توری مش فلزی چیست؟ ( انواع، کاربرد و قیمت توری مش سبک فولادی )

توری مش جوشی فلزی

توری مش فلزی ( به انگلیسی Welded Wire Reinforcement Mesh ) مجموعه ای از میلگردهای در هم تنیده و یا مفتول (سیم) فلزی بافته شده به صورت افقی و عمودی است. مش بندی یا همان ایجاد شبکه توری فلزی، باعث تقویت و افزایش مقاومت سازه بتنی می شود. از این رو توری مش فلزی ساده و آجدار (بسته به نوع میلگرد) کاربرد زیادی در ساختمان سازی و صنعت دارد.

در این مطلب قصد داریم به بررسی تعریف مش بندی، انواع توری مش فلزی، کاربردها و مزایای آن داشته باشیم. همچنین نیم نگاهی به عوامل مؤثر بر قیمت توری مش فلزی خواهیم داشت. پس اگر به دنبال آشنایی با ویژگی های این پروفیل پرکاربرد هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید!

لیست قیمت توری مش فلزی سبک

سایز مش
نوع میلگرد
قیمت ( ریال )
تور مش فلزی سبک جوشی ۶ میل
میلگرد ساده
۲۸۹.۵۰۰
تور مش فلزی سبک جوشی ۸ میل
میلگرد ساده
۲۷۹.۰۰۰
تور مش فلزی سبک جوشی ۸ میل
میلگرد آجدار
۲۸۹.۵۰۰
تور مش فلزی سبک جوشی ۱۰ میل
میلگرد ساده
۲۷۳.۰۰۰
تور مش فلزی سبک جوشی ۱۲ میل
میلگرد ساده
۲۹۹.۰۰۰
تور مش فلزی سبک جوشی ۱۴ میل
میلگرد ساده
تماس بگیرید

برای دریافت جدیدترین قیمت توری مش فلزی امروز می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

توری مش جوشی فلزی

توری مش فلزی چیست؟

توری مش فلزی، شبکه ای از میلگردهای فولادی و یا مفتول های فلزی است. این شبکه از مفتول و میلگرد به صورت افقی و عمودی روی هم قرار گرفته اند. توری مش فلزی معمولاً به صورت مربعی بوده که به آن چشمه می گویند.
مش بندی یا ایجاد توری مش فلزی، سبب افزایش مقاومت و استحکام ناحیه مورد استفاده می شود. ایجاد شبکه مقاوم در فونداسیون (پی) ساختمان، سقف و دیوار سازه از مهمترین کاربردهای توری مش فلزی است. نوع آماده سازی و عرضه به بازار نیز غالباً به صورت پنلی، ورقی و رولی صورت می پذیرد.

مزایای توری مش فلزی

  • افزایش قابل توجه در مقاومت کششی سازه
  • دوام و استحکام بسیار ایده آل به واسطه شکل هندسی منظم
  • تنوع بالا در ابعاد و سایزهای مختلف
  • دامنه بالای کاربرد توری مش فلزی در حوزه ساختمان و صنعت
  • سهولت در جابجایی و حمل و نقل
  • سرعت بخشیدن اجرا و کاربری ساده و آسان
  • بهینه سازی مصرف میلگرد و مفتول های فلزی
  • مقرون به صرفه بودن و کاهش هزینه ناشی از نصب

مش بندی چیست؟

ممکن است اصطلاح مش بندی به گوش شما خورده باشد و از خود بپرسید مش بندی چیست؟ مش بندی در واقع همان توری مش فلزی است که اغلب در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود. به زبان ساده تر، مش بندی یعنی ایجاد شبکه ای از میلگردها برای تقویت بخش های بتنی ساختمان.
مش بندی بسته به اندازه و نوع میلگرد به دو نوع ساده و سنگین تقسیم می شود. میلگرد ساده و سبک برای مش بندی سبک و میلگرد آجدار با سایز بزرگ برای مش بندی سنگین استفاده می شوند. مش بندی دیوار و فونداسیون سازه از مهمترین کاربردهای مش بندی در ساختمان است.

کاربرد توری مش فلزی

به دلیل مزایای خوب مش بندی فلزی، استفاده از توری مش فولادی بسیار گسترده است. برجسته ترین آن ها عبارتند از:

  • پرکاربرد برای استفاده در فونداسیون ساختمان ها
  • استفاده از توری مش فلزی در تونل ها، پل ها، سد ها و مترو
  • استفاده برای کانال های بتنی به ویژه کانال های انتقال آب
  • کاربرد توری مش مشبک فلزی برای زیرساخت ورزشگاه ها
  • پرکاربرد برای صنایع مختلف پتروشیمی و سالن های صنعتی
  • قابلیت استفاده در انواع سقف های کامپوزیت و قطعات پیش ساخته
  • استفاده از مش بندی برای تقویت پروژه های بزرگ نظیر فرودگاه و اتوبان
  • مناسب برای حصارکشی انبار، فنس، کف سالن، پارکینگ ها و …

انواع مش فلزی

توری مش فلزی را می توان از جنبه های مختلف طبقه بندی کرد. سایز میلگردها و جنس مفتول از مهمترین پارامترهاست که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

  • توری مش فلزی سبک

    توری مش فلزی سبک با استفاده از میلگردهای ساده سایز کوچک نظیر میلگرد 4، میلگرد 6 و میلگرد 8 تولید می شود. کاربرد این نوع شبکه های فلزی، اغلب برای کارهای نه چندان سنگین نظیر حصارکشی، حوزه کشاورزی و فنس می باشد.

  • توری مش فلزی سنگین

    استفاده از میلگرد آجدار و سایز بزرگ نظیر میلگرد 10 و میلگرد 12 امکان استفاده از مش برای کارهای سنگین را فراهم می کند. استفاده در فونداسیون سازه، تقویت دیوار و سقف و سایر مصارف اجرایی و ساختمانی از کاربردهای توری مش فلزی سنگین است.

  • توری مش فولادی گالوانیزه

    در این نوع شبکه، روکشی از فلز روی ( Zn ) بر روی سیم و یا میلگردهای استفاده شده قرار دارد. گالوانیزاسیون ( Galvanization ) سبب مقاومت بسیار بالای شبکه در برابر خوردگی و زنگ زدگی می شود. این نوع مش بندی برای تقویت سازه در برابر شرایط محیطی مخرب گزینه ایده آل و هوشمندانه ای است.

  • توری مش ضد زنگ یا مش استنلس استیل

    استفاده از فولاد استنلس استیل یا ضد زنگ، مقاومت در برابر زنگ زدگی را به ارمغان می آورد. محیط های مرطوب و شرایطی که دمای هوا بالاست، بهترین حوزه کاربر در توری مش فلزی ضد زنگ است.

مشخصات توری مش فلزی

مش بندی هم با میلگرد آجدار و هم با میلگرد ساده قابل اجراست. میلگرد 4، میلگرد 6، میلگرد 8، میلگرد 10 و میلگرد 12 از پرکاربردترین آرماتورها برای اجرای توری مش فلزی است. از این میان، میلگرد 6 ساده و میلگرد 8 آجدار پرکاربردترین نوع آرماتور برای مش بندی هستند.

اندازه چشمه شبکه یا همان ابعاد و سایز مش بندی، رنج های مختلفی دارد. چشمه های 5، 10 و 15 سانتی متر برای مش بندی های ظریف و کوچک اجرا می شود. چشمه 20، 25 و 30 سانتی متر نیز برای کارهای ساختمان سازی و پروژه های بزرگتر کاربرد بیشتری دارد. همچنین نوع چشمه ها معمولاً به صورت مش ریزبافت و مش درشت بافت طراحی و ساخته می شود.

این ویژگی ها علاوه بر تأثیر بر مقاومت و مشخصات فنی، بر قیمت توری مش فلزی اثرگذار است. هرچه سایز میلگرد، قطر سیم و یا اندازه چشمه بزرگتر شود، قیمت توری مش مشبک فلزی افزایش می یابد.

توری جوشی

ساخت و اجرای توری مش فلزی

توری های فلزی معمولاً به دو صورت ساخته می شود. نوع اول ساخت در کارخانه به صورت ورق یا رولی است. در این حالت کلیه مراحل ساخت از قبیل آرایش میلگرد یا مفتول و اتصال آن ها توسط کارخانه انجام می شود.
روش دیگر ساخت توری مش فلزی، خریداری مفتول یا میلگرد و ایجاد شبکه توسط مصرف کننده است. برای این کار میلگردها یا سیم های فلزی را با زاویه 90 درجه روی هم قرار می دهند. نقاط عبوری از هم یا همان نقاط اتصال نیز به خوبی جوشکاری شده و یا به صورت پرسی اجرا می شود.

عوامل مؤثر بر قیمت توری مش فلزی ساده و آجدار

اگر نگاهی به لیست قیمت توری مش فلزی بیندازید، دامنه قیمتی گسترده ای را مشاهده خواهید کرد. علت آن تأثیرگذاری فاکتورهای مختلف بر قیمت مش بندی است. از جمله:

نوع میلگرد

میلگرد ساده و میلگرد آجدار دو دسته اصلی برای ساخت و اجرای توری مش فلزی است. میلگردهای آجدار معمولاً مقاومت بیشتر و طبیعتاً قیمت خرید بالاتری دارند. همچنین استفاده از میلگردهای گالوانیزه و یا ضد زنگ نیز قیمت توری و شبکه مش را دستخوش تغییر خواهد کرد.

قیمت توری مش فلزی متناسب با سایز میلگرد

میلگردهای به کار رفته می تواند از سایز 4 میلی متر برای کارهای سبک شروع شده و تا میلگرد 12 و بالاتر ادامه یابد. هر چه اندازه و سایز میلگرد بزرگتر باشد توری مش سنگین تر تولید شده و قیمت خرید توری مش فلزی افزایش می یابد. البته برای ساخت توری لزوماً از میلگرد استفاده نمی شود. انواع مفتول و سیم های فلزی نیز کاربرد زیادی دارد. طبیعتاً قطر و ضخامت مفتول ها همچون سایز میلگرد و قیمت میلگرد امروز بر قیمت توری تأثیرگذار است.

اندازه چشمه توری مش فلزی

اندازه چشمه یا همان ابعاد شبکه مش بندی، از دیگر پارامترهای اثرگذار بر قیمت توری مش فلزی است. چشمه های 10، 15، 20 و 25 سانتی متر از نمونه های رایج و پرکاربرد است. افزایش اندازه چشمه به دلیل استفاده از فولاد بیشتر، قیمت بالاتری دارد.

برند سازنده مؤثر بر قیمت توری مش فلزی

توری مش فلزی ایرانی و یا وارداتی، پارامتر تعیین کننده ای بر قیمت مش بندی است. میزان عرضه و تقاضا، نوسانات قیمت ارز و هزینه های ارسال بر قیمت محصولات فولادی ایرانی و خارجی تأثیر دارد. در نتیجه نوع برند خریداری شده تأثیر مستقیمی بر قیمت توری مش فلزی خواهد داشت.

مرکز خرید توری مش فلزی

برای خرید توری مش فلزی، راه های مختلفی پیش روی شماست. مراجعه به مراکز حضوری نظیر بازار شاد آباد و یا آهن مکان تهران و خرید از شرکت های بازرگانی از جمله آن هاست. شرکت های بازرگانی با فروش اینترنتی، محدودیت زمان و مکان در مراجعه حضوری را ندارند.

خرید توری مش فلزی با بهترین قیمت

شرکت فولاد جهان مهر از مجموعه های فعال و با تجربه در زمینه فروش انواع آهن آلات و پروفیل فولادی است. سابقه نیم قرن تامین و تهیه مقاطع فولادی و همکاری با برندهای معتبر ایرانی و خارجی از ویژگی های شاخص این مجموعه است. فولاد جهان مهر مشاوره تخصصی خرید ارائه کرده و امکان ارسال به سراسر کشور را فراهم کرده است. قیمت مناسب با کاهش واسطه ها و تنوع بالای محصولات از دیگر مزایای این مجموعه است.

شما عزیزان برای آگاهی از شرایط خرید و قیمت توری مش فلزی می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید. مشاوران فولاد جهان مهر در سریع ترین زمان پاسخگوی پرسش های شما مخاطبان ارجمند خواهند بود.

خرید مش فلزی

تیر ورق چیست ؟ ( تفاوت تیر ورق و تیرآهن | قیمت | روش ساخت )

تیر ورق

تیر ورق یکی از انواع پروفیل های فولادی است که به واسطه پیشرفت تکنولوژی ساخت، به وجود آمده است. دامنه کاربرد بالای تیر ورق در ساختمان سازی، راهسازی و صنعت، استفاده از آن را بیش از پیش کرده است. تیر ورق ها، محدودیتی از لحاظ ابعاد و اندازه ندارند که مزیتی بزرگی نسبت به سایر مقاطع به ویژه تیرآهن محسوب می شود.
در این مطلب قصد داریم به بررسی مهمترین ویژگی های تیر ورق و تفاوت آن با تیر آهن بپردازیم. همچنین نگاهی بر عوامل مؤثر بر قیمت تیر ورق و بهترین روش برای خرید آن خواهیم داشت. پس اگر به دنبال آشنایی بیشتر با این پروفیل کاربردی و خرید آن هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

تیر ورق

تیر ورق چیست؟

تیر ورق از سه ورق فلزی (دو ورق برای بال (web plate) و یک ورق برای جان (flange plate) تشکیل شده است. در برخی شرایط نیز سخت کننده یا استیفنر (stiffener) برای افزایش مقاومت و استحکام استفاده می شود.
تیر ورق به انگلیسی plate girder نام داشته و مشابه با تیرآهن ظاهری I شکل یا H شکل دارند. بال تیر ورق یا همان دو صفحه بالا و پایین، برای مقاومت نیروی فشاری و کششی در برابر لنگر خمشی طراحی می شود. جان نیز در برابر نیروهای برشی مقاومت می کند.

