناسب است. مانند ساخت لوازم خانگی و مبلمان. قوطی ها با ضخامت بیشتر و در حدود 2 تا 3 میلیمتر کاربرد زیادی ساختمان دارند. سایزهای بالاتر نیز معمولاً در پروژه های صنعتی و سنگین استفاده می شود.

از آنجا که قوطی یکی از انواع پروفیل های فولادی است، لذا از نظر جنس نیز انواع مختلفی دارد. پروفیل های گالوانیزه، آلومینیومی، کامپوزیت و استنلس استیل از جمله این موارد می باشد. از نظر سطح مقطع نیز قوطی ها را می توان به دو نوع پرکاربرد مربعی و مستطیلی طبقه بندی نمود. پروفیل 20*20، پروفیل 30*30 و پروفیل 40*40 از پرکاربردترین انواع قوطی محسوب می شود.

انواع پروفیل و قوطی فولادی

جدول اشتال پروفیل

برای مشاهده و دانلود pdf جدول اشتال پروفیل اینجا کلیک کنید

تفاوت قوطی و پروفیل در چیست؟

بدون شک اصلی ترین و مهمترین تفاوت قوطی و پروفیل در تعریف و ماهیت طبقه بندی آن هاست. پروفیل یک نام کلی مشتمل بر انواع و اقسام مقاطع فولادی است. پروفیل تمامی مقاطعی هستند که در طول مشخص دارای سطح مقطع یکسانی با شکل های مختلف است.

بنابراین قوطی زیرمجموعه ای از پروفیل محسوب می شود. قوطی پروفیلی است که دارای مقطع توخالی از مربع یا مستطیل می باشد. اما اشتباه رایجی که در میان افراد جا افتاده، استفاده از نام پروفیل و قوطی به جای همدیگر است.

قیمت قوطی و پروفیل فولادی

قیمت انواع پروفیل فولادی و قوطی فلزی به چند فاکتور بستگی دارد. مشخصات فنی پروفیل یا ابعاد قوطی، می تواند قیمت آن ها را افزایش می دهد.

  • وزن پروفیل از دیگر فاکتورهای کلیدی در قیمت قوطی و پروفیل است. وزن بالاتر به معنای استحکام و مقاومت بیشتر و البته قیمت خرید بالاتر است.
  • قیمت فولاد و نوسانات نرخ ارز و دلار نیز بر قیمت تمام شده و فروش پروفیل و قوطی اثرگذار است.
  • جنس و نوع پروفیل ساخته شده اعم از گالوانیزه، آلومینیومی و … می تواند قیمت خرید پروفیل و قوطی را دستخوش تغییر کند.
  • هزینه مربوط به انبارداری، بارگیری و ارسال نیز از دیگر پارامترهای مؤثر بر قیمت قوطی و پروفیل فولادی است.
  • مرکز خرید و فروش آهن آلات می تواند در خرید قوطی و پروفیل با بهترین قیمت نقش زیادی داشته باشد. کاهش واسطه ها،خرید مستقیم از کارخانه و امکان درنظرگیری تخفیف از مزایای خرید از یک مرکز معتبر است.

خرید قوطی و پروفیل قیمت مناسب

فولاد جهان مهر از مجموعه های معتبر، با سابقه و فعال در زمینه فروش انواع آهن آلات است. طیف وسیعی از پروفیل فولادی نظیر نبشی، ناودانی، لوله مانیسمان، لوله سیاه درزدار، قوطی و … در این مجموعه ارائه می شود.
تجربه بالای 20 ساله، تنوع محصولات، همکاری با برندهای ایرانی و وارداتی در کنار ارسال به سراسر کشور از مزایای فولاد جهان مهر است. همچنین امکان اطلاع از آخرین و کمترین قیمت روز قوطی و پروفیل در این مجموعه فراهم شده است. شما برای اطلاع از قیمت و همچنین مشاوره تخصصی خرید پروفیل و قوطی می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

قیمت روز پروفیل

خريد آهن از بازار آهن شادآباد بهتر است يا آهن مکان تهران ؟

بازار آهن مکان و شادآباد

خرید ورق آهن سیاه از مراکز معتبر و شناخته شده، راه حل رایجی برای تهیه آهن آلات مورد نیاز است. در همین راستا خريد ورق آهن سياه از شادآباد و آهن مکان تهران از گزینه های محبوب خریداران است. حال این سؤال پیش می آید که خريد ورق آهن سياه از شادآباد بهتر است يا آهن مکان تهران؟

در پاسخ باید گفت هر یک از مراکز فروش آهن آلات، مزایا و ویژگی های خاص خود را دارد. خصوصیاتی که می تواند انتخاب و خرید ورق سیاه را تحت تأثیر قرار دهد. در این مطلب به بیان این موارد و بررسی مهمترین ویژگی بازار آهن شادآباد و آهن مکان تهران می پردازیم.

بازار آهن شادآباد کجاست؟

بازار آهن شاد آباد یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین مراکز فروش آهن و اقلام فولادی است. بازار شاد آباد، سال 1370 و در قسمت جنوب غربی تهران و در منطقه ای به همین نام احداث گردید. این مرکز خرید آهن آلات، یکی از بزرگترین مراکز حضوری خرید انواع تولیدات آهنی و فلزی است. امروزه بیش از 2000 دهانه مغازه و مجتمع تجاری در این مرکز فعالیت دارند.

بخش های مختلف بازار آهن شاد آباد

بازار آهن شاد آباد وسعت بسیاری داشته و دارای بخش های گوناگونی نظیر بهاران، پاییزان و گلستان است. قسمتی از این بازار به فروش مقاطع فولادی نظیر میلگرد، ناودانی، نبشی و … اختصاص دارد. انواع ورق فولادی نظیر ورق آهن سیاه نیز از محصولات پرفروش و پرتقاضای شادآباد است. علاوه بر آن، در شادآباد، تجهیزات ساختمانی، لوازم بهداشتی ساختمان، ابزارآلات صنعتی نظیر سنگ فرز و… نیز عرضه می شود.

مسیرهای دسترسی به بازار آهن شادآباد

مرکز خرید شادآباد از مرکز تهران فاصله دارد و مسیرهای دسترسی مختلفی از طریق بزرگراه ها فراهم شده است. اتوبان آزادگان و بلوار الغدیر شمالی یکی از راه های اصلی برای دسترسی به بازار آهن شادآباد است. جاده قدیم کرج، میدان شیرپاستوریزه و سرانجام بلوار الغدیر نیز امکان ورود به بازار را مهیا کرده است.

علاوه بر دو مسیر اشاره شده، از مسیرهای فرعی دیگری نیز می توانید به شادآباد مراجعه کنید. بلوار معلم، چهارراه یافت آباد و یا بلوار معلم، خیابان 45 متری زند از جمله آن است. همچنین خط 3 مترو تهران تا ایستگاه آزادگان یا نعمت آباد و خط 4 مترو از ایستگاه میدان آزادی نیز گزینه در دسترسی است. البته در این حالت نیاز است فاصله ایستگاه تا بازار را با تاکسی یا وسایل نقلیه دیگر طی کنید.

برای مشاهده آدرس بازار آهن شادآباد بر روی نقشه اینجا کلیک کنید

بازار لوله تهران

ویژگی های خرید از بازار آهن شاد آباد

وجود تنوع بالایی از برندهای مختلف در کنار امکان خرید ورق سیاه در تناژ از مزایای ارزشمند شادآباد است. در نتیجه هیچ گونه محدودیت حجمی و یا زمانی برای خریداران وجود ندارد. می توانید با فروشنده های مختلف صحبت کنید و به بررسی محصولات بپردازید. در حالی که شیوه های دیگر نظیر خرید از کارخانه یا بورس کالا این چنین نخواهد بود. از طرفی دیگر خرید از شادآباد امکان استعلام آنلاین قیمت ندارد. همچنین برای خرید لازم است حضوری به بازار مراجعه کنید.

آهن مکان تهران کجاست؟

بازار آهن مکان تهران یا همان آهن مکان تهران از دیگر مراکز پرطرفدار و فعال فروش آهن آلات است. این بازار در جنوب تهران و کنار پل صنیع خانی قرار دارد. آهن مکان تهران از اولین مراکز خرید و فروش آهن آلات و تجهیزات صنعتی است. در حال حاضر بیش از 2200 دهانه مغازه و فروشگاه در این مجموعه فعالیت دارند.