انواع تیرآهن

کاربرد تیر ورق

تیر ورق ها در انواع مختلف و با ضخامت های گوناگون ساخته می شود. ضخامت ورق و همچنین اندازه جان تیرورق دو عامل مهم برای کاربرد آن در حوزه های مختلف است. از مهمترین کاربرد تیر ورق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت استفاده به عنوان تیر اصلی برای سالن های صنعتی با دهانه بزرگ
  • پرکاربرد در انواع پل های جاده ای، پل بزرگراه ها و…
  • مناسب برای صنعت کشتی سازی و سکوهای نفت و گاز
  • استفاده از تیر ورق در ساخت روگذر های مختلف و برج ها
  • امکان کاربرد در جرثقیل ها و سازه های بالابر
  • قابلیت استفاده به عنوان اعضای خمشی در سازه

روش ساخت تیر ورق

با توجه به حساسیت ها و ظرافت های تیر روق، شاید بپرسید تیر ورق چگونه ساخته می شود؟ ابتدا ورق سیاه که از استحکام خوبی برخوردار بوده و جان مایه ورق های فلزی است، برش می خورد. این کار معمولاً توسط دستگاه های خاص برشکاری نظیر CNC انجام می شود.
سپس با استفاده از روش های جوشکاری مناسب نظیر زیرپودری، درزهای بین ورق روی شاسی جوش می شود. در این مرحله لازم است تا جوش درزها به دقت کنترل و بازرسی شود.
پس از آماده سازی ورق های فلزی به عنوان بال و جان تیر، نوبت به مونتاژ می رسد. برای این کار لازم است تا بال و جان به هم متصل شده و با خال جوش کردن و سپس جوش کامل، مونتاژ تکمیل شود. مونتاژ تیر ورق ها معمولاً به صورت عمودی یا افقی انجام می شود.
در نهایت تاب گیری جان و بال تیر ورق که ممکن است به واسطه مونتاژ ایجاد شده باشد، صورت می پذیرد. در پایان جوشکاری ثانویه برای تکمیل عملیات جوشکاری مقطع در دستور کار قرار می گیرد.

مزایا تیر ورق

  • تکنولوژی ساخت نسبتاً جدید و کیفیت خوب پروفیل
  • ارتفاع کمتر نسبت به سیستم های خرپایی رایج
  • امکان ایجاد مقطع مرکب با بتن در حالی که سیستم های خرپایی این امکان را ندارند.
  • تنوع بالا در سایز و ضخامت برای کاربردهای گوناگون
  • مناسب بودن و دامنه وسیع قیمت تیر ورق برای خرید اقتصادی و مقرون به صرفه
  • سرعت بالا در ساخت و شرایط نگهداری نسبتاً آسان

محدودیت های تیر ورق

در کنار مزایای ارزشمند، توجه به معایب تیر ورق نیز اهمیت دارد. از جمله آن که این پروفیل های فلزی برای دهانه های بزرگ کارایی مطلوبی ندارند. از لحاظ فاکتورهای معماری نیز ظاهر چندان مطلوبی نداشته و هزینه تولید نسبتاً قابل توجهی دارند. همچنین برای طراحی و تولید نیازمند رعایت دقیق استانداردها و فاکتورهای لازم است.

تیرآهن اصفهان

تفاوت تیر ورق و تیرآهن

تیر ورق و تیرآهن در کنار شباهت های خود از حیث باربری و قرارگیری در سازه، تفاوت هایی دارند. به زبان ساده می توان گفت، تیر ورق ها نوعی تیرآهن هستند؛ اما هر تیرآهنی تیر ورق نیست!
در ادامه به بررسی مهمترین تفاوت تیر ورق و تیرآهن می پردازیم.

  • ابعاد و اندازه تیر

    تیرآهن معمولاً مطابق با استانداردها مختلف و در سایزهای مشخص تولید می شود. تیرآهن های سایز 8 تا 30 دامنه معمول انواع تیر آهن است. در حالی که تیر ورق ها محدودیت خاصی در سایز نداشته و امکان تولید و برش در اندازه دلخواه دارند.

  • نوع عملکرد

    عملکرد تیر ورق و تیرآهن تا حد زیادی به یکدیگر شباهت دارد. چراکه هر دوی آن ها برای تحمل نیرو برشی و لنگرهای خمشی استفاده می شوند. اما تحمل بار نیروهای دینامیکی در تیر ورق ها بهتر است. از این رو در ساخت پل و سازه هایی که نیروی وارده ثابت نیست و دینامیک است، تیر ورق گزینه بهتری است.

  • نقش سازه ای

    تیر ورق معمولاً به عنوان تیر اصلی سازه استفاده می شود. از این رو فشار و نیروهای وارده را به ستون سازه منتقل می کند. اما تیر آهن را می توان تیر ثانویه در نظر گرفت که وظیفه انتقال نیرو از تیر ورق به ستون را برعهده دارد.

  • اجزای تیر ورق و تیرآهن

    تیر آهن از 2 بال و یک جان تشکیل شده اما تیر ورق علاوه بر آن دارای استیفنر یا سخت کننده است. دهانه های بیشتر از 20 متر معمولاً از جمله شرایط استفاده از سخت کننده است.

  • حوزه کاربرد

    تیر آهن نسبت به تیرورق حوزه کاربرد بیشتری دارد. به طور کلی تیر ورق یک عضو افقی برای تحمل فشارهای وارده بر کف یا سقف سازه است. اما تیر آهن کاربرد بسیار گسترده تر دارد.

  • قیمت تیر ورق و تیرآهن

    قیمت تیر ورق به ویژه برای ساختمان های بلند مرتبه تر، گران تر از قیمت تیرآهن است. علت آن نیز محدودیت های خاص در طراحی و تولید است. این عوامل در کنار سفارشی سازی، سبب می شود تا قیمت تمام شده آن بالاتر از تیر آهن باشد.

قیمت تیر ورق

قیمت خرید تیر ورق به چندین و چند فاکتور بستگی دارد. در واقع نمی توان نرخ ثابت و مشخصی را برای آن ارائه کرد. به عنوان مثال قیمت جهانی فلزات به ویژه آهن و یا تغییرات قیمت فلزات در داخل کشور، تأثیر مستقیم دارد. از دیگر موارد می توان به نکات زیر اشاره کرد:

  • هر چه سایز پروفیل بزرگتر باشد، طبیعتاً فولاد مصرفی بیشتر بوده و قیمت خرید تیر ورق نیز بالاتر خواهد بود.
  • نوع و برند ورق استفاده شده در ساخت تیر ورق برای مثال قیمت تیر ورق ساخته شده با ورق فولاد مبارکه با قیمت همان تیرورق با ورق کاویان متفاوت است
  • هزینه های مربوط به انبارداری، تخلیه و ارسال نیز جزء مهم و تعیین کننده ای در قیمت تیر ورق می باشد.
  • نوسانات نرخ ارز نظیر دلار می تواند قیمت انواع پروفیل فولادی از جمله انواع تیرورق را دستخوش تغییر کند. برای استعلام قیمت امروز تیر ورق می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 بگیرید.
  • مشخصات فنی از قبیل فولاد مصرفی، نوع استیفنر یا سخت کننده و همچنین ابعاد آن در دیگر موارد حائز اهمیت است.
  • برندها یا شرکت های سازنده تیر ورق به دلیل محدودیت های خاص خود قیمت های متفاوتی ارائه می کنند. تامین مواد اولیه، هزینه های انبارداری و میزان تولید و تقاضا از جمله این محدودیت هاست.
  • مرکز خرید معتبر و باسابقه می تواند خرید تیر ورق قیمت مناسب بسیار نقش داشته باشد. ارتباط و همکاری بدون واسطه، در نظرگیری تخفیف و کاهش هزینه های جانبی از مزایای آن هاست.

خرید ورق و تیرآهن با بهترین قیمت

فولاد جهان مهر یک مجموعه تخصصی در زمینه تهیه و فروش ورق سیاه و تیرآهن می باشد. این مجموعه سال هاست به عنوان تامین کننده مقاطع فولادی در حال فعالیت بوده و دارای بیش از نیم قرن تجربه است. عدم محدودیت مکانی و زمانی برای سفارش و همچنین امکان خرید کف قیمت بازار آهن از مزایای خوب فولاد جهان مهر است.
این مجموعه علاوه بر تأمین انواع پروفیل فولادی نظیر ورق، تیرآهن، میلگرد، نبشی، لوله سیاه درزدار، لوله مانیسمان و…، قیمت مناسبی نیز ارائه می کند. امکان مشاوره خرید و استعلام آخرین قیمت ورق و ارسال به سراسر کشور نیز فراهم شده است.
شما عزیزان به راحتی می توانید نسبت به خریدی مطمئن و مقرون به صرفه اقدام نمایید. برای این کار کافی است همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرد.

قیمت امروز ورق

 

میلگرد آجدار چیست ؟ ( جدول وزن هر شاخه میلگرد آجدار )

ملیگرد آجدار

میلگرد آجدار از پرکاربردترین انواع میلگرد برای مصارف ساختمانی و صنعتی است. انواع میلگرد آجدار به دلیل استحکام کششی بالا، سهم قابل توجهی از مصرف میلگرد را به خود اختصاص داده است. به طوری که در بسیاری از حوزه های مصرفی از این نوع میلگرد به جای میلگرد ساده استفاده می شود.
در این مطلب می خواهیم به بررسی ویژگی های انواع میلگرد آجدار و بررسی مهمترین مشخصات فنی آن ها بپردازیم. همچنین نگاهی به فاکتورهای مؤثر بر قیمت میلگرد آجدار و راهنمای خرید آن خواهیم داشت. پس بی درنگ در ادامه مطلب همراه ما باشید.

میلگرد آجدار چیست؟

میلگرد ( به انگلیسی Rebar ) از پرکاربردترین انواع پروفیل های فولادی با مقطع دایره ای و قطر چند میلیمتر یا چند سانتی متر است. بدنه میلگرد ممکن است صاف و بدون ناهمواری و یا اینکه دارای برجستگی و برآمدگی هایی باشد. میلگردهای با سطح صاف را میلگرد ساده یا میلگرد بدون آج و میلگرد های دارای برجستگی را میلگرد آجدار می گویند. ( برای مشاهده قیمت میلگرد امروز >>اینجا کلیک کنید <<)

میلگرد ذوب آهن

چرا میلگرد را آجدار تولید می کنند؟

فلسفه و اساس استفاده از میلگرد به ضعف بتن در کشش بر می گردد. به زبان ساده، هر چقدر بتن در برابر فشار و ضربه مقاومت دارد، در برابر نیروهای کششی ضعیف است. از این رو برای جبران این ضعف از میلگرد در بتن استفاده می شود. حال آجدار کردن سطح میلگرد و ایجاد برآمدگی، چسبندگی بیشتری بین میلگرد و بتن ایجاد می کند. این چسبندگی مانع از جرکت میلگرد به بیرون و یا جابجایی آن می شود.

کاربرد میلگرد آجدار

مهمترین حوزه استفاده انواع میلگرد آجدار عبارتند از:

  • استفاده در سازه های بتنی به عنوان میلگرد عرضی یا طولی
  • کاربرد میلگرد آجدار برای تقویت انواع بخش های سازه هایی نظیر تیر، ستون دال، دیوار برشی و…
  • پر استفاده برای سازه های خاص و بزرگ نظیر سدها، پل ها، تونل ها و…
  • قابلیت کاربرد در صنایع مختلف نظیر صنعت راه سازی و صنایع پتروشیمی
  • مناسب برای انواع ماشین آلات کشاورزی و یا تراش کاری و سوراخ کاری
  • استفاده از میلگرد آجدار برای صنایع خودروسازی و حوزه های مرتبط نظیر حمل و نقل و تجهیزات مکانیکی

انواع میلگرد آجدار

میلگرد آجدار معمولا در سه رده یا گرید مختلف به نام های میلگرد آجدار A2، A3 و A4 تولید می‌شود. میلگرد A1 نیز در گروه میلگرد ساده یا بدون آج قرار می گیرد. هرچه گرید میلگرد بالاتر باشد، مقدار مقاومت و استحکام کششی آن بیشتر می شود. در ادامه به بررسی مهمترین ویژگی های هر یک از انواع میلگرد آجدار می پردازیم.

  • میلگرد آجدار A2

    میلگرد A2 به دلیل کربن کمتر، قابلیت خم شدن و انعطاف پذیری بهتری دارد. از این رو اغلب برای میلگرد عرضی یا همان خاموت استفاده می شود. شکل آج ها تقریباً مارپیچی بوده و میلگرد آجدار مارپیچ نیز نامیده می شود
    میلگرد A2 را می توان در زمره میلگرد نیمه سخت طبقه بندی کرد. مقاومت تسلیم میلگرد A2 حدود 3400 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است، لذا به آن میلگرد S340 نیز می گویند. عمده کاربرد میلگرد A2 ساختمان های سبک و کوچک و خاموت می باشد.

  • میلگرد آجدار A3

    میلگرد آجدار A3 از دیگر انواع آرماتور است که مقاومت به مراتب بالاتری نسبت به نوع A2 دارد. مقاومت تسلیم آن در حدود 4000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد.
    شکل آج در میلگرد A3 یا S400، اغلب به صورت جناقی یا هفت و هشت است. به همین دلیل، به میلگرد آجدار A2 ، میلگرد آجدار جناقی هم می گویند. این نوع میلگرد اغلب برای میلگرد طولی یا همان آرماتور طولی ساختمان ها استفاده می شود.

  • میلگرد آجدار A4

    میلگرد آجدار A4 برخلاف میلگرد آجدار A2 و A3 جزء میلگرد سخت قرار می گیرد. چراکه انعطاف پذیری کمتر و مقاومت بسیار بیشتری نسبت به دو نوع دیگر دارد. متنش تسلیم آن چیزی در حدود 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است.
    شکل ظاهری آج در میلگرد A4 یا S500 به صورت مرکب است. کاربرد میلگرد آجدار مرکب اغلب مصارف صنعتی و سازه های بزرگ را شامل می شود.

مشخصات فنی میلگرد آجدار

میلگرد یا آرماتور آجدار دارای مشخصات و فاکتورهای فنی مختلفی است. پارامترهایی که هر یک تعیین کننده مشخصات مکانیکی و ویژگی های آرماتور خواهند بود. از جمله:

  • تنس تسلیم یا مقاومت میلگرد آجدار

  • مهمترین فاکتور در مشخصات فنی آرماتور، تنش تسلیم یا همان مقاومت میلگرد محسوب می شود. هر چه این میزان بیشتر باشد، قابلیت تحمل فشار و تنش های وارده بدون تغییرشکل دائمی بیشتر است. تنش تسلیم معمولاً بر حسب کیلوگرم بر سانتی متر مربع بیان می شود. میلگرد آجدار A2 با 2400 کمترین و میلگرد آجدار A4 با 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع، بیشترین تنش تسلیم را دارد.
  • قطر یا سایز میلگرد

    یکی از مهمترین فاکتورها در مشخصات فنی انواع میلگرد ساده وآجدار، قطر میلگرد است. با افزایش قطر، سطح مقطع و به دنبال آن وزن میگرد افزایش می یابد. قطر میلگرد بر حسب میلیمتر بیان می شود و نامگذاری آرماتور نیز بر همین اساس صورت می گیرد. مثلاً میلگرد آجدار 16 یعنی میلگردی با قطر 16 میلی متر.
    میلگرد 8 و 10 از پرکاربردترین انواع میلگرد A2 و میلگرد 16، 18 و 20 از پرکاربردترین میلگرد A3 در ساختمان است.
    هرچه قطر و سایز میلگرد بیشتر باشد، طبیعتاً برای کارهای سنگین و پرفشارتر استفاده می شود. مثلاً میلگرد 8 برای خاموت، میلگرد 14 و 16 برای آرماتور طولی ساختمان کاربرد دارد. یا اینکه میلگرد 28 تا 40 برای کارهای سنگین نظیر برج چندطبقه یا سدسازی استفاده می شود.