بخش های مختلف آهن مکان تهران

آهن مکان تهران به دلیل قدمت و سابقه بالا در فروش آهن آلات، قسمت های مختلفی دارد. به گونه ای که انواع و اقسام مقاطع و پروفیل های فولادی در این مجموعه عرضه می شود. انواع ورق سیاه فولاد مبارکه اصفهان، اکسین و کاویان اهواز و … قابل بررسی و ارزیابی است. علاوه بر آن انواع مقاطع فولادی، تجهیزات و ابزارآلات ساختمانی و صنعتی نیز در این مرکز به فروش می رسد.

مسیرهای دسترسی به آهن مکان تهران

دسترسی به آهن مکان تهران کار سختی نیست. از طریق بزرگراه آزادگان به راحتی می توانید به این مجموعه مراجعه کنید. راه دسترسی بسیار مناسب و نسبتاً وسیع است. به گونه ای که امکان تردد ماشین آلات سنگین و کامیون نیز فراهم است.

برای مشاهده آدرس آهن مکان تهران روی نقشه اینجا کلیک کنید.

ویژگی های خرید از آهن مکان تهران

آهن مکان تهران یک مرکز قدیمی و جامع برای خرید انواع محصولات فلزی و تجهیزات صنعتی است. ورق آهن سیاه نیز از جمله محصولات پرطرفدار و پرتقاضا در این بازار است. وجود فروشنده های متعدد سبب شده تا بتوانید محصولات شرکت های مختلف را بررسی و ارزیابی کنید. جای پارک و خیابان های نسبتاً عریض از دیگر ویژگی های خوب آهن مکان تهران می باشد. عدم امکان استعلام قیمت روز، عدم امکان خرید غیرحضوری و لزوم صرف زمان از محدودیت های خرید از آهن مکان تهران است.

بازار آهن مکان و شادآباد

خريد آهن از شادآباد بهتر است يا آهن مکان تهران؟

پاسخ به این سؤال به عوامل متعددی بستگی دارد. هر دو این مراکز، فضای بسیار مناسبی برای خرید ورق سیاه را فراهم کرده اند. به گونه ای که به راحتی می تواند پاسخگوی نیاز خریداران باشد. اما توجه به چند نکته و تمایز این دو مرکز حائز اهمیت است.

  • شاد آباد از قدمت و سابقه بیشتری نسبت به آهن مکان تهران برخوردار است.
  • تنوع محصولات در شادآباد بیشتر از آهن مکان تهران است. به ویژه در برخی کالاهای استیل و تسمه.
  • مرکز خرید شادآباد خیابان های باریکی داشته و تردد ماشین آلات سنگین به سختی انجام می شود. در حالی که آهن مکان تهران با خیابان های عریض، تردد ماشین حتی کامیون را میسر کرده است.
  • آهن مکان تهران فضای کافی برای پارک مراجعین فراهم کرده اما در شادآباد محدودیت وجود دارد.

بازار ورق آهن تهران

قیمت ورق آهن سياه شادآباد و آهن مکان تهران

قیمت ورق آهن سیاه یکی از پارامترها کلیدی و مهم برای خرید از شادآباد و یا آهن مکان تهران است. قیمت ورق سیاه در این بازارها به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله میزان عرضه و تقاضای بازار، قیمت جهانی فولاد، برند تولیدکننده ورق سیاه و نرخ ارز. از طرفی دیگر حجم سفارش، هزینه های انبارداری، بارگیری و ارسال از سایر موارد مهم و تأثیرگذار است. موارد مهمی که هنگام خرید ورق آهن سیاه از شادآباد و یا آهن مکان تهران باید با فروشنده توافق شود.

بهترین روش خرید آهن

درکنار ویژگی های ارزشمند بیان شده برای بازار آهن شادآباد و آهن مکان تهران، توجه به دو نکته اهمیت دارد.

  • با عنایت به هزینه های جانبی نظیر انبارداری، خرید عمده از این مراکز شاید چندان اقتصادی نباشد. اما خریدهای خرد و تناژ کم در شادآباد و آهن مکان تهران توجیه پذیر است.
  • برای خرید لازم است تا به صورت حضوری مراجعه کنید.
  • در این مراکز امکان بررسی و استعلام قیمت وجود ندارد.

از طرفی دیگر خرید از مراکز و شرکت های بازرگانی تخصصی این محدودیت ها را ندارد.

  • خرید از شرکت های بازرگانی علاوه بر مزایایی نظیر خرید بدون محدودیت زمان و مکان دارد.
  • شما می توانید به راحتی و با تماس با کارشناسان مجموعه از آخرین قیمت ورق سیاه مطلع شوید.
  • همچنین مشاوره تخصصی و مقایسه برندها و محصولات مختلف دریافت کنید.
  • هزینه های جانبی نظیر انبارداری نیز کاهش می یابد.

خرید ورق آهن سیاه با بهترین قیمت

مجموعه فولاد جهان مهر با تجربه بیش از دو دهه فعالیت در فروش آهن آلات از جمله ورق سیاه، آماده ارائه خدمات است. فولاد جهان مهر مجموعه ای تخصصی است که امکان بررسی و خرید انواع محصولات فلزی و آهن آلات را فراهم کرده است. از نبشی، ناودانی، میلگرد و انواع ورق گرفته تا لوله مانیسمان، لوله سیاه درزدار، قوطی و … .

تنوع بالای محصولات و همکاری با بهترین برندهای تولید ورق و عاملیت فروش دسته اول از دیگر مزایای فولاد جهان مهر است. همچنین امکان آگاهی از قیمت آنلاین ورق فولادی و دریافت مشاوره تخصصی نیز فراهم شده است. شما عزیزان برای خرید ورق آهن سیاه و ورق سرد با بهترین قیمت، می‌توانید با تلفن 02188654200 ما تماس بگیرید.

کاربرد ورق سیاه ( Carbon Steel Plate ) چیست ؟

ورق کربن استیل

ورق آهن سیاه، ورق کربن استیل یا همان پلیت سیاه  ( Carbon Steel Plate ) ، صفحه ای فولادی و پرکاربرد در صنایع مختلف است. صفحات فلزی از جمله ورق سیاه، به دلیل خواصی نظیر انعطاف پذیری و استحکام مناسب کاربرد زیادی دارند. در همین راستا ورق (پلیت سیاه) در شکل های رول، شیت و در ابعاد مختلف (برش خورده) عرضه می شود. ساختمان سازی، خودروسازی، کشاورزی، حمل و نقل، پتروشیمی و تجهیزات تنها گوشه‌ای از کاربرد ورق سیاه می باشد.

ورق سیاه چیست؟

شاید در نگاه نخست بپرسید، ورق سیاه چیست؟ یا آنکه پلیت کربن استیل چیست و چه ویژگی ‌هایی دارد؟ کاربرد ورق آهن سیاه چیست و در چه زمینه هایی استفاده می شود؟ از کجا میتوانیم ورق سیاه تهیه کنیم؟ پاسخ به همه این پرسش ها، ساده و کوتاه است! کافی است در ادامه همراهمان باشید.

ورق آهن سیاه یا همان پلیت کربن استیل نوعی صفحه فولادی است. پلیت سیاه به روش نورد گرم و در دمای بالا (بین 1000 تا 1200 درجه سانتی گراد) تولید می شود. در نتیجه ظاهری تیره رنگ و مات دارد. از این رو به آن ها پلیت یا ورق سیاه گفته می شود.

ورق آهن سیاه

ویژگی ورق آهن سیاه

از جمله ویژگی ها و مشخصات فنی ورق آهن سیاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استحکام خوب در کشش و خمش
  • قابلیت جوشکاری بسیار مناسب
  • دوام و تحمل وزن قابل قبول
  • انعطاف پذیری مناسب
  • تنوع بالا در سایز و اندازه
  • دامنه کاربرد بسیار گسترده

کاربرد پلیت (ورق آهن سیاه)

کاربرد ورق آهن سیاه بسیار گسترده و فراوان است. برجسته ترین آن ها عبارتند از:

کاربرد ورق آهن سیاه در ساخت انواع مقاطع فولادی

پلیت سیاه علاوه بر استفاده مستقیم در صنایع مختلف، در ساخت انواع اقلام فولادی نیز پرکاربرد است. امروزه ورق سیاه در ساخت انواع ناودانی، نبشی، سپری، قوطی، لوله، ورق های پانچ و… استفاده می شود.