  • وزن میلگرد

    وزن میلگرد به فولاد مصرفی وابسته بوده و بر مشخصات فنی سازه و همچنین قیمت خرید میلگرد آجدار مؤثر است. قطر میلگرد و طول میلگرد و نوع فولاد از فاکتورهای اثرگذار بر وزن آرماتور هستند. در ادامه جدول وزن هر شاخه میلگرد را برای شرکت های مختلف بررسی کرده ایم.

  • نوع آج در میلگرد آجدار

    میلگرد آجدار به دلیل برآمدگی های سطحی، از چسبندگی و گیرداری بیشتری نسبت به میلگرد ساده برخوردارند. این برآمدگی و غیریکنواختی سطح به شکل های مختلفی طراحی و تولید می شود. میلگرد آجدار مارپیچ، میلگرد آجدار جناقی و میلگرد آجدار مرکب از مهمترین آن هاست.

  • طول میلگرد

    میلگردها معمولاً در شاخه های 6 متری و 12 متری به بازار عرضه می شود. سپس بسته به شرایط و حوزه استفاده به اندازه موردنیاز برش داده می شوند.

انواع میلگرد آجدار

جدول وزن هر شاخه میلگرد آجدار

وزن میلگرد آجدار یکی از پارامترهای کلیدی برای مشخصات فنی و قیمت میلگرد آجدار محسوب می شود. وزن میلگرد با قطر آن اربطه مستقیم دارد. طبیعتاً هر چه قطر و سایز میلگرد بزرگتر باشد، حجم فولاد مصرفی و وزن آرماتور بیشتر خواهد بود. همچنین نوع برند سازنده نیز بر وزن اثرگذار است. چون ممکن است ترکیبات و نوع فولاد مصرفی آن ها قدری باهم متفاوت باشد.

میلگرد 32
میلگرد 28
میلگرد 25
میلگرد 22
میلگرد 20
میلگرد 18
میلگرد 16
میلگرد 14
میلگرد 12
میلگرد 10
میلگرد 8
75.72
57.96
46.2
35.76
29.64
24
18.96
14.52
10.656
7.392
4.76
میلگرد ذوب آهن اصفهان
76
58.5
46.4
36
30
24.6
19.2
14.8
11
7.5
4.84
میلگرد کویر کاشان
74.015
56.655
35.16
34.955
28.95
23.46
18.53
14.12
10.365
7.19
4.55
میلگرد شاهین بناب
45.9
35.5
28
22.1
17.3
13.6
10.2
6.2
4.2
میلگرد ظفر بناب
73.1
56
44.6
34.2
28.3
23
18.13
13.9
10.13
7
4.41
میلگرد آذر فولاد امین
74.4
56.88
44.88
34.41
28.4
23.28
18.96
13.86
10.152
7.284
4.596
میلگرد کاوه

لازم به ذکر است برای محاسبه حدودی وزن میلگرد در شاخه های یک متری کافیست، چگالی فولاد را در سطح مقطع میلگرد ضرب کنید. سطح مقطع میلگرد از فرمول مساحت دایره قابل محاسبه می باشد. دقت داشته باشید مساحت را بر حسب مترمربع محاسبه کنید. چگالی فولاد را نیز می توانید حدود 7850 کیلوگرم بر متر مربع در نظر بگیرید.

وزن هر شاخه میلگرد یک متری (کیلوگرم) = سطح مقطع میلگرد (مترمربع)* چگالی فولاد (کیلوگرم بر مترمربع)

قیمت میلگرد آجدار

عوامل مختلفی بر قیمت میلگرد آجدار تأثیرگذار است. برخی از آن ها متأثر از شرایط جهانی است و برخی نیز از شرایط داخلی و حتی انتخاب های مشتریان نشأت می گیرد. اگر قصد خرید انواع میلگرد قیمت مناسب دارید، توصیه می کنیم به این عوامل توجه داشته باشید.

  • برند سازنده و میزان تولید کارخانه میلگرد

    برخی کارخانه ها از فولاد و ترکیبات خاصی استفاده می کنند. یا اینکه برخی فولاد مصرفی خودشان تأمین می کنند؛ اما برخی کارخانه های تولیدی شمش های فولادی را خریداری می کنند. همچنین قطع شدن گاز و تغییر شرایط تولید نیز بر قیمت تمام شده میلگرد آجدار مؤثر است. حجم تولید و میزان تقاضا در بازار از دیگر عوامل مهم در افزایش قیمت آرماتور به شمار می رود.

  • قیمت جهانی فلزات و نرخ ارز

    یکی دیگر از عوامل مهم در قیمت خرید میلگرد، قیمت جهانی آهن و نوسانات دلار است. کنترل این عامل چندان در اختیار مشتریان نبوده و بیشتر متأثر از شرایط اجتماعی و سیاسی است.

  • مشخصات فنی میلگرد

    طبیعتاً تغییر در مشخصات فنی نظیر نوع میلگرد آجدار یا قطر میلگرد مستقیماً بر قیمت آن تأثیرگذار است. معمولاً قیمت میلگرد A2 کمتر از قیمت میلگرد A3 و A4 می باشد. هرچه سایز آرماتور نیز افزایش یابد به دلیل افزایش فولاد مصرفی، قیمت میلگرد نیز بالا می رود.

  • هزینه های انبارداری و ارسال میلگرد

    هزینه های جانبی خرید نظیر هزینه انبارداری و یا تعرفه بارگیری، تخلیه و ارسال هم بر قیمت تمام شده میلگرد اثر می گذارد. خریداری از انبارهای مجاور و نزدیک هم راه حل خوبی برای مدیریت هزینه است. چراکه کاهش فاصله، تعدد و زمان بارگیری را به همراه خواهد داشت.

مرکز خرید میلگرد

خرید از کارخانه، بازار آهن آلات و بنگاه ها در کنار خرید از فروشگاه اینترنتی شرکت های تجاری از بهترین روش های خرید میلگرد آجدار است. خرید از کارخانه و بازار آهن آلات، محدودیت زمان و مکان دارد. همچنین خرید تناژ پایین چندان میسر نیست. درحالی که خرید از شرکت های تجاری باسابقه این محدودیت ها را ندارد.

خرید میلگرد آجدار با بهترین کیفیت و قیمت

فولاد جهان، مجموعه ای تخصصی در تهیه و فروش انواع آهن آلات و پروفیل فولادی است. فولاد جهان مهر با برندهای مختلف ایرانی و خارجی همکاری دارد. محدودیتی در زمان و یا حجم سفارش ندارد، ضمن آن که به شما مشاوره خرید نیز ارائه می دهد .تنوع بالای محصولات و امکان مقایسه، استعلام قیمت امروز میلگرد آجدار و ارسال به سراسر کشور از مزایای این مجموعه است.
برای آگاهی از شرایط خرید و یا بررسی لیست قیمت انواع میلگرد آجدار می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید. مشاوران فولاد جهان مهر آماده پاسخگویی به پرسش ها و پیگیری ثبت سفارشات شما عزیزان در سریع ترین زمان هستند.

قیمت امروز میلگرد

 

تیرآهن هاش یا بال پهن چیست؟ تفاوت تیرآهن هاش و تیرآهن معمولی

تیرآهن هاش ترک

تیرآهن هاش یا همان تیر بال پهن تیر آهنی با بال پهن و شباهت به حرف H یکی از پرکاربردترین انواع تیرآهن و پروفیل فولادی است. بال پهن در تیر آهن هاش، استحکام و مقاومت بیشتری نسبت به تیرآهن معمولی به ارمغان می آورد. از این رو انواع تیر آهن هاش یا همان تیرآهن بال پهن کاربرد بسیاری در ساختمان سازی و صنایع دارد.
در این مطلب قصد داریم به بررسی ویژگی ها و مشخصات فنی تیر آهن هاش بپردازیم. همچنین به بیان تفاوت تیرآهن هاش با تیرآهن معمولی و عوامل مؤثر بر قیمت تیرآهن هاش خواهیم پرداخت. پس اگر به دنبال آشنایی بیشتر و یا خرید تیر آهن هاش هستید، این مطلب را از دست ندهید!

تیرآهن هاش چیست؟

تیرآهن هاش (به انگلیسی H Beam ) یکی از انواع تیرآهن است که بال آن پهن تر از تیرآهن معمولی است. به زبان ساده ظاهر I شکل تیرآهن به دلیل پهن بودن بال به حرف اچ انگلیسی یا همان هاش (H) شباهت پیدا می کند. از این رو به آن تیرآهن هاش گفته می شود. از دیگر نام های آن می توان به تیرآهن بال پهن، تیر آهن IPB و یا اچ بیم اشاره کرد.

جالب است بدانید بال (flange) و جان (web) دو مشخصه اصلی در تیرآهن ها به شمار می رود. در تیرآهن معمولی غالباً اندازه بال کوچکتر و نزدیک به نصف اندازه جان است. اما در تیرآهن هاش، اندازه این دو بخش یعنی بال و جان تیز با یکدیگر برابر است.

تیرآهن هاش ترک

مشخصات فنی و مزایای تیر آهن هاش

همان طور که اشاره شد، ویژگی بارز و اصلی تیرآهن هاش، پهن بودن بال هاست. در تیرآهن معمولی پهنای بال به وضوح کمتر از ارتفاع یا همان جان تیرآهن است. همین ویژگی است که به تیرآهن های معمولی ظاهری I شکل داده است. در حالی که در تیرآهن هاش بال پهن تر بوده و با جان تیر آهن برابر است.

از دیگر مشخصات فنی تیرآهن هاش می توان به قابلیت خوب آن برای جوشکاری و برش اشاره کرد. این ویژگی در کنار استحکام و مقاومت مناسب خمشی و برشی یکی مزیت خوب محسوب می شود.
تیر آهن اش فضای کمتری نسبت به سایر انواع تیرآهن اشغال می کند. همچنین سرعت اجرا و نصب مناسبی دارد. در نتیجه در مدیریت زمان پروژه نقش حائزا همیتی دارد.
قیمت تیرآهن هاش نیز در رنج خوبی قرار دارد. از طرفی دیگر به دلیل استحکام خوب و کاهش میزان آهن مورد نیاز، در کمتر شدن هزینه های عملیاتی نیز مؤثر است.

محدودیت های استفاده از تیرآهن هاش

در کنار مزایای ارزشمند تیرآهن بال پهن، خوب است نیم نگاهی به معایب تیر آهن هاش بیندازیم. این نوع تیرآهن ها در دماهای بالا، مقاومت قابل توجهی ندارند. همچنین در برابر شرایط خوردگی، حفاظت خوبی از خود نشان نمی دهند. انجام آزمایش های جوش نیز در تیر آهن هاش معمولاً پر هزینه محسوب می شود. توصیه می کنیم در پروژه های خود حتماً به این عوامل توجه کرده و نسبت به دریافت مشاوره تخصصی اقدام نمایید.

مشاهده مشخصات فنی تیرآهن هاش در جدول اشتال

جدول اشتال یکی از بهترین ابزارها برای مشاهده مشخصات فنی انواع پروفیل فولادی از جمله تیرآهن هاش است. با دانلود جدول اشتال می توانید، مشخصات فنی مختلف نظیر اندازه بال، جان، ضخامت، وزن، ممان اینرسی و … را مشاهده کنید. برای مشاهده جدول اشتال تیرآهن اینجا کلیک کنید.

انواع تیرآهن هاش

تیرآهن بال پهن یا تیرآهن هاش در دو نوع تیر آهن هاش سنگین و سبک تولید و عرضه می شود.

  • تیرآهن هاش سبک

    به تیر آهن هاش سبک IPBL یا HEA گفته می شود. علت سبک بودن آن کمتر بودن وزن تیرآهن به دلیل کاهش ضخامت است.

  • تیرآهن هاش سنگین

    تیر آهن هاش سنگین با نام IPBv یا HEB از دیگر انواع تیرآهن هاش بوده که ضخامت و وزن به مراتب بیشتری دارد. از این رو برای کارهای سنگین و صنایع حساس نظیر کشتی سازی کاربرد زیادی دارد. تیرآهن هاش فوق سنگین یا HEM نیز برای کارهای بسیار سنگین گزینه مناسبی است. هر چند کاربرد بسیار محدود و اندکی دارد.

کاربرد تیرآهن هاش

امروزه تیرآهن هاش در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. حوزه ساختمان سازی، صنایع پرفشار نظیر پل سازی، سد سازی و کشتی سازی از مهمترین کاربرد تیرآهن بال پهن است. ساختمان های صنعتی نظیر سوله، سازه های دریایی و سکوهای نفت و گاز نیز از دیگر کاربرد تیر آهن هاش می باشد.

تولید تیر آهن هاش

برای ساخت و تولید انواع تیرآهن هاش معمولاً از فولاد st37 و st52 استفاده می شود. تفاوت فولاد st37 و st52 سبب می شود تا در شرایط مختلف بتوان از تیر آهن مناسب استفاده کرد. فولاد st44 نیز از دیگر فولادهای به کار رفته در ساخت تیرآهن هاش است که کاربرد کمتری نسبت به st37 و st52 دارد. در ساخت تیرآهن بال پهن غالباً از استاندارد DIN 17100 استفاده می شود.
برای تولید تیر آهن هاش ابتدا شمش های فولادی ذوب می شوند. سپس در قالب های مخصوص قرار گرفته و با عبور از مراحل مختلف نورد، فرم دهی می شوند. سپس لبه ها و ضخامت تیر آهن بسته به مشخصات فنی موردنظر، اصلاح می شود. در نهایت ساخت تیر آهن هاش با سایزینگ نهایی به پایان می رسد.

فرایند ساخت تیرآهن

تفاوت تیرآهن هاش و تیرآهن معمولی

از مهمترین تفاوت های انواع تیر آهن هاش نسبت به تیرآهن معمولی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ظاهر تیرآهن

    تیرآهن هاش ظاهری شبیه به حرف H دارد. علت آن پهن بودن بال ها نسبت به تیرآهن معمولی است. از دیگر تفاوت تیر آهن هاش و تیرآهن معمولی ضخامت بال هاست. ضخامت بال در تیرآهن هاش بیشتر از تیرآهن معمولی یا IPE است. این تفاوت در ضخامت به خوبی در نمونه های هم رده قابل مشاهده است.