استفاده ورق آهن سیاه در ساختمان سازی

یکی از مهمترین زمینه های استفاده و کاربرد پلیت سیاه، حوزه ساختمان است. مواردی از قبیل انواع ساختمان مسکونی و تجاری، پل ها، ایستگاه ها، استادیوم ها، انبارها، فرودگاه، پارکینگ و … .
ورق فولادی سیاه در ساخت انواع مقاطع فولادی، سوله، انبار، سقف ساختمان و سالن ها کاربرد دارد. ساخت انواع در و پنجره، پروفیل زد ( z ) از دیگر موارد مهم می باشد.
برای مشاهده و بررسی انواع ورق اهن سیاه می توانید به صفحه لیست قیمت ورق سیاه مراجعه نمایید.

کاربرد ورق آهن سیاه در خودروسازی

یکی دیگر از زمینه هایی پرکاربرد ورق آهن سیاه، ساخت خودرو است. ورق ها در ساخت بدنه خودرو نقش بسیار مهمی دارند. ساخت شاسی و چهارچوب خودرو از جمله موارد مهم می باشد. علاوه بر آن، پلیت سیاه در ساخت قطعات و تجهیزات جانبی خودرو نیز کاربرد زیادی دارد.

کاربرد پلیت سیاه در ساخت انواع مخازن

ورق آهن سیاه برای ساخت انواع مخزن، منبع و تانکر مورد استفاده قرار می گیرد. مخازن گاز، آب گرم‌کن‌ها، دیگ های بخار و مخازن تحت فشار از نمونه های رایج و پراستفاده است. البته با توجه به شرایط محیطی نظیر فشار و دمای مخزن، ورق‌های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود.

صنایع مادر و استراتژیک

پلیت سیاه یکی از ابزارهای مهم و پرکاربرد در صنایع مهم و حساس به شمار می رود. کشتی سازی، هوافضا، سدسازی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی از جمله این موارد است. ساخت انواع جرثقیل، سکوهای نفتی، تجهیزات پالایشی، کشتی ها و ماشین آلات سنگین نمونه های بارز و پراستفاده هستند.

استفاده از پلیت سیاه در صنعت کشاورزی

استفاده از ورق سیاه محدود به یک یا چند صنعت نمی شود. امروزه ورق های فولادی از جمله ورق آهن سیاه در صنعت کشاورزی نیز پرکاربرد هستند. ساخت انواع سیلو، انبار، سیستم های آبیاری و تجهیزات کشاورزی نظیر بیل و … از جمله موارد رایج است.

کاربرد ورق سیاه در صنایع نظامی

یکی دیگر از زمینه های استفاده و کاربرد ورق آهن سیاه، حوزه نظامی و ساخت تجهیزات مختلف جنگی است. ساخت انواع کامیون، هلی کوپتر، تانک، جت و هواپیماهای نظامی از موارد پرکاربرد است. البته حوزه نظامی و حساسیت های آن نیازمند استانداردهای مشخص و استفاده از نمونه‌های خاصی از ورق فولادی می باشد.

استفاده از ورق آهن سیاه در صنعت حمل و نقل

پلیت سیاه در زمینه حمل و نقل اعم از زمینی، هوایی و دریایی استفاده فراوانی دارد. ساخت انواع کشتی ها، وسایل نقلیه و حتی تجهیزات ترافیکی از دیگر موارد حائز اهمیت است. همچنین امروزه ورق آهن سیاه در ساخت انواع گاردریل، ایستگاه های راه آهن، علائم ترافیکی و … نیز کاربرد دارد.

ورق کربن استیل ST37

انواع استاندارد ورق سیاه و کاربردهای آن ها

با توجه به زمینه کاربرد وسیع ورق آهن سیاه، این مقاطع فولادی با استانداردهای مختلفی تولید می شوند. استاندارد St37 و St52 از استاندارهای شناخته شده و رایج است. ورق آهن سیاه A283، A516، A36 و CK45 نیز از دیگر موارد کاربردی می باشد.