  • استحکام و مقاومت

    تیر آهن هاش به دلیل طراحی خاص و پهن تر شدن بال ها، طرح هندسی خاصی دارد. این ویژگی هندسی باعث شده تا تیرآهن بال پهن ، استحکام و مقاومت برشی بیشتری داشته باشد. همچنین در برابر ارتعاشات نیز مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.

  • استاندارد ساخت

    استاندارد ساخت تیر آهن معمولی یا I شکل، اغلب استانداردهای چین و روسیه است. اما در تولید تیر آهن هاش معمولاً استانداردهای اروپا در نظر گرفته می شود.

  • سطح مقطع تیرآهن هاش

    پهنای بال باعث افزایش سطح مقطع یا همان مساحت تیر آهن می شود. بنابراین تنش وارده بر عضو نسبت به تیرآهن معمولی کاهش می یابد. چراکه تنش حاصل تقسیم نیرو بر سطح مقطع است. پس با افزایش سطح مقطع (کوچک شدن مخرج کسر) میزان تنش کاهش می یابد. همین عامل باعث شده تا تیر آهن هاش گزینه خوبی برای استفاده در ستون و تکیه گاه عمودی باشد. جایی که میزان تنش و نیروهای وارده زیاد است.

  • طول استفاده

    به دلیل استحکام و مقاومت بالای تیر آهن هاش از آن ها می توان برای طول تا 100 متر نیز استفاده کرد. در حالی که تیر آهن معمولی تا طول 30 متر کاربرد دارد.

  • قیمت تیرآهن هاش و معمولی

    قیمت تیرآهن بال پهن و تیرآهن معمولی نیز با یکدیگر اختلاف دارد. اگر نگاهی به لیست قیمت تیر آهن هاش و تیرآهن معمولی بیندازید، شاهد این تفاوت خواهید بود. مشخصات فنی نظیر ابعاد، ضخامت و نوع فولاد مصرفی بر قیمت تیرآهن مؤثر است. برای آگاهی از قیمت روز انواع تیر آهن هاش می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

انواع تیر آهن

عوامل مؤثر بر قیمت تیرآهن هاش

شاید بپرسید، قیمت و هزینه خرید تیرآهن هاش به چه عواملی بستگی دارد؟ درا دامه به اصلی ترین فاکتورهای مؤثر بر قیمت تیرآهن بال پهن یا تیر آهن هاش اشاره می کنیم.

  • مشخصات فنی تیر آهن هاش

    بدون شک، ضخامت، طول و ابعاد تیر آهن نقش مهمی در قیمت دارد. چراکه سبب افزایش وزن و میزان فولادی مصرفی می شود. قیمت تیر آهن هاش سنگین به مراتب بالاتر از قیمت تیر آهن هاش سبک است.

  • برند سازنده

    امروزه کارخانه های مختلفی اقدام به تولید تیرآهن هاش می کنند. از جمله تیر آهن هاش ذوب آهن اصفهان، البرز ایرانیان، فولاد غرب آسیا و کرمانشاه. مطمئناً این موارد در کنار محصولات خارجی، قیمت خرید تیرآهن بال پهن را دستخوش تغییر خواهند کرد.

  • قیمت جهانی فولاد و دلار

    نرخ ارز و همچنین قیمت روز فلزات اساسی نظیر آهن بر هزینه تولید کارخانه ها مؤثر است. در نتیجه افزایش یا کاهش آن بر قیمت تمام شده و هزینه خرید تیرآهن هاش اثرگذار است.

  • هزینه های بارگیری و ارسال تیر آهن هاش

    فاصله حمل، شیوه ارسال و نحوه بارگیری و تخلیه از عوامل مهم بر قیمت پروفیل های فولادی است. طبیعتاً این عامل بر قیمت روز تیرآهن هاش نیز مؤثر است.

  • مرکز خرید تیرآهن هاش

    برای خرید پروفیل های فولادی روش های متعددی وجود دارد. خرید مستقیم از کارخانه، انبارها، بازار آهن آلات و فروشگاه های اینترنتی شرکت های تجاری از جمله آن هاست. در این میان شرکت های تجاری به دلیل عدم محدودیت زمانی و مکانی و ارسال به سراسر کشور، گزینه مناسبی هستند.

بهترین مرکز خرید تیرآهن هاش

فولاد جهان مهر مجموعه ای تخصصی با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه فروش انواع پروفیل فولادی است. این مجموعه امکان مشاهده، بررسی و خرید انواع تیرآهن هاش با بهترین کیفیت را فراهم کرده است. ضمن آن که مشاوره تخصصی رایگان، امکان استعلام قیمت روز تیرآهن بال پهن، معمولی و زنبوری و… و ارسال به سراسر کشور را مهیا نموده است.
برای خرید و یا آگاهی از قیمت تیر آهن معمولی و هاش می توانید با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید. مشاوران فولاد جهان مهر آماده پاسخگویی به پرسش ها و ابهامات شما در زمینه خرید و سفارش تیر آهن معمولی و تیرآهن هاش هستند.

قیمت روز تیرآهن

لوله مانیسمان رده 80 چیست؟ ( تفاوت لوله مانیسمان رده 80 و رده 40 )

لوله مانیسمان رده 80

لوله مانیسمان رده 80 ( به انگلیسی ASTM Schedule 80 Seamless Carbon Steel Pipe ) به عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله بدون درز مانیسمان محسوب می شود. قابلیت تحمل فشار بالا، مشخصه بارز این پروفیل فولادی نسبت به سایر لوله هاست. همین ویژگی سبب کاربرد لوله مانیسمان رده 80 در شرایط سنگین و پرفشار نظیر صنایع نفت و گاز شده است.

در این مطلب قصد داریم به بررسی مشخصات فنی، کاربرد و قیمت لوله مانیسمان رده 80 بپردازیم. همچنین نیم نگاهی به تفاوت لوله مانیسمان رده 80 و رده 40 به عنوان لوله های پرکاربرد و پر استفاده خواهیم داشت. پس اگر قصد آشنایی و یا خرید لوله رده 80 دارید، توصیه می کنیم ادامه مطلب را از دست ندهید.

لوله مانیسمان رده 80 چیست؟

لوله مانیسمان، لوله ای فولادی بدون درز و یکپارچه است که استحکام و مقاومت بسیار بالایی دارد. در ساخت لوله مانیسمان خبری از جوش دادن لبه ها و شکاف یا درز لوله نیست. بلکه این نوع لوله ها به وسیله ذوب شمش های فولادی و سنبه زنی مخصوص به صورت مستقیم ساخته می شود.

به دلیل مقاومت و طول عمر بالا، لوله مانیسمان در انواع مختلفی تولید می شود. برای دسته بندی انواع لوله مانیسمان از رده استفاده می شود. رده بندی لوله مانیسمان معمولاً به کمک استاندارد ASME B36.10 انجام می شود. لوله مانیسمان رده 80 نیز یکی از اصلی ترین انواع لوله مانیسمان می باشد که خواص ویژه ای دارد.

لوله مانیسمان رده 80

مشخصات فنی لوله مانیسمان رده 80

مشخصات فنی و ویژگی های لوله مانیسمان از ابعاد مختلفی قابل بررسی است. در ادامه به مهمترین آن ها اشاره می کنیم.

  • استحکام و مقاومت لوله

    استحکام و تحمل دما و فشار بالا، بدون درز بودن و ضخامت نسبتاً زیاد دیوار از مهمترین ویژگی آن است. مقاومت در برابر خوردگی و دوام فوق العاده نیز از دیگر ویژگی های خاص لوله مانیسمان رده 80 به شمار می رود.

  • طول لوله مانیسمان رده 80

    لوله مانیسمان معمولاً در دو طول 6 متری و 12 متری به بازار عرضه می شوند. لوله مانیسمان 6 متری به دلیل تناسب اندازه و سهولت در جابجایی، دامنه استفاده بیشتری دارد.

  • قطر لوله

    سایز و قطر لوله مانیسمان رده 80 بسیار گسترده است. این لوله ها معمولاً از سایزهای کوچک حدود 1/2 اینچ تا لوله های بزرگ بیش از 20 اینچ تولید می شود. لوله های بیشتر از 24 اینچ به صورت درزدار تولید می شوند

  • ضخامت لوله رده 80

    ضخامت لوله مانیسمان رده 80 نیز متغیر است. چرا که در شرایط مختلف ممکن است نیاز به لوله با قطرهای گوناگون وجود داشته باشد. ضخامت این نوع لوله ها معمولاً بالاتر از نمونه های مشابه نظیر لوله مانیسمان رده 40 است. ضخامت رایج و پرکاربرد لوله رده 80 چیزی از حدود 3 تا 30 میلی متر است.

  • وزن لوله

    وزن یکی دیگر از پارامترهای کلیدی در مشخصات فنی لوله مانیسمان رده 80 محسوب می شود. ضخامت، قطر و طول لوله از جمله مواردی است که بر این عامل مؤثر است.

  • قیمت لوله رده 80

    به خاطر داشته باشید که مشخصات فنی به ویژه وزن لوله بر قیمت لوله مانیسمان رده 80 اثرگذار است. هرچه وزن لوله بالاتر و مشخصات فنی نظیر قطر و ضخامت بیشتر باشد، قیمت خرید لوله مانیسمان نیز بالاتر است.
    برای استعلام و آگاهی قیمت روز انواع لوله مانیسمان می توانید اینجا کلیک کنید و یا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

  • کاربرد لوله مانیسمان 80

    همان طور که اشاره شد، مهمترین مزیت و ویژگی بارز لوله رده 80، تحمل فشار و دمای بسیار بالاست. به زبان ساده تر، در شرایطی که نیاز به لوله قوی و مستحکم با قابلیت تحمل فشار بالاست، این لوله از بهترین انتخاب هاست. از این رو برای صنایع مختلف تولیدی کاربرد دارد. صنایع پتروشیمی و نفت و گاز از مهمترین حوزه کاربرد لوله مانیسمان رده 80 است.

روش ساخت لوله مانیسمان رده 80

در تصویر زیر روش تولید لوله مانیسمان رده 80 به صورت شماتیک نمایش داده شده است:

روش ساخت لوله مانیسمان بدون درز

پرکاربردترین انواع لوله مانیسمان

لوله مانیسمان در انواع مختلفی تولید و عرضه می شود. از پرکاربردترین آن ها می توان به لوله مانیسمان رده 20، رده 40 و لوله مانیسمان رده 80 اشاره کرد. این لوله ها بسته به ویژگی ها، حوزه کاربردهای مختلفی دارند. لوله رده 20 معمولاً برای کارهای رایج و سبک تر و لوله رده 40 و رده 80 نیز برای امور صنعتی، کارگاهی و ساختمانی گزینه مناسبی هستند.

تفاوت لوله مانیسمان رده 80 و رده 40

لوله مانیسمان رده 80 و رده 40 تا حدی به یکدیگر شباهت دارند و بعضاً حوزه کاربرد یکسانی هم دارند. به عنوان مثال در حوزه ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال تفاوت در برخی آیتم ها، این دو لوله را از یکدیگر متمایز می کند. از مهمترین تفاوت لوله مانیسمان رده 80 و رده 40 می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشخصات فنی

    لوله مانیسمان رده 80 مشخصات فنی متفاوتی نسبت به لوله مانیسمان رده 40 دارد. مشخصاتی نظیر ضخامت و وزن لوله.

  • کاربرد لوله مانیسمان

    لوله مانیسمان رده 80، قدرت و استحکام بالاتری در قیاس با لوله رده 40 دارد. از این رو برای استفاده در شرایط حساس و پرفشار گزینه بهتری است.

  • دیواره لوله ها

    لوله مانیسمان رده 80 دیوارهای ضخیم تری (ضخامت) نسبت به لوله رده 40 دارد.

  • شرایط اجرای لوله

    در برخی مواقع ممکن است نیاز به اجرای لوله به صورت روکار باشد. در شرایطی که احتمال آسیب و صدمه به لوله ها وجود دارد، لوله مانیسمان رده 80 گزینه خوبی است. چرا که استحکام و دوام بیشتری نسبت به سایر رده های لوله مانیسمان دارد.

  • قیمت لوله مانیسمان

    از دیگر آیتم های اصلی در تفاوت لوله مانیسمان رده 80 و رده 40، قیمت لوله است. طبیعتاً هرچه مشخصات فنی و قابلیت های لوله بالاتر باشد، قیمت خرید آن نیز افزایش می یابد. از این رو قیمت لوله رده 80 بیشتر از لوله رده 40 می باشد.

  • برند سازنده لوله مانیسمان رده 80

    امروزه هم کارخانه های داخلی و هم کارخانه های خارجی در زمینه ساخت و تولید لوله مانیسمان فعالیت دارند. لوله مانیسمان رده 80 نیز یکی از تولید برجسته این کارخانجات است. از جمله برندهای خوب ایرانی در زمینه تولید لوله رده 80 مانیسمان می توان به لوله مانیسمان کاوه اشاره کرد. برندهای خارجی خوش ساخت چینی و برندهای تناریس و لوله های اوکراینی نیز از کیفیت خوبی برخوردارند.

لوله کربن استیل مانیسمان بدون درز

قیمت لوله مانیسمان رده 80 به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت لوله یکی از اصلی ترین عوامل برای خرید محسوب می شود. بدون شک قیمت خرید، پارامترهای تعیین کننده برای تهیه لوله مانیسمان از کارخانه، انبار و یا فروشگاه اینترنتی است. از این رو آشنایی با فاکتورهای مؤثر بر قیمت لوله مانیسمان رده 80 می تواند در خرید اقتصادی و مقرون به صرفه کمک کننده باشد.

  • مشخصات فنی لوله

    اصلی ترین عامل در تعیین قیمت، مشخصات و ویژگی های لوله است. طبیعتاً هرچه وزن لوله بالاتر باشد، ضخامت، قطر و یا طول آن افزایش یابد، قیمت لوله نیز بیشتر است.

  • برند سازنده لوله مانیسمان رده 80

    مطمناً قیمت لوله مانیسمان رده 40، 80 یا سایر رده در کارخانه های مختلف متفاوت است. همچنین لوله وارداتی و اثرگذاری نرخ ارز نیز می تواند این عامل را دو چندان نماید.

  • نرخ قیمت جهانی فلزات

    محصولات فولادی یکی از تولیدات استراتژیک بوده و قیمت آن ها متأثر از ارزش و قیمت فلزات در دنیاست. از این رو تغییر در قیمت می تواند سبب کاهش یا افزایش قیمت خرید لوله مانیسمان رده 80 شود.

  • هزینه های بارگیری و ارسال

    هزینه های جانبی ناشی از بارگیری، تخلیه و ارسال نیز عامل مهمی برای خرید اقتصادی است. این عامل انعطاف پذیری بیشتری دارد. چرا که امکان مدیریت و کاهش هزینه ها در این بخش بیشتر از سایر پارامتر هاست.

  • مرکز خرید لوله مانیسمان رده 80

    برای خرید انواع لوله مانیسمان راه های مختلفی وجود دارد. خرید از کارخانه و شرکت های تجاری از مهمترین روش هاست. خرید از فروشگاه های اینترنتی شرکت های تجاری محدودیت در زمان و مکان ندارد. همچنین حجم سفارش نیز دامنه کم تا زیاد دارد. ارائه مشاوره تخصصی، درنظرگیری تخفیف و مقایسه محصولات نیز از دیگر مزایای خرید از فروشگاه های اینترنتی است.

خرید لوله مانیسمان رده 80 با بهترین کیفیت و قیمت

مجموعه فولاد جهان مهر یکی از شرکت های تجاری تخصصی در زمینه فروش انواع آهن آلات است. شما در این مجموعه می توانید انواع پروفیل فولادی (نبشی، ناودانی، میلگرد و …)، انواع لوله مانیسمان، لوله سیاه درزدار و لوله گالوانیزه را خریداری کنید.
مشاوره تخصصی رایگان، همکاری با برندهای معتبر ایرانی و خارجی و ارسال به سراسر کشور از مزایای خرید از فولاد جهان مهر است. این مجموعه با تجربه بیش از دو دهه، آماده ارائه و عرضه بهترین تولیدات با تضمین کیفیت و قیمت می باشد. برای سفارش و استعلام آخرین قیمت لوله مانیسمان رده 80 می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

خرید لوله فولادی مانیسمان

لوله مانیسمان گوشتدار چیست؟ تفاوت آن با لوله آهنی ضخیم در چیست؟

لوله مانیسمان گوشتدار

لوله گوشتدار یا همان لوله دیواره ضخیم یکی از انواع لوله فولادی با ضخامت قابل توجه است. به دلیل همین ضخامت بیشتر نسبت به لوله فلزی معمولی به آن لوله مانیسمان گوشتدار یا لوله فولادی ضخامت بالا می گویند. این نوع لوله ها در گروه لوله بدون درز یا همان مانیسمان قرار می گیرند. در نتیجه ساختاری یکپارچه، بدون شکاف و بسیار مستحکم دارند.
در این مطلب می خواهیم به بررسی ویژگی ها، مزایا و کاربرد لوله گوشتدار بپردازیم. همچنین فاکتورهای اثرگذار بر قیمت لوله مانیسمان گوشتدار نیز بررسی شده و بهترین روش خرید آن معرفی می شود. پس اگر به دنبال آشنایی بیشتر و خریدی هوشمندانه هستید، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

لوله مانیسمان گوشتدار چیست؟

به لوله فولادی که ضخامت جداره های آن نسبت قابل توجهی با لوله های پرکاربرد دارد، لوله گوشتی یا گوشت دار می گویند. در این لوله ها معمولاً نسبت قطر لوله به ضخامت دیواره پایین تر از 20 می باشد. این جداره ضخیم باعث شده تا لوله گوشتدار وزن قابل توجهی داشته باشد. در نتیجه جزء لوله های نسبتاً خاص قرار می گیرد. این نوع لوله ها معمولاً در شرایط پرفشار که سایر لوله ها قادر به استفاده نیستند، کاربرد دارد.
به خاطر داشته باشید که ضخامت جداره که اختلاف قطر داخلی و خارجی است، اصلی ترین فاکتور کیفیت در لوله گوشتی است. یکنواختی ضخامت در طول، اهمیت بسیار زیادی در عملکرد و کارایی لوله دارد.

لوله مانیسمان گوشتدار

مزایا لوله مانیسمان گوشتدار

ضخامت جداره و تحمل فشار و دمای بالا، تنها مزیت لوله گوشتدار نیست. بلکه مزایای متعددی را می توان برای این پروفیل فولادی برشمرد. از جمله:

  • مقاومت بالای لوله گوشتی در شرایط خوردگی و محیط های مرطوب دریا
  • سختی و چقرمگی بسیار بالا
  • پرداخت های زیر سطحی و استحکام در برابر ترک خوردگی ناشی از تنش ها
  • دوام مناسب لوله گوشتدار در برابر اکسیداسیون و سوراخ شدن
  • ماندگاری و طول عمر قابل توجه

معایب لوله گوشتدار

در کنار مزایای ارزشمند لوله جداره ضخیم، خوب است به سه نکته محدودکننده توجه کرد. درست است که ضخامت بالا سبب افزایش دوام و مقاومت لوله می شود. اما این عامل خود دلیلی بر افزایش وزن و فولاد مصرفی در لوله است. پس در شرایطی که کاهش وزن سازه ضرورت داشته باشد، لوله گوشتی انتخاب چندان خوبی نیست.
دیگر نکته حائز اهمیت برای استفاده، قیمت لوله گوشتدار است. به دلیل افزایش وزن، میزان فولاد و مواد اولیه افزایش می یابد. نتیجه آن افزایش قیمت خرید لوله گوشتدار نسبت به سایر لوله ها به ویژه لوله های نازک است.
از دیگر محدودیت های افزایش ضخامت می توان به انعطاف پذیری کم لوله گوشتدار اشاره کرد. این لوله ها قابلیت جوشکاری راحتی ندارند. همچنین برش کاری آن ها نیاز به شرایط خاص داشته و حمل و نقل آن ها نیازمند دقت و نیروی بالاست.

کاربرد لوله گوشتدار

یقیناً لوله های ضخیم و گوشتی دارای مقاومت و استحکام بسیار زیادی در برابر ضربه، فشار و دما هستند. بنابراین در شرایطی که به چنین ویژگی هایی نیاز است، لوله گوشتدار کاربرد زیادی دارد. از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از لوله گوشتدار در صنایع مادر نظیر صنایع پتروشیمی
  • پرکاربرد برای استفاده در انتقال نفت و کارخانه های تولید مواد شیمیایی
  • ساخت لوله های آبرسانی و یا سیستم های آبیاری کشاورزی
  • کاربرد لوله گوشتدار در ساخت و سازهای بزرگ مقیاس مثل پل سازی، ساخت بندر و اسکله
  • مناسب برای ساخت سازه های پایدار نظیر داربست متحرک یا ساپورت برای نگهداری وزن زیاد

لوله فولادی ضخامت بالا

استاندارد لوله گوشتدار

همانطور که اشاره شد، لوله گوشتدار در خانواد لوله مانیسمان قرار می گیرد. بنابراین استاندارد ساخت آن نیز شباهت زیادی با استاندارد لوله مانیسمان دارد. استاندارد A53 Grade B، استاندارد ASTM A106 و استاندارد API5L با گریدهای X60، X52، X42 و X70 از جمله این موارد است. از دیگر استانداردهای ساخت لوله گوشتدار می توان به ANSI، DIN، GB و JIS اشاره کرد.

انواع لوله فولادی ضخیم

لوله گوشتدار برای امکان استفاده در شرایط و حوزه های مختلف، دارای انواع گوناگونی است. تفاوت در ضخامت، مواد اولیه، استاندارد ساخت و مشخصات فنی لوله گوشتدار، از مهمترین تمایزات آن هاست. لوله ضخیم با ضخامت های 25، 30، 40 و 70 میلیمتر از مهمترین انواع لوله جدار ضخیم است.

برند سازنده لوله گوشتدار

امروزه شرکت های مختلفی در جهان به تولید و عرضه لوله گوشتی می پردازند. شرکت های لوله سپاهان، لوله سپنتا، لوله سمنان و لوله کالوپ اهواز نیز گاها لوله هایی با ضخامت بالا تولید می کنند اما به روش لوله درزدار . در کنار آن ها برندهای خارجی مختلفی نیز در زمینه تولید و صادرات لوله ضخیم فعالیت دارند.

روش تشخیص اصالت لوله گوشتدار

تشخیص اصل بودن لوله گوشتدار عامل مهمی برای استفاده و اطمینان از کیفیت لوله است. یکی از اصلی ترین معیارها اندازه گیری نسبت قطر به ضخامت است. به خاطر داشته باشید، این نسبت نباید بیشتر از 20 باشد. همچنین به یکنواختی ضخامت دیواره در طول لوله توجه داشته باشید.
یکی دیگر از معیارهای تشخیص اصالت لوله گوشتدار، روش تولید لوله است. لوله های معمولی به روش نورد گرم و سرد تولید می شوند. اما لوله های ضخیم به دلیل تکنولوژی های خاص تنها با روش نورد گرم قابل تولید است.

قیمت لوله گوشتدار

قیمت خرید پروفیل های فولادی از جمله انواع لوله مانیسمان و لوله ضخیم، عامل بسیار مهمی است. جالب است بدانید، فاکتورهای متعددی می تواند بر قیمت لوله گوشتدار تاثیر گذار باشد. برخی از آن ها از کنترل خریدار خارج است. اما برخی از آن ها می تواند قیمت خرید را اقتصادی تر از همیشه نماید. در ادامه نیم نگاهی به آن ها خواهیم داشت.

  • وزن لوله، اصلی ترین عامل بر قیمت لوله گوشتدار

    بدون شک وزن یا همان فولاد مصرفی، مهمترین فاکتور مؤثر بر قیمت پروفیل فولادی است. هرچه وزن لوله بالاتر باشد، طبیعتاً فولاد مصرفی بیشتر و قیمت خرید لوله گوشتدار نیز افزایش می یابد.

  • مشخصات فنی لوله گوشتدار

    ضخامت جداره، قطر داخلی و خارجی و همچنین مواد سازنده لوله از دیگر معیارهای اثرگذار بر قیمت لوله است. بهتر است برای انتخاب بهترین لوله گوشتدار، مشخصات فنی متناسب با نیاز باشد و از خرید لوله های اور دیزاین یا بیش از حد لازم خودداری کرد.

  • قیمت ارز و فلزات جهانی

    مطمئناً محصولات دلاری و صادراتی متاثر از نوسانات قیمت ارز هستند. همچنین قیمت آهن و نرخ فلزات در بازار جهانی نیز قیمت تمام شده لوله های فلزی را دستخوش تغییر می کند.

  • هزینه های بارگیری و ارسال

    اینکه خریدار چه روشی را برای نگهداری و ارسال انتخاب می کند، بر قیمت خرید لوله گوشتدار موثر است. نزدیکی انبار، خودداری از بارگیری و تخلیه چند باره و استفاده از خدمات مراکز معتبر می تواند کاهش هزینه را به دنبال داشته باشد.

  • مرکز خرید لوله گوشتدار

    شاید موثرترین عامل برای خرید لوله گوشتدار ارزان و با کیفیت را بتوان مرکز خرید دانست. امروزه می توان از طریق کارخانه، بازار آهن آلات و فروشگاه های اینترنتی اقدام به خرید لوله کرد.

تفاوت لوله فولادی ضخامت بالا با لوله آهنی ضخیم در چیست؟

لوله فولادی ضخامت بالا یا همان لوله مانیسمان گوشتدار از نوع لوله بدون درز بوده ولی لوله آهنی ضخیم از نوع لوله درزدار می باشد.

بهترین روش خرید لوله گوشتدار و پروفیل های فولادی

خرید از کارخانه و بازار آهن آلات نظیر بازار شادآباد و مرکز آهن تهران، محدودیت زمان مراجعه و مکان خرید دارند. همچنین تناژ خریداری شده نیز اغلب محدود است. اما خرید از شرکت های تجاری و فروشگاه های اینترنتی، راهکاری هوشمندانه است.
خرید اینترنتی از شرکت های تجاری، محدودیت زمان و مکان ندارد. همچنین امکان مقایسه محصولات، مشاوره خرید و ارسال به سراسر کشور وجود دارد. ضمن آن که می توانید در تناژ کم نیز نسبت به خرید لوله گوشتدار اقدام نمایید. امکان استعلام قیمت روز لوله گوشتدار نیز از دیگر مزایای شرکت های تجاری محسوب می شود.

خرید لوله ضخیم با بهترین کیفیت و قیمت

فولاد جهان مهر یکی از مراکز معتبر و باسابقه در زمینه تهیه و فروش انواع آهن آلات و پروفیل های فولادی است. انواع لوله گوشتدار، لوله مانیسمان، لوله درزدار، ورق، میلگرد، نبشی، ناودانی و… در این مجموعه ارائه می شود. امکان مشاوره تخصصی رایگان، استعلام آخرین قیمت لوله ضخیم و ارسال به سراسر کشور فراهم شده است.
فولاد جهان مهر بیش از 50 سال است که در زمینه آهن آلات فعالیت دارد. با برندهای معتبر ایرانی و خارجی همکاری داشته و سعی داشته بهترین قیمت خرید را ارائه کند. برای آگاهی از شرایط و قیمت خرید لوله گوشتدار می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

خرید لوله فولادی مانیسمان

لوله درز مخفی چیست؟ ( 6 روش تشخیص لوله درز مخفی (لوله تقلبی مانیسمان))

لوله فولادی مانیسمان دقیق کاوه ایرانیان

لوله درز مخفی یکی از انواع لوله فلزی درزدار و با کاربرد زیاد در صنایع مختلف است. به دلیل پوشیده شدن درز جوش در لوله درز مخفی، این لوله بی شباهت با لوله مانیسمان بدون درز نیست. اما این تشابه اغلب در ظاهر خارجی بوده و میزان استحکام و مقاومت آن با لوله بدون درز متفاوت است.
در این مطلب می خواهیم با ویژگی ها، مزایا و کاربردهای لوله درز مخفی آشنا شویم. همچنین به اشاره ای به مهمترین تفاوت های این لوله با لوله درزدار و بدون درز خواهیم داشت. در انتها نیز به بررسی قیمت لوله درز مخفی، به عنوان عاملی کلیدی در خرید این لوله می پردازیم. پس اگر به دنبال خرید لوله درز مخفی و یا اطلاع از تفاوت لوله درز مخفی و لوله مانیسمان هستید، توصیه می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

لوله درز مخفی چیست؟

لوله فلزی معمولاً در دو دسته لوله درزدار و لوله بدون درز ساخته می شوند. لوله بدون درز معمولاً ساختار یکپارچه و مقاومت بالاتری دارند. در حالی که لوله درزدار، از قابلیت جوشکاری و انعطاف پذیری بیشتری برخوردارند. به دلیل تفاوت در روش ساخت و کیفیت لوله ها، قیمت لوله مانیسمان از لوله درزدار گرانتر می باشد.
لوله درز مخفی از جمله لوله درزدار است که درز جوش آن با روش های مختلف، مخفی و پوشیده شده است. استفاده از میدان الکتریکی و جوش دهی لبه درزها با استفاده از کشش گرم یکی از این روش های مخفی کردن درز هاست. از دیگر روش های پوشاندن درز ها در لوله درز مخفی استفاده از سنگ فرز است.
پوشیده شدن درز بیشتر جنبه زیبایی و تمیز شدن لوله را به همراه دارد. این کار سبب می شود تا ظاهر لوله صاف و صیقلی شده و تشخیص آن کار ساده ای نباشد. البته با بررسی و بازبینی داخل لوله می توان تا حدی این مورد را تشخیص داد.
جالب است بدانید یکی از روش های رایج برای پیوند لبه ها استفاده از جوش الکتریکی است. از این رو به لوله های درز مخفی لوله ERW یا Electric resistance weld نیز گفته می شود.