  • ورق St37 از نمونه های پرکاربرد در زمینه ساختمان سازی است. چرا که جوشکاری و انعطاف پذیری این نوع پلیت ها بسیار مناسب است.
  • ورق St52 از ترکیبات دارای سیلیسیوم و منگنز بیشتری برخوردار است. در نتیجه استحکام و مقاومت خمشی و پیچشی بالاتری دارد. از این رو در ساخت مخازن، ماشین آلات سنگین، ریل و … کاربرد بیشتری دارد.
  • ورق A283 کربن کمتری نسبت به ورق های سیاه دیگر دارد. عمده کاربردهای این ورق، ساخت مخزن، تانکر و صنایع پتروشیمی، نفت و گاز می باشد.
  • ورق A516 نیز در ساخت مخازن تحت فشار و همچنین اتصالات و تجهیزات تحت فشار پرکاربرد است. این نوع ورق ها معمولاً در دو گرید 60 و 70 تولید می شوند. عمده کاربردهای این ورق، ساخت مخزن، تانکر در صنایع پتروشیمی می باشد.
  • ورق آهن سیاه A36 از مقاومت بالاتری نسبت به املاح و مواد شیمیایی برخوردار است. در نتیجه برای استفاده در شرایط محیطی نامناسب، انتخاب بهتری است. سازه های مجاور دریا، اسکله، صنایع دریایی و شناورسازی از جمله این شرایط می باشد.
  • ورق سیاه CK45 از آلیاژ خاصی تولید می شود که مقاومت کششی بیشتری ایجاد می کند. ساخت انواع قطعات خودرو، مته ها، چاقو و غلتک های صنعتی از جمله این موارد است.

تولیدکنندگان ورق آهن سیاه

امروزه شرکت های مختلفی در ساخت انواع ورق سیاه فعالیت دارند. از جمله آن ها می توان به فولاد مبارکه اصفهان، اکسین خوزستان و فولاد کاویان اشاره کرد.

قیمت ورق آهن سیاه

اگر نگاهی به لیست قیمت ورق آهن سیاه بیندازید، تنوع قیمتی بالایی را مشاهده می کنید. چرا که این نوع ورق ها در انواع مختلف و با مشخصات فنی گوناگونی تولید و عرضه می شود. برای آگاهی از قیمت روز ورق آهن سیاه می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

  • ضخامت و ابعاد ورق یکی از فاکتورهای کلیدی در قیمت پلیت سیاه است که در کارخانجات تولید ورق این ابعاد و ضخامت ها با یکدیگر متفاوت هستند.
  • قیمت جهانی فولاد و آهن، نرخ ارز و مرکز تولید ورق آهن سیاه از پارامترهای مؤثر بر قیمت ورق است.
  • نوع استاندارد، هزینه های مربوط به حمل و نقل و مرکز فروش ورق آهن سیاه نیز از دیگر موارد است.
  • یک مرکز تخصصی و معتبر در تهیه و خرید ورق آهن سیاه با بهترین قیمت نقش تعیین کننده ای دارد.

خرید ورق سیاه با بهترین قیمت

مجموعه تخصصی فولاد جهان مهر بیش از دو دهه در زمینه فروش آهن آلات و مقاطع فولادی مانند انواع ورق ( ورق سیاه St37, st52, A516، گالوانیزه، اسیدشوی، روغنی و…)، لوله مانیسمان و لوله سیاه درزدار، لوله گالوانیزه، تیرآهن ( هاش، معمولی، زنبوری)، قوطی و پروفیل، ناودانی (سیک، هموزن اروپا)، نبشی ، میلگرد و…  فعالیت دارد.

ما در فولاد جهان مهر آماده ایم تا با ارائه مشاوره تخصصی، برای انتخاب و خرید ورق و سایر مقاطع فولادی مانند لوله مانیسمان، تیرآهن، میگلرد، قوطی پروفیل، نبشی و ناودانی و … در کنارتان باشیم. شما عزیزان برای خرید انواع مقاطع فولادی می‌توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

خرید ورق کربن استیل