لازم به ذکر است این لوله به عنوان لوله تقلبی مانیسمان بدون درز نیز به فروش میرسد که روش های تشخیص لوله مانیسمان از لوله درز مخفی را در ادامه آمده است.

روش ساخت لوله درز مخفی

روش ساخت لوله درز مخفی

برای مشاهده ویدیو ساخت لوله درز مخفی در یوتیوب اینجا کلیک کنید

مزایای لوله درز مخفی

  • دارای ابعاد و اندازه های مختلف بدون محدودیت خاص
  • وزن سبک و راحتی لوله درز مخفی در حمل و نقل و استفاده
  • کاربرد بسیار گسترده و متنوع در صنایع گوناگون
  • سطح صاف و صیقلی و سازگار با ضخامت های مختلف لوله ها
  • مناسب بودن قیمت لوله درز مخفی

کاربرد لوله درز مخفی

از برجسته ترین موارد استفاده از انواع لوله درز مخفی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پرکاربرد در صنایع خودروسازی و ساخت قطعات خودرو نظیر کمک فنر، بوش و …
  • استفاده از لوله درز مخفی در ساخت انواع سازه های فولادی
  • قابلیت کاربرد در خطوط لوله کشی
  • امکان بهره گیری از لوله های درز مخفی در صنایع داروسازی، غذایی و آشامیدنی
  • پرکاربرد برای صنعت دریایی و ساخت و ساز معدن

قیمت روز لوله و اتصالات فلزی

تفاوت لوله مانیسمان درزمخفی و بدون درز

لوله درز مخفی در کنار شباهت های مختلف با لوله بدون درز، دارای تفاوت های متعددی است. تفاوت هایی که در کاربرد لوله درز مخفی و همچنین قیمت خرید لوله درز مخفی مؤثر است. از مهمترین تفاوت آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ساختار لوله
    همان طور که اشاره شد، لوله درز مخفی نوعی لوله درزدار است. در واقع همانند سایر این نوع لوله ها، به وسیله جوش لبه ها، ساخته و تولید شده است. در نتیجه دارای شکاف و درز می باشد. این در حالی است که لوله بدون درز به صورت یکپارچه و از نورد گرم شمش های فولادی ساخته می شوند.
  2. استحکام و مقاومت لوله درز مخفی
    در لوله درز مخفی به روش های مختلف مثل کشش گرم یا سنگ فرز، درز پوشیده می شود. این پوشیدگی در ظاهر لوله بوده و بر روی استحکام آن نسبت به لوله مانیسمان تأثیری ندارد. بنابراین کمتر بودن استحکام در قیاس با لوله بدون درز مانیسمان از دیگر تفاوت های لوله درز مخفی است.
  3. تحمل فشار و نیروهای وارده
    لوله درز مخفی علی رغم پوشیده بودن درز و شکاف برای شرایط پرفشار مناسب نیستند. در واقع لوله درز مخفی جزء لوله های فشار قوی که برای فشارهای بیش از 20 بار طراحی شده اند، محسوب نمی شود. این نکته مهمی است که به منظور استفاده از لوله درز مخفی باید به آن توجه داشت.
  4. مشخصات فنی لوله درز مخفی و بدون درز
    لوله درز مخفی معمولاً در ابعاد، قطر و طول های مختلف طراحی و تولید می شود. در نقطه مقابل لوله مانیسمان بدون درز ابعاد مشخص و محدودتری دارند. لوله درز مخفی در رنج گسترده ای از حدود 1/8 اینچ تا بیش از 24 اینچ ساخته و عرضه می شود.
    جالب است بدانید معمولاً لوله بدون درز با قطر بالاتر از 24 اینچ در بازار وجود ندارد. از این رو لوله های با این سایز حتی به اسم لوله بدون درز، اغلب از لوله درز مخفی هستند. البته امکان ساخت لوله بدون درز با قطر بزرگ وجود دارد. اما تکنولوژی ساخت آن ها اغلب محدود بوده و تمامی شرکت های این قابلیت را ندارد. و به صورت سفارشی توسط شرکت های لوله سازی بزرگ در خارج از ایران ساخته می شود.
  5. قیمت لوله درز مخفی و لوله مانیسمان بدون درز
    قیمت لوله درز مخفی واساساً لوله درزدار معمولاً کمتر از لوله های بدون درز مانیسمان هم رده و مشابه است. زیرا لوله های بدون درز، فرآیند تولید پیچیده تر و مشخصات فنی نظیر استحکام بالاتری دارند.
  6. استاندارد و نحوه ساخت لوله درز مخفی
    لوله درز مخفی معمولاً با استفاده از ورق های رول شده ساخته می شود. بدین صورت که ابتدا ورق ها به وسیله غلتک های مخصوص فرم دهی می شود. سپس برای ساخت لوله ها، لبه های ورق ها به روش های مختلف خم و جوش داده می شود.
    یکی از روش های رایج برای اتصال لبه ها، Electric resistance weld است. از این رو به لوله درز مخفی لوله ERW نیز می گویند. همچنین لوله درز مخفی معمولاً با استفاده از استاندارد ISIRI-3574 تولید می شوند و دارای تاییدیه تست گاز می باشند. در پایان برای زیباسازی و مخفی کردن درزها از روش های متعددی نظیر سنگ فرز استفاده می شود.

بررسی قیمت انواع لوله درز مخفی

بدون شک قیمت خرید لوله درز مخفی عامل مهمی برای انتخاب و تهیه این پروفیل کاربردی است. فاکتورهای متعددی بر قیمت لوله درز مخفی تأثیر گذار است. از جمله:

  • مشخصات فنی لوله درز مخفی : لوله های درز مخفی در قطرها و طول های مختلفی تولید می شوند. طبیعتاً افزایش مشخصات فنی نظیر قطر، ضخامت و طول لوله می تواند قیمت خرید را دستخوش تغییر نماید.
  • قیمت جهانی فولاد و آهن: از دیگر پارامترهای کلیدی بر قیمت انواع آهن آلات، قیمت روز فلزات به ویژه آهن است.
  • برند لوله درز مخفی: امروزه شرکت های مختلف ایرانی و خارجی اقدام به تولید و فروش لوله درز مخفی می کنند. طبیعتاً برندهای خارجی به دلیل هزینه های ناشی از واردات قیمت متفاوتی دارند. هرچند برخی برندهای اقتصادی و خوش ساخت توانسته اند رقابت خوبی با برندهای ایرانی داشته باشند.
  • هزینه های بارگیری و ارسال: هزینه های ناشی از بارگیری و ارسال لوله می تواند بر قیمت خرید تأثیر گذار باشد. هزینه های نگهداری، انتقال و تخلیه از مهمترین معیارهای مؤثر در هزینه بارگیری است.
  • مرکز خرید لوله درز مخفی: مطمئناً خرید لوله درز مخفی از کارخانه یا انبارها و همچنین شرکت های تجاری متفاوت است. محدودیت در مکان و زمان خرید، حجم سفارش در تناژ کم یا زیاد و استفاده از تخفیف از تمایزات این روش هاست. خرید از فروشگاه های اینترنتی شرکت های تجاری به دلیل نداشتن این محدودیت ها، گزینه ایده آل و هوشمندانه است.

روش تشخیص لوله درز مخفی ( لوله تقلبی مانیسمان )

  1. از لحاظ قیمت، قیمت لوله مانیسمان معمولا بین 20 تا 30 درصد گرانتر از لوله درز مخفی میباشد.
  2. به دلیل اینکه لوله درز مخفی از ورق st37 یا ورق آلیاژی ساخته می شود شکل ظاهری این لوله با شکل ظاهری لوله مانیسمان متفاوت می باشد.
  3. در برخی موارد درون لوله درز مخفی معمولا می توان رد درز را مشاهده کرد برای این کار با چراغ قوه درون لوله را مشاهده نمایید.
  4. در برخی مواقع با برش لوله از وسط می توان رد درز را مشاهده کرد.
  5. با برش بخش کوچکی از لوله درز محفی و زدن ضربه با چکش معمولا بخش جوشکاری شده نمایان می شود.
  6. استاندارد و اطلاعات روی لوله درز مخفی به صورت شابولون کاری می باشد و با چاپ دستگاه کارخانه متفاوت می باشد.

توجه داشته باشید برای تشخیص دقیق لوله مانیسمان از لوله درز مخفی ( که به عنوان لوله تقلبی مانیسمان گاهی بفروش می رسد) نیاز است تا تست آزمایشگاه متالوژی صورت گیرد. پیشنهاد می کنیم برای خرید لوله مانیسمان حتما از فروشنده ای اقدام نمایید که دارای سابق درخشان و مورد اعتماد باشد تا با خیال راحت لوله بدون درز را خریداری نمایید.

خرید لوله درز مخفی با تضمین کیفیت و قیمت

شرکت فولاد جهان مهر به عنوان مجموعه تخصصی در زمینه فروش آهن آلات و انواع لوله های فولادی فعالیت دارد. از این رو امکان مشاهده، بررسی و خرید انواع لوله بدون درز و درزدار را فراهم کرده است. تجربه بیش از نیم قرن فعالیت، پشتیبانی فعال و مشاوره رایگان در کنار تضمین کیفیت و قیمت از مزایای این مجموعه است.
شما عزیزان برای استعلام قیمت روز انواع لوله فولادی مانند لوله مانیسمان بدون درز ، لوله سیاه درز دار با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید. مشاوران فولاد جهان مهر آماده اند تا پاسخگوی پرسش ها و پیگیری هرچه سریع سفارش لوله فولادی شما باشند.

خرید لوله فولادی مانیسمان

تسمه فلزی چیست ؟ (قیمت امروز | تفاوت تسمه ماشین کاری و نوردی | تسمه فولادی و گالوانیزه )

تسمه فلزی و فولادی

تسمه فلزی ( به انگلیسی Flat Bar ) مقطعی فولادی است که ضخامت آن در برابر عرض و طول بسیار ناچیز است. امروزه انواع تسمه فلزی یا فولادی در ساختمان سازی، ساخت کابل، تولید لوازم خانگی و انواع حفاظ کاربرد دارد. تسمه فلزی به دلیل کاربرد فراوان دارای انواع مختلفی بوده که هریک مزایای خاص خود را دارند. ضخامت و ابعاد تسمه فلزی در کنار مشخصات فنی و قیمت تسمه فلزی از مهمترین تمایزات آن هاست.

قیمت تسمه فلزی

قیمت تسمه فلزی با توجه به نوع ساخت و جنس تسمه متفاوت می باشد. برای مثال قیمت تسمه فلزی ماشین کاری کیلویی 36/500 تومان می باشد و قیمت تسمه فلزی نوردی 30/000 تومان می باشد. برای دریافت قیمت تسمه امروز با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

شاید از خود بپرسید تسمه فلزی چیست یا نام دیگر تسمه چیست و برچه اساسی شناخته می شود؟ تسمه فلزی چه کاربردهایی دارد و قیمت آن به چه عواملی وابسته است؟ در این مطلب می خواهیم به بررسی ویژگی ها و کاربردهای انواع تسمه فلزی بپردازیم. همچنین نیم نگاهی به پارامترهای مؤثر بر قیمت تسمه فولادی بیندازیم. پس اگر قصد تحقیق در مورد تسمه فلزی و یا آگاهی از شرایط خرید تسمه فلزی با بهترین قیمت را دارید، ادامه مطلب را از دست ندهید!

تسمه فلزی چیست ؟

تسمه فلزی با استفاده از ورق فولادی ساخته می شود. به زبان ساده، تسمه فلزی مقطعی است که طول و عرض آن در قیاس با ضخامت زیاد است. از این رو همانند یک کش یا کمربند مقاوم و مستحکم فلزی عمل می کند. به راحتی در دور بار و یا جسم مورد نظر قرار می گیرد و آن را محکم در جای خود نگه می دارد. بعضاً به تسمه فلزی، تسمه فولادی یا تسمه آهنی نیز می گویند.

کاربرد تسمه فلزی

تسمه فلزی به دلیل تحمل فشار و وزن بالا، از اهمیت بسیاری در صنایع مختلف و ساختمان سازی برخوردار است. از این رو برای نگهداری و حفظ انواع وسایل و تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرد.

از مهمترین و شاخص ترین کاربرد انواع تسمه فلزی عبارتند از:

  • استفاده برای بسته بندی انواع مقاطع و پروفیل فولادی نظیر لوله، نبشی و …
  • پرکاربرد به عنوان نگهدارنده لوازم و تجهیزات نظیر کپسول آتش نشانی، نرده، راه پله، حفاظ و …
  • مناسب برای صنایع برق و مخابرات نظیر کابل برق و تلفن
  • ساخت انواع لوازم خانگی نظیر ماشین لباس شویی، ماشین ظرف شویی، یخچال، هود و …

از دیگر موارد استفاده از تسمه فولادی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ساخت انواع در و پنجره و صنایع بسته بندی
  • استفاده از تسمه فلزی در تولید گریتینگ به منظور پوشش کف و پله ساختمان ها
  • پرکاربرد برای صنایع تولیدی نظیر آجر، شیشه، پروفیل فولادی و …
  • مناسب برای تولید وسایل صنعتی و کاربردی نظیر واشر، رادیاتور، اتومبیل سازی و…

تسمه فلزی و فولادی

انواع تسمه فلزی از لحاظ ظاهر و روش ساخت

همانطور که اشاره شد، تسمه فولادی یا همان تسمه فلزی کاربردهای بسیار زیادی دارد. از این رو، این پروفیل فولادی پرکاربرد در انواع مختلفی تولید و عرضه می شود. در ادامه با مهمترین انواع تسمه فلزی آشنا خواهیم شد.

تسمه ماشین کاری

تسمه ماشین کاری را می توان یکی از پرکاربردترین انواع تسمه فلزی به شمار آورد. این نوع تسمه فلزی از ورق فابریک و به صورت یکدست ساخته می شود. استفاده از ماشین آلات در فرآیند تهیه سبب شده تا لبه هایی صاف و کیفیت خوبی داشته باشد. این نوع تسمه ها معمولاً در عرض خاص (اغلب زیر 1 متر)، ضخامت مختلف و به صورت دسته های 6 متری عرضه می شوند.

تسمه فابریک

برای ساخت و تولید تسمه فلزی فابریک، لازم است تا شمش های فولادی ذوب شوند. سپس در قالب های مخصوص ریخته شده و تسمه هایی با طول بسیار بلند ساخته شود. فرآیند تولید تسمه فابریک شباهت زیادی به ورق فابریک داشته و طول بلند از مهمترین مشخصه های آن هاست.

تسمه نوردی

این تسمه با نورد شمش فولادی و در کارخانه های تولید پروفیل فولادی ساخته می شود. مقاومت و استحکام خوب آن ها سبب استفاده در انواع صنایع ساختمانی و صنعتی شده است. امکان تولید تسمه نورد در ابعاد دلخواه وجود دارد. البته جوش پذیری تسمه فلزی نورد شده چندان مطلوب نبوده و به عنوان محدودیت آن به شمار می رود.

تسمه ترانس

تسمه ترانس معمولاً از سایر تسمه فلزی ساخته می شود. فرآیند تولیدی خاص و نسبتاً پیچیده ای دارد. نیازمند تکنولوژی های دقیق و ماشین های صنعتی ویژه برای طراحی در ضخامت های بسیار دقیق می باشد. این نوع تسمه ها را می توان مرغوب ترین نوع تسمه فلزی به شمار آورد. تسمه ترانس معمولاً برای کاربردهای بسیار حساس و دقیق مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع تسمه با توجه به نوع متریال و کاربرد

تسمه ها از متریال های گوناگونی ساخته می شوند که هر کدام برای کاربرد خاص استفاده می شود، از جمله رایج ترین تسمه موجود در بازار آهن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تسمه کربن استیل ( تسمه St37 و St52 )

بدون شک رایج ترین و مقرون به صرفه ترین انواع تسمه فلزی ، تسمه کربن استیل هستند. استاندارد بودن، شکل پذیری و انعطاف بالا در کنار مقاومت مناسب از ویژگی های اصلی این نوع تسمه فلزی است. تسمه فلزی st37 و st52 برای مصارف ساختمانی، صنایع نفت و گاز ،ماشین سازی ،لوازم خانگی و … کاربرد دارند.

تسمه استنلس استیل (SS304)

تسمه استنلس استیل ( stainless steel 304 flat bar ) یکی از رایج ترین و مقرون به صرفه ترین انواع تسمه فلزی استیل، تسمه استیل 304 است. استاندارد بودن، شکل پذیری بالا در کنار مقاومت در برابر خوردگی از ویژگی های اصلی این نوع تسمه فلزی است. تسمه استیل 304 برای مصارف ساختمانی، صنایع نفت و گاز، کشتی سازی و صنایع غذایی کاربرد دارد.

تسمه استنلس استیل (SS316)

تسمه استیل 316 مقاومت بسیار خوبی داشته و برای شرایط مختلف آب و هوایی قابل استفاده است. مقاومت خوبی در برابر زنگ زدگی و خوردگی داشته و تحت دمای بسیار بالایی در کوره ها ساخته می شوند. تسمه استیل 316 علاوه بر استفاده های رایج برای تجهیزات شیمیایی و سازه های دریایی نیز انتخاب خوبی است.

ویژگی ها و مشخصات فنی تسمه فلزی

اگر نگاهی به جدول استاندارد تسمه فلزی بیندازید، فاکتورهای مختلفی را مشاهده می کند. ضخامت و ابعاد تسمه فلزی از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر مشخصات فنی است. امروزه تسمه ها در ضخامت های بسیار کوچک و نسبتاً بزرگ تولید می شود.
فولاد استفاده شده معمولاً از نوع st37 بوده و انعطاف پذیری خوبی را برای تسمه فلزی به ارمغان می آورد. سطح صاف و طول بلند از دیگر ویژگی های بارز تسمه فولادی محسوب می شود. این طول معمولاً بر حسب نیاز و به سفارش مشتری تعیین می گردد.
وزن تسمه نیز یکی دیگر از پارامترهای کلیدی در ویژگی ها و مشخصات فنی تسمه است. تسمه فلزی سبک اغلب برای کارهای صنعتی رایج کاربرد دارد. تسمه با وزن بیشتر نیز برای کارهای سنگین تر مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت تسمه فلزی و ورق آهن

شاید در نگاه اول و به ظاهر، ورق آهن و تسمه فلزی شباهت هایی به هم داشته باشند. اما ورق فلزی معمولاً ابعاد بزرگتری دارد. همچنین ورق فلزی اغلب برای صنایع تولیدی و ساختمانی کاربرد دارند. در صورتی که تسمه دامنه کاربرد گسترده تری دارد.
قابلیت تحمل فشار و وزن تسمه فلزی به گونه ایی است که برای نگه داشتن اجسام و وسایل کاربرد دارد. در حالی که ورق فولادی نظیر ورق st37 و st52 اغلب برای امور تولیدی و ساختمانی استفاده می شوند.

پلیت آهن

قیمت تسمه فولادی

عوامل مختلفی بر قیمت تسمه فولاد و انواع پروفیل فولادی مؤثر است. یکی از اصلی ترین آن ها مشخصات فنی و استانداردهای تسمه است. هرچه مشخصات فنی نظیر ابعاد تسمه فلزی ، وزن، استحکام و ضخامت تسمه بالاتر باشد، طبیعتاً قیمت آن نیز بیشتر است.

علاوه بر مشخصات فنی برخی عوامل نیز قیمت خرید تسمه فلزی را تحت الشعاع قرار می دهد. قیمت جهانی فلزات به ویژه آهن، نرخ ارز و قیمت دلار در کنار شرایط اجتماعی از دیگر موارد مؤثر است. در کنار باید به مسائلی نظیر هزینه حمل و بارگیری، هزینه ارسال و مرکز خرید تسمه فلزی نیز توجه داشت.

خرید از مراکز معتبر و باسابقه علاوه بر کیفیت بالا، می تواند خریدی مقرون به صرفه و رضایت بخش را به همراه داشته باشد. برای آگاهی از آخرین قیمت روز تسمه فلزی می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

خرید تسمه فلزی با بهترین قیمت و کیفیت

یکی از بهترین راهکارها برای خرید انواع پروفیل فولادی نظیر تسمه فلزی، خرید اینترنتی از مراکز معتبر است. چراکه محدودیتی در زمان و مکان وجود ندارد و می توان به صورت جزئی یا عمده اقدام به سفارش نمود. در همین راستا فولاد جهان مهر، مجموعه ای تخصصی با بیش از دو دهه تجربه در زمینه تهیه و فروش انواع پروفیل فولادی است.

فولاد جهان مهر با برندهای معتبر ایرانی و خارجی همکاری داشته و امکان خرید انواع تسمه فلزی قیمت مناسب را فراهم کرده است. ارائه مشاوره، ارسال به سراسر کشور و فراهم کردن تنوع بالایی از محصولات و عرضه عمده و جزئی از دیگر مزایای این مجموعه است.
شما عزیزان برای آگاهی از شرایط خرید و لیست قیمت تسمه فلزی می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.

قیمت تسمه

اساسی ترین نکات بارگیری و باربری آهن آلات و مقاطع فولادی از بنگاه آهن آلات و انبار کارخانه

باربری و بارگیری میلگرد

بارگیری آهن آلات و هزینه ناشی از انبارداری و ارسال از مهمترین موضوعات در تهیه و خرید آهن آلات است. جالب است بدانید، بارگیری آهن آلات از چند زاویه قابل بررسی است. زوایایی که دقت در آن ها و انتخاب درست با توجه به شرایط می تواند کاهش هزینه را به دنبال داشته باشد. در این مطلب قصد داریم تا با چند نکته طلایی در زمینه مدیریت و برنامه ریزی صحیح بارگیری آهن آلات را بررسی کنیم.

مکان بارگیری آهن، شاه کلید مدیریت هزینه!

یکی از نکات کلیدی به منظور بارگیری و حمل آهن آلات و انواع پروفیل فولادی، انتخاب درست مکان بارگیری است. این امر به ویژه در زمانی که اجناس متنوع و متعددی موردنظر است، اهمیت بسزایی دارد. به خاطر داشته باشید، هرچه تعداد مکان های بارگیری افزایش یابد، هزینه شما نیز به صورت چشمگیری افزایش خواهد یافت.

بهترین راهکار در چنین شرایطی انتخاب کالا از مکان های نزدیک به هم می باشد. این کار چندین مزیت دارد. از جمله:

  • با کاهش مکان های بارگیری، تعدد بارگیری که عامل تعیین کننده ای در هزینه و حفظ کیفیت و دقت کار است، به حداقل می رسد.
  • مدیریت صحیح محل و کاهش تعدد بارگیری باعث می شود تا هزینه حمل نیز کاهش یابد.
  • از طرفی دیگر زمان لازم برای بارگیری و ارسال نیز کاهش می یابد.
  • همچنین کاهش خطا ناشی از بارگیری و جابجایی و یا جا ماندن اقلام فولادی از دیگر مزایای انتخاب درست و اصولی مکان بارگیری می باشد.

مقاله پیشنهادی به شما: خريد آهن از بازار آهن شادآباد بهتر است يا آهن مکان تهران ؟

انبار میلگرد

هزینه بنگاه آهن آلات به چه عواملی بستگی دارد؟

اگر قصد خرید مقاطع فولادی نظیر لوله فولادی، تیرآهن، ورق و یا میلگرد را داشته باشید، هزینه بنگاه داری و بارگیری از دغدغه های شماست. توجه داشته باشید قیمت نهایی خرید شما با توجه به نوع باربری و بارگیری متفاوت می باشد برای مثال یکی از عوامل کاهش قیمت میلگرد انتخاب باربری و روش بارگیری بهینه می باشد، جالب است بدانید، هزینه ناشی از این امر به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. همین تعدد فاکتورهای مؤثر باعث شده تا بنگاه های آهن آلات قیمت های مختلفی ارائه کنند. در ادامه با مهمترین فاکتورهای اثرگذار بر هزینه های ناشی از بنگاه داری و بارگیری آشنا خواهیم شد.

  • بنگاه داری به دلیل حفظ و صیانت از کالاها و اجناس هزینه ثابتی را از متقاضیان دریافت می کند. این هزینه مشخص دامنه گسترده ای دارد و بسته به نوع کالا و خدمات بنگاه متفاوت است.
  • هزینه ثابت بنگاه داری معمولاً به ازای هر کیلو از آهن آلات ارائه می شود. این قیمت با توجه به نرخ تورم و هزینه های حمل و نقل سالانه و حتی ماهانه دستخوش تغییر می شود.
  • میزان کمیاب بودن و یا دسترسی خریداران به کالا از دیگر عوامل مؤثر بر قیمت بنگاه داری و بارگیری است.
  • ارائه خدمات مختلف نظیر برشکاری، خم کاری، عایق کاری و سندبلاست نیز می تواند قیمت بنگاه داری را دستخوش تغییر نماید.
  • بسته بندی خاص با توجه به نوع کالا، شرایط خاص نگهداری، مدت زمان بارگیری و نوع بنگاه نیز از دیگر فاکتورهای کلیدی در قیمت بنگاه داری و بارگیری است.

شرایط و هزینه های ناشی از بارگیری آهن آلات

بارگیری معمولاً توسط راننده بار انجام و کیفیت آن از لحاظ تعداد و وزن کنترل می شود. البته خریدار و یا فروشنده بسته به نظر خود می تواند فردی را جهت بازرسی و نظارت انتخاب کند. این فرد با هماهنگی بنگاه می تواند بر کلیه مراحل بارگیری و کیفیت آن نظارت داشته باشد.
هزینه های ناشی از بارگیری جدای از نگهداری و بنگاه داری است. در واقع هزینه های بارگیری به صورت جداگانه لحاظ و از خریدار دریافت می گردد. در این خصوص شیوه بارگیری نظیر دستی یا به کمک لیفتراک و باسکول کردن کالا مؤثر است. این موارد غالباً در هنگام تنظیم بارنامه لحاظ و درج می شود.

انبار ورق آهن سیاه

امکان بازدید از بنگاه آهن آلات

ممکن است شما برای خرید انواع مقاطع و اقلام فولادی نظیر لوله فولادی ، تیرآهن، ورق ، ناودانی، نبشی و یا میلگرد تمایل به بازدید از مجموعه داشته باشید. بنگاه آهن آلات معمولاً امکان بازدید را فراهم می کنند.
در بسیاری از موارد بازدید از بنگاه آهن آلات، بدون دریافت هزینه از خریدار انجام می شود. علی الخصوص اگر کالا از نوع انحصاری بوده و امکان فروش آن در سایر بنگاه های آهن آلات وجود نداشته باشد. در غیر این صورت بنگاه با دریافت مبلغی امکان بازدید و مشاهده از فضای مجموعه را فراهم می نماید.

امکان بازدید از کارخانه تولید آهن آلات

کارخانه های تولید پروفیل فولادی و انواع آهن آلات دارای محدودیت هایی هستند. از این رو امکان بازدید از مجموعه به سادگی میسر نیست. مگر در شرایط خاص نظیر سفارش های در تناژ بسیار بالا و یا شرایط ویژه. وگرنه در شرایط معمول و عرف، امکان بازدید از کارخانه های تولیدی برای همه خریداران فراهم نخواهد بود.

مقایسه هزینه بارگیری از کارخانه و بنگاه آهن آلات ( مزایا و معایب هر کدام)

شاید از خود بپرسید بارگیری از کارخانه آن هم بدون واسطه و بنگاه آهن آلات چه تفاوت هایی دارد؟ آیا بهتر نیست برای خرید مقاطع فولادی مستقیماً از کارخانه اقدام کنیم؟ برای یافتن این پرسش ها به چند نکته زیر توجه نمایید.

  • اساساً کارخانه هزینه ناشی از بارگیری ندارد و تنها هزینه ثابتی بابت ماشین آلات و فعالیت آن ها اخذ می نماید. در نتیجه هزینه کمتری نسبت به بنگاه داری دارد.
  • با توجه به عدم وجود هزینه های ناشی از بارگیری، خرید از کارخانه مقرون به صرفه تر از بنگاه است.
  • بنگاه های آهن آلات معمولاً هزینه های ناشی از حمل، تخلیه و بارگیری مجدد دارند. در حالی که کارخانه چنین هزینه هایی ندارد.
  • همانطور که مشاهده می کنید، مخارج خرید از کارخانه بسیار کمتر از خرید از بنگاه و یا انبار آهن آلات است. علت آن نیز کاهش هزینه های جانبی به ویژه بارگیری و انبارداری است. اما نکته مهم آن است که امکان خرید از کارخانه به راحتی میسر نیست. آن هم برای تناژ پایین! زمانی شما می توانید از کارخانه بارگیری داشه باشید که میزان خرید شما در یک محصول تناژ بالا باشد
  • ضمن آن که در خرید از کارخانه ممکن است دسترسی به انواع پروفیل برای تمامی مقاطع زمانی وجود نداشته باشد. همچنین سفارشات با سرعت زیادی برای شما ارسال نشود. در چنین شرایطی استفاده از خدمات بنگاه داری و یا خدمات شرکت هایی که مستقیماً با کارخانه ها همکاری می کنند، راهکاری هوشمندانه است.

لوله مانیسمان رده 40

فاکتورهای مؤثر بر هزینه حمل آهن آلات

از مهمترین معیارهای مهم و اثرگذار در هزینه حمل و جابه جایی آهن آلات می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • وزن آهن آلات از جمله وزن لوله، ورق فولادی، میلگرد، تیرآهن و …
  • فاصله حمل و مسافتی که برای جابجایی و تخلیه آهن آلات نیاز است.
  • هزینه ثابت ناشی از روش های بارگیری و تخلیه نظیر جاده ای، ریلی، دریایی، کانتینری و …
  • روش بارگیری و حمل نظیر استفاده از نوع ماشین آلات از قبیل کامیون، نیسان، تریلی و …
  • شیوه خرید و ارسال آهن آلات نظیر خرید از کارخانه، بنگاه آهن آلات و یا شرکت های بازرگانی

خرید انواع آهن آلات با بهترین قیمت

یکی از بهترین شیوه ها برای خرید انواع آهن آلات استفاده از خدمات شرکت های بازرگانی است. این شرکت ها امکان خرید در تناژ کم و زیاد را فراهم می کنند. همچنین محدودیت زمانی و مکانی در مراجعه و خرید ندارند. از طرفی به واسطه همکاری با کارخانه ها و تولیدکنندگان هزینه های بارگیری و حمل مناسب و مقرون به صرفه ای دارند.

فولاد جهان مهر با بیش از 50 سال سابقه فعالیت در زمینه تهیه و فروش آهن آلات، امکان خرید انواع پروفیل فولادی را فراهم کرده است. شما عزیزان می توانید طیف وسیعی از محصولات از جمله انواع ورق فولادی، میلگرد، نبشی، ناودانی، لوله مانیسمان، لوله سیاه درزدار و … را مشاهده کنید. از مشاوره تخصصی رایگان بهره مند شده و خریدی اقتصادی و مقرون به صرفه داشته باشید.

برای آگاهی از شرایط خرید، بارگیری و ارسال می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید. تیم ما آماده پاسخگویی به تمامی پرسش های شما مخاطبان گرامی هستند.

قیمت روز تیرآهن

تفاوت ورق فولاد St37 و St52 در چيست؟ (استحکام و انعطاف کدام ورق بهتر است؟)

ورق فولاد مبارکه اصفهان

ورق سیاه st37 و ورق st52 به عنوان پراستفاده ترین ورق فولادی در ساختمان سازی و صنعت هستند. این ورق ها از نوع ورق آهن سیاه بوده و دارای استحکام و مقاومت کششی بالایی هستند. ورق st37 و st52 در کنار شباهت های مختلف نظیر وزن مخصوص، دمای ذوب و شیوه تولید دارای تفاوت هایی هستند. میزان استحکام، سختی، انعطاف پذیری و قیمت ورق st52 و st37 از جمله مهمترین تمایزات آن ها است.

در این مطلب قصد داریم به بررسی ویژگی ها، مزایا و کاربردهای ورق st37 و ورق st52 بپردازیم. در پایان نیز نگاهی به اصلی ترین تفاوت ورق آهن سياه St37 و St52 خواهیم داشت. پس اگر به دنبال آشنایی با خصوصیات و همچنین خرید بهترین ورق متناسب با نیازتان هستید، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

تفاوت فولاد st37 و st52 در ASTM

درصد میزان کربن استفاده شده در فولاد، عامل مهمی برای تقسیم بندی پروفیل های فولادی است. ورق سیاه st37 و st52 در گروه فولاد کم کربن طبقه بندی می شود. درصد کربن معادل فولاد st52 در ASTM و همچنین معادل فولاد st37 در ASTM کمتر از 5 درصد می باشد.
کلمه st مخفف کلمه steel به معنای فولاد است. شاید برایتان جالب باشد که کلمه stahl در آلمانی نیز به معنی فولاد بوده و به نوعی st مخفف آن هم می باشد. اعداد پس از کلمه st نظیر 37 و 52 نشان دهنده حداقل استحکام کششی فولاد می باشد. برای این کار این اعداد را باید در عدد 10 ضرب کنید تا مقاومت حدودی آن بر حسب مگاپاسکال مشخص شود. به عنوان مثال، ورق st37 با مقاومت حدود 370 مگاپاسکال، مقاومت کمتری نسبت به ورق st52 با مقاومت Mpa 520 دارد.

ورق فولادی

ورق st37 چیست ؟

ورق ST37 از پرکاربردترین انواع ورق سیاه در حوزه ساختمان سازی و ساخت پروفیل فولادی است. امروزه از ورق فولاد st37 یا همان فولاد نرم، در ساخت انواع مقاطع فولادی نظیر ناودانی، تیرآهن و نبشی استفاده می شود. ورق st37 از فولاد کم کربن ساخته شده و استحکام مناسب، انعطاف پذیری بالا و قیمت مناسبی دارد.

مزایای ورق فولاد st37

  • استحکام مناسب و گزینه ای ایده آل برای کاربردهای رایج ساختمانی
  • انعطاف پذیری مطلوب و قابلیت جوش پذیری فوق العاده
  • قیمت ورق st37 در کنار مشخصات فنی آن کاملاً مناسب و رضایت بخش است.

محدودیت های ورق سیاه st37

در کنار مزایای خوب این نوع ورق فولادی، توجه به چند نکته حائز اهمیت است. همان طور که اشاره شد، ورق st37 جوش پذیری خوبی دارد؛ از طرفی سختی آن چندان زیاد نیست. در نتیجه برای کاربردهای سنگین و صنعتی گزینه مناسبی محسوب نمی شود.
همچنین ورق st37 در برابر اکسیداسیون و شرایط خوردگی مقاومت بالایی ندارد. بنابراین برای استفاده در چنین شرایطی باید با پوشش مناسب نظیر گالوانیزاسیون، پوشش دار شود.

کاربرد ورق فولاد st37

مهمترین حوزه کاربرد ورق فولاد سیاه st37، صنعت ساختمان است. در کنار مصارف ساختمانی از این نوع ورق ها در تجهیزات کشاورزی و لوازم خانگی نیز استفاده می شود. انواع آبگرمکن، پکیج، در و پنجره، مخازن، تانکرسازی، سوله، شاسی و بدنه خودرو از دیگر کابردهای ورق st37 است.

جدول وزن ورق ST37

وزن ورق سیاه ST37 با توجه به ابعاد ورق متفاوت می باشد. برای مثال وزن ورق st37 فولاد مبارکه اصفهان 8 میل در ابعاد 1.5 متر حدودا معادل 657 کیلوگرم می باشد ولی وزن ورق st37 اکسین خوزستان 8 میل در ابعاد 2 متر حدودا معادل 754 کیلوگرم می باشد و وزن ورق st37 کاویان 8 میل در ابعاد 1.25 متر حدودا معادل 471 کیلوگرم می باشد.

برای مشاهده تفاوت ورق سياه فولاد مبارکه اصفهان با ورق اکسين و ورق کاويان >> اینجا کلیک کنید <<

ورق فولاد مبارکه اصفهان

ورق st52 چیست؟

ورق st52 از دیگر انواع فولاد کم کربن رایج و پراستفاده در صنعت است. استحکام بالا (حدود 520 مگاپاسکال) مهمترین مشخصه و ویژگی این نوع ورق فولادی است. میزان ترکیبات نظیر منگنز، کربن و سیلسیم در این نوع ورق متفاوت از سایر ورق هاست. مثلاً میزان منگنز در ساخت ورق st52 از ورق st37 بیشتر می باشد. این ویژگی، افزایش مقاومت دربرابر سایش، ضربه و سختی را به ارمغان آورده است.

مزایای ورق سیاه st52

  • استحکام کششی فوق العاده بالا و مقاوم در برابر فشار و ضربه
  • استحکام خمشی و پیچشی مناسب و قابلیت تحمل وزن بالا
  • مقاومت خوب در برابر اکسیداسیون و شرایط خوردگی

محدودیت های ورق فولاد st52

ورق st52 به دلیل استحکام بالا برای مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. باتوجه به مشخصات فنی و قیمت ورق st52 برای استفاده ساختمانی چندان استفاده نمی شود. به دلیل سختی بالا، انعطاف پذیری و شکل پذیری ورق سیاه st52 کمتر از سایر ورق هاست.

به منظور بررسی کنترل کیفیت ورق st52 نیاز به انجام تست غیر مخرب اولتارسونیک است. این تست برای آگاهی از ویژگی ورق نظیر عیوب سطحی و زیرسطحی، ترک و … کاربرد دارد. هزینه این نوع تست ها در کنار هزینه خرید ورق st52 از دیگر محدودیت های این نوع ورق می باشد.

کاربرد ورق st52

ورق st52 به دلیل استحکام بالا برای صنایع مختلف بهترین انتخاب است. نظیر صنایع سنگین نظیر ریل سازی، پل سازی، سدسازی، ماشین آلات سنگین و قطعات صنعتی. از دیگر کاربردهای ورق st52 می توان به راهسازی، ساخت وسایل سنگین نظیر جرثقیل و مخازن اشاره کرد.

جدول وزن ورق ST52

وزن ورق سیاه ST52 باتوجه به فرمول زیر محاسبه می شود.

وزن ورق (کیلوگرم) = طول ورق (متر) * عرض ورق (متر) * ضخامت ورق (میلی متر) * چگالی فولاد

توجه داشته باشید چگالی ورق ST52 معادل حدودا 7.80 گرم بر سانتی متر مکعب (g/cm3) می باشد.

تفاوت ورق فولاد St37 و St52

از جمله تمایزات اصلی انواع ورق St37 و St52 عبارتند از:

  • نگاهی به جدول مشخصات فولاد st37 نشان می دهد که این نوع ورق، کربن کمتری نسبت به ورق st52 دارد. کربن بالاتر سبب افزایش سختی و استحکام ورق st52 گردیده است.
  • مقاومت و استحکام کششی و خمشی یکی دیگر از مهمترین تفاوت فولاد st37 و st52 است. مقاومت و استحکام ورق st52 بیشتر است.
  • اصلی ترین حوزه کاربرد ورق st37، حوزه ساختمان سازی بوده و ورق st52 در صنایع کاربرد دارد.
  • انعطاف پذیری و شکل پذیری ورق st52 کمتر از ورق st37 است. به عبارت دیگر ورق st52 شکننده‌تر و ترد تر می باشد.
  • ورق st37 به دلیل کربن کمتر نسبت به ورق st52، قابلیت جوش پذیری بهتر و بیشتری دارد.
  • از لحاظ وزنی، وزن ورق ST37 از وزن ورق ST52 مقداری بیشتر است (البته توجه داشته باشید این اختلاف بسیار ناچیز است)
  • از لحاظ ظاهر ورق، ورق st52 هیچ تفاوتی با ورق st37 ندارد.
  • قیمت ورق st52 نسبت به قیمت st37 محدوده بالاتری دارد. چراکه ترکیبات ساخت و همچنین مشخصات فنی نظیر استحکام بالاتری دارد.

روش تشخیص ورق st37 از st52

با توجه به تفاوت های اعلام شده بهترین و مطمئن ترین روش شناسایی ورق st37 از st52 انجام تست و آنالیز در آزمایشگاه متالوژی می باشد.

استحکام و انعطاف کدام ورق بهتر است؟

با توجه به توضیحات بالا ورق اس تی 37 برای اموری که نیاز به انعطاف و شکل پذیری بیشتری دارند مناسب می باشد ولی نسبت به ورق ST52 ضعیفتر می باشد و از استحکام پایین تری دارد

ورق اس تی 52 به استحکام و مقاومت بیشتری نسبت به ورق st37 دارد ولی نسبت به ورق st37 شکننده تر می باشد.

تفاوت قیمت ورق سیاه st37 و st52

قیمت ورق st37 و st52 به عوامل مختلفی بستگی دارد. مشخصات فنی ورق، برند سازنده، هزینه های ارسال و بارگیری، قیمت جهانی فلزات و نرخ ارز از مهمترین آن هاست. اگر نگاهی به لیست قیمت ورق st52 و ورق st37 بیندازید، شاهد دامنه گسترده قیمتی هستید. برای آگاهی از آخرین قیمت انواع ورق آهن سیاه می توانید همین حالا با تلفن 88654200-021 تماس بگیرید.
قیمت ورق st52 به دلیل استحکام و مشخصات مکانیکی بالاتر، در قیاس با ورق st37 گران تر است. البته فعالیت برندهای مختلف ایرانی و خارجی سبب شده تا به راحتی بتوان نسبت به خرید ورق st52 و ورق st37 قیمت مناسب اقدام نمود.

ابعاد و اندازه ورق آهن سیاه

ورق سیاه st37 و st52 معمولاً به صورت شیت و یا رول به بازار عرضه می شود. شیت های 1*2 متر، شیت 1.25*2.5 متر، شیت 1.25*6 متر و شیت 1.5 در 6 متر، 2*6 متر از نمونه های رایج است. رول ورق به عرض  (1 متر ) 100 سانتی متر،  (1.25 متر ) 125 سانتی متر ، (1.5 متر) 150 سانتی متر، (2 متر) 2000 سانتی متر و 2500 سانتی متر (2.5 متر) نیز از ابعاد متداول ورق سیاه می باشد.

خرید ورق آهن سياه St37 و St52 با بهترین قیمت

شرکت فولاد جهان مهر به عنوان مرجع تخصصی تهیه و فروش انواع پروفیل فولادی، امکان خرید ورق St37 و St52 با بهترین قیمت را فراهم کرده است. تجربه بیش از 2 دهه فعالیت تخصصی، ارائه انواع ورق فولادی ایرانی و خارجی درکنار مشاوره تخصصی از مهمترین مزایای این مجموعه است.

شما در فولاد جهان مهر می توانید با استعلام قیمت روز ورق St37 و St52 از آخرین قیمت آن آگاه شوید. همچنین با ثبت سفارش، از مزایای ارسال رایگان و خرید قیمت مناسب همراه با اصالت کالا بهره مند شوید. مشاوران مجموعه آماده پاسخگویی پرسش های شما عزیزان، در خصوص خرید انواع ورق آهن سیاه و سایر پروفیل های فولادی هستند.

قیمت ورق st37 و st